Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 92 10
Call-Girls 216269
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ωραία κοπέλα φορούσε μαύρο σακάκι με ένα εφαρμοστό μαύρο κολάν πολύ καύλα, τόνιζε τον ωραίο κωλο της. Αν εξαιρέσουμε την ελάχιστη επεξεργασία στις φωτό του γραφείου έχουμε την Lorena. Πρόσωπο πιο άγριο πιο σκυλε ότι πρέπει για τα γούστα μου και τα θέλω μου. Ομιλεί την Αγγλική σε μέτριο επίπεδο, ηλικία στα 25 μόλις έβγαλε τα μποτάκια της προσγειώθηκε στα 1.60. Το φιλί της είναι περισσότερο με την μπλέ! γλώσσα παρά με τα χείλη της, το χαζό είχε φάει κάτι σοκολατάκια m&ms λες και φιλούσα εξωγήινο! Στοματικό πολύ καλό ξέρει να γλύφει πολύ καλά αν και στην αρχή με χέρι. Σώμα ; σωματάρα δηλαδή petite τούμπανο! Αρχίζω: Μαυριδερό, σφιχτό ιδίως στον κωλο που έφαγε αρκετές μπάτσες. Το στήθος απλά δεν υπάρχει 3+ φυσικό με θηλές για πολύ, πολύ, πολύ, πολύ γλυψιμο και πολύ ζούληγμα όταν την είχα στο ιεραποστολικό. Κυρίως η συνεδρίαση είχε περισσότερο PSE κάνοντας προσπάθεια και αρκετή υπομονή που είναι στα συν μέχρι ενός σημείου, μετά κουράζεται... Αλλά και τρυφερό sex επίσης μέχρι ενός σημείου. Ήθελα περισσότερο πάθος, περισσότερο καύλα δηλαδή υπήρχε ένα όριο τόσο σωματικά όπως είπα πιο πάνω στο φιλί της, στην αντοχή, αλλά και έναν τοίχο που όρθωσε για να νιώσω το κορίτσι μου. Δεν είμαι αχάριστος, δεν ψάχνω το ιδανικό, δεν ψάχνω να βρω έναν Άγγελο. Το ραντεβού πήγε αρκετά καλά, μία καλή παρουσία και ακόμα πιο ωραίο σώμα. Η διάθεση δεν ήταν αυτή που περίμενα, ήθελα κάτι περισσότερο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
184
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, borbi2525, TRAXANOPLAGIAS1234 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού