Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 4 10
Call-Girls
12671
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ειχα στοχοποιησει την Vicky κυριως λογο εθνικοτητας που ανεγραφε στο σαιτ και ειναι γνωστο οτι μου αρεσουν και οι τσουπωτες γυναικες
Ραντεβου στο Lacoba η ρεσεψιον μου εδωσε δωματο στον δευτερο που για καποιο λογο προτιμω τα δωματια εκει παρα στο 4ο
Δινω δωματιο και σε 3 λεπτα ειχε ηδη χτυπησει την πορτα
Η Βικυ στο κορμι ειναι ακριβως αυτο που φαινετε στο σαιτ με χαλαρωτητα στην κοιλια λογο γεννας
Τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα σχεδον αριστα
Βεβαια ΔΕΝ ειναι Σλοβενα αλλα Μολδαβη
Προσωπο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ με ενα χαμογελο ΝΑ
με μαγουλακια για τσιμπημα με μαυρο κορακι μαλλι με αφελειες και κατακοκκινο κραγιον
Φρεσκαριστηκε και ηρθε στο κρεβατι οπου ΔΕΝ φιλαει αλλα γλυφει απο το λαιμο μεχρι τα ποδια
Οταν κατεβηκε στην επιμαχη περιοχη ξεκινησε με καραμελωμα αρχιδιων και μετα εκανε μια διαφορετικη απο τα συνηθισμενα πιπα
με την ακρη της γλωσσας της πειραζε την βαλανο και την ουρηθρα μετα ον επαιρνε βαθια και ξανα απο την αρχη
περασμα καποτας και με καβαλησε παιρνοντας ωραιο ρυθμο
με ωραιες κραυγουλες και οπου ειπε την ατακα του τιτλου
Ειναι ζεστα εκει μεσα μουρο μου
Ξεκαβαληκεμα ξανα πιπα οπου τελειωσα στην γλωσσα της οπως μου εγλυφε την ουρηθρα
Λεγοντας μετα το κορυφαιο,,,,πωπω πανε τα παιδακια με τοσο σπερμα που εβγαλες διδυμα θα καναμε
Με καθαρησε σχολαστικα και πιασαμε λιγο την κουβεντα
Την ωρα που ειχαμε πιασει την κουβεντα
ντριν το τηλεφωνο ο @redb
Πραγματικα οποτε παιρνω κοπελα απο το γραφειο αυτο γυναικα με περνει και ενα μελος του φορουμ
Τους αφησα να μιλανε οσο εμενα μου εκανε μασαζ
Κατα την γνωμη μου αυτη ειναι η συμπεριφορα που πρεπει να εχει μια εσκορτ οπου ο χρονος που περνεις μαζι της δεν ειναι μονο το σεξ αλλα να περασεις ευχαριστα
Ραντεβου στο Lacoba η ρεσεψιον μου εδωσε δωματο στον δευτερο που για καποιο λογο προτιμω τα δωματια εκει παρα στο 4ο
Δινω δωματιο και σε 3 λεπτα ειχε ηδη χτυπησει την πορτα
Η Βικυ στο κορμι ειναι ακριβως αυτο που φαινετε στο σαιτ με χαλαρωτητα στην κοιλια λογο γεννας
Τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα σχεδον αριστα
Βεβαια ΔΕΝ ειναι Σλοβενα αλλα Μολδαβη
Προσωπο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ με ενα χαμογελο ΝΑ
με μαγουλακια για τσιμπημα με μαυρο κορακι μαλλι με αφελειες και κατακοκκινο κραγιον
Φρεσκαριστηκε και ηρθε στο κρεβατι οπου ΔΕΝ φιλαει αλλα γλυφει απο το λαιμο μεχρι τα ποδια
Οταν κατεβηκε στην επιμαχη περιοχη ξεκινησε με καραμελωμα αρχιδιων και μετα εκανε μια διαφορετικη απο τα συνηθισμενα πιπα
με την ακρη της γλωσσας της πειραζε την βαλανο και την ουρηθρα μετα ον επαιρνε βαθια και ξανα απο την αρχη
περασμα καποτας και με καβαλησε παιρνοντας ωραιο ρυθμο
με ωραιες κραυγουλες και οπου ειπε την ατακα του τιτλου
Ειναι ζεστα εκει μεσα μουρο μου
Ξεκαβαληκεμα ξανα πιπα οπου τελειωσα στην γλωσσα της οπως μου εγλυφε την ουρηθρα
Λεγοντας μετα το κορυφαιο,,,,πωπω πανε τα παιδακια με τοσο σπερμα που εβγαλες διδυμα θα καναμε
Με καθαρησε σχολαστικα και πιασαμε λιγο την κουβεντα
Την ωρα που ειχαμε πιασει την κουβεντα
ντριν το τηλεφωνο ο @redb
Πραγματικα οποτε παιρνω κοπελα απο το γραφειο αυτο γυναικα με περνει και ενα μελος του φορουμ
Τους αφησα να μιλανε οσο εμενα μου εκανε μασαζ
Κατα την γνωμη μου αυτη ειναι η συμπεριφορα που πρεπει να εχει μια εσκορτ οπου ο χρονος που περνεις μαζι της δεν ειναι μονο το σεξ αλλα να περασεις ευχαριστα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
geroksouras
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού