Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνάντηση πρόσφατη με την Ιρέν.

Επικοινωνία πάντα εύκολη με το γραφείο, φτάνω με μικρή καθυστέρηση γιατί η Τσιμισκή και η Εγνατία είναι μια τραγωδία κάθε απόγευμα. Προσπερνάω με αυτοπεποίθηση το λόμπι και πηγαίνω καρφί στον όροφο. Περίμενε λέω, το δωμάτιο είναι σε άλλο όροφο. Στέλνω μήνυμα, λέω είσαι σίγουρη; Ναι μου λέει, γελώντας, μετακομίσαμε.

Φτάνω λοιπόν, βγαίνω έξω σαν το κομάντο μην με δει κανένας, χτυπάω την πόρτα και ακούω τα τακούνια να πλησιάζουν. Ανοίγει η πόρτα, σκάει ένα " ωπααα;" και περνάω μέσα. Τον πετάω έξω, η ίδια αρχίζει με χαρά να χορεύει δειλά δειλά και να με κοιτάει με πονηρό βλέμμα. Τον χαϊδεύει και αρχίζουν τα πρώτα φιλάκια. Κάθεται στην καρέκλα και ξεκινάω να την γλύφω πάνω από το εσώρουχο, ενώ παράλληλα τον έχω έξω. Σύντομο διάλειμμα για μπάνιο και επιστρέφω.

Επιδίδομαι σε ένα ωραίο γλύψιμο της ευαίσθητης περιοχής της που το απολαμβάνει κάθε φορά. Τελείωσε με χαρά, με παρότρυνε για περισσότερο. Δάχτυλα και έντονα με αυτή να τελειώνει ξανά. Ξανά δάχτυλα και περιποίηση, με προσπάθεια για να τα πετάξει όλα έξω με μικρή επιτυχία.

Ξεκινάει μια πίπα με μαεστρία. Τον άρπαξε δυνατά, τον έβαλε στο στοματάκι της κοιτώντας με στα μάτια. Τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις, με περισσή περιποίηση πιο κάτω και της πίσω τρυπούλας, κάτι που της το ανταπέδωσα με τη σειρά μου.

Σεξ δεν υπήρξε γιατί ήμουν κομμάτια από το προηγούμενο βράδυ, κάτι που παρατήρησε και η ίδια. Είχαμε χορό, αρκετό μπαλαμούτι και ένα μικρό αισθησιακό τετ-α-τετ. Τσιγάρο, κουβέντα και αποχαιρετισμός.

Είναι μεγάλη σε ηλικία και συνειδητοποιημένη. Έχει το πλάνο της και αυτό σημαίνει ότι έχει τους κόφτες της - τουλάχιστον με νεαρούς σαν εμένα σε ωριαία ραντεβού - καθώς και έναν επαγγελματισμό που θα σε αποτρέψει από το να βγάλεις πραγματικά γούστα. Για μια ή δυο φορές είναι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
R
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alladalla, mancunian1986, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2022
Τύπε γράφεις ωραία. Συνέχισε.Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
26 Μαρτίου, 2022
Tραγωδία φίλε δεν είναι η Τσιμισκή και η Εγνατία αλλά ο κάθε τελειωμένος καμένος κακομοίρης που πάει και σκάει 140 για να γαμήσει εκτός έδρας.
ΥΓ.Σου είπε στο μήνυμα ναι γελώντας?Πως γένεν αυτό?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2