Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 118 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Ιωάννα έκανε σχετικά πρόσφατα δυναμική είσοδο στο χώρο και επαναπροσδιόρισε τον όρο VFM
Δεν είναι πιπινάκι, αλλά μια γυναίκα με ΓΑΜΑ κεφαλαίο! Ό,τι ζητήσεις, το προσφέρει. Αντοχές και όρεξη να έχεις να γαμάς. Μεγάλο χαμόγελο
Πρόσωπο πολύ όμορφο, ελληνικό και κορμί εξαιρετικό (είπαμε, δεν είναι πιπίνι). Το μουνάκι της ευωδιαστό και καλοσχηματισμένο. Βυζάκια λεμονάκια και κώλος ποίημα. Προτείνεται για τους λάτρεις του anal, αφού άλλωστε το επιδιώκει και χύνει ποτάμια. Τα σεντόνια μούσκεμα.
Ακομπλεξάριστη, ομιλητική και προσγειωμένη. Καθόλου τουπέ και καμία "πουτανιά". ΚΥΡΙΑ.
Ως προς το ραντεβού, δεν ήμουν στην καλύτερη διάθεση όταν τη συνάντησα και δεν μπορώ να πω οτι πέρασα ΟΥΑΟΥ, αλλά για αυτό έφταιγα εγώ και όχι η κοπέλα (κούραση, μεσημεριανη ώρα, εκκρεμότητες της δουλειάς κτλ).
Ακριβώς επειδή είναι πολύ άνετη και επικοινωνιακά, πιο πολύ μου έβγαλε να πιούμε καφεδάκι και να τα πούμε , παρά να ξεσκιστούμε (είπαμε, προσωπική άποψη γράφω)! Παραδόξως, δεν μου έβγαλε καθόλου PSE φάση, αν και το σκηνικό ήταν για full PSEΈρχεται ροπαλιά. Τι να πω? Ίσως να κόμπλαρα με την άνεσή της...Κεφάλι σε τοίχο! (παράδειγμα: όπως φασωνόμασταν και έπαιζα με το μουνάκι της, εγώ πρόσεχα να μην είμαι "άγαρμπος" και αυτή άρχισε να βάζει δάχτυλα στο κωλαράκι της! Ε..., κόμπλαρα λίγο ως παππούλης και μικροτσούτσουνοςΓερο-μύστης )

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν