Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 105 10
Call-Girls
321611
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ενταξει ο τιτλος δεν παιρνει και βραβειο πρωτοτυπιας αλλα δε μου ερχοταν κατι αλλο..και να μαι ειλικρινης της μοιαζει αρκετα...
Κατ αρχας να πω οτι αυτη η κριτικη ερχεται αφου εχω διαβασει του συναγωνιστη που ειναι παρα πολυ δυσαρεστημενος απο το γραφειο..Το εχω παθει και εγω με το AGN και ξερω πως ειναι να νιωθεις οτι σε κοροιδευουν στη μαπα σου..
Η Σιεννα ειναι μια παρα πολυ ωραια γκομενα μια μουναρα που δε θυμιζει και πολυ ρωσιδα πιστευω. Δεν εχει αυτο το κρυο των Ρωσιδων το ψυχρο, προσωπικα θα την περναγα και για Ελληνιδα. Εχει πολυ ωραιο κωλο μικρο ωραιο βυζακι και ενα πολυ χαριτωμενο προσωπο..
Στην αρχη μου μιλαγε αρκετα και νομιζα οτι απλα κρεβει χρονο. Οταν ομως γδυθηκε και αρχισε την πιπα καταλαβα οτι το κοριτσι απλα το εχει..το κανει τελεια κι της αρεσει πιο πολυ και απο το σεξ το ιδιο απ οτι καταλαβα. Φτυσιματα και γλειψιμο σε ολη την περιοχη. αναμεσα στην αλλαγη των στασεων παλι πιπα ηθελε και ετσι οδηγηθηκα στο συμπερασμα οτι απλα το προτιμαει..
ξερει να στηνεται φανταστικα στα 4, οπου εκανα υπερανθρωπη προσπαθεια να κρατηθω να μην τελειωσω. Ειναι ενα αιλουροειδες που στηνεται οπως πρεπει για να τελειωσεις.
Προσπαθω να κανω αποταμιευση για να την ξαναπαρω Α ΜΕ ΣΑ
Κατ αρχας να πω οτι αυτη η κριτικη ερχεται αφου εχω διαβασει του συναγωνιστη που ειναι παρα πολυ δυσαρεστημενος απο το γραφειο..Το εχω παθει και εγω με το AGN και ξερω πως ειναι να νιωθεις οτι σε κοροιδευουν στη μαπα σου..
Η Σιεννα ειναι μια παρα πολυ ωραια γκομενα μια μουναρα που δε θυμιζει και πολυ ρωσιδα πιστευω. Δεν εχει αυτο το κρυο των Ρωσιδων το ψυχρο, προσωπικα θα την περναγα και για Ελληνιδα. Εχει πολυ ωραιο κωλο μικρο ωραιο βυζακι και ενα πολυ χαριτωμενο προσωπο..
Στην αρχη μου μιλαγε αρκετα και νομιζα οτι απλα κρεβει χρονο. Οταν ομως γδυθηκε και αρχισε την πιπα καταλαβα οτι το κοριτσι απλα το εχει..το κανει τελεια κι της αρεσει πιο πολυ και απο το σεξ το ιδιο απ οτι καταλαβα. Φτυσιματα και γλειψιμο σε ολη την περιοχη. αναμεσα στην αλλαγη των στασεων παλι πιπα ηθελε και ετσι οδηγηθηκα στο συμπερασμα οτι απλα το προτιμαει..
ξερει να στηνεται φανταστικα στα 4, οπου εκανα υπερανθρωπη προσπαθεια να κρατηθω να μην τελειωσω. Ειναι ενα αιλουροειδες που στηνεται οπως πρεπει για να τελειωσεις.
Προσπαθω να κανω αποταμιευση για να την ξαναπαρω Α ΜΕ ΣΑ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Θα με τρελλάνεις τελείως φιλτατε.....Οι αυθεντικες ρωσιδες ειναι πυρινικα οπλα στον έρωτα, οχι ψυχρες και κρυες...Mηπως δεν εχεις δοκιμασει αρκετες η δεν σου εχουν κατσει οι καλες ? Νumber1, ποιες "ελληνιδες" και καλα , τις τρωνε λάχανο τις ποιο πολλες.....