Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 4 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
κλασσικα βραδυ πεμπτης μιαμιση το βραδυ στελνω μηνυμα στους αγγελους ποια κοπελα ειναι διαθεσιμη στο γουστο μου.
μονολεκτικη απαντηση αλεξανδρα.
οι φωτο με το ασπρο μπουκλωτο μαλλι δεν με ενθουσιαζαν,αντιθετα οι αλλες με το ισιο μαλλι,μου αρεσαν αρκετα,οποτε αναρωτιομουν ποια βερσιον θα μου σκασει?
επισης οι 2 κριτικες που ειχε το κοριτσι μου δημιουργουσαν ενα αγχος για τον αν το κοριτσι θα ειχε καποια παραπανω κιλα ,διοτι δεν τα παω πολυ καλα με τα παραπανω κιλα,παροτι & εγω ο ιδιος καμια δεκαρια κιλα πρεπει να τα χασω σιγουρα,ρωταω το γραφειο αν ειναι οκ εμφανισιακα & αν πιστευουν οτι θα περασω καλα,διοτι εχω & ενα προσθετο αγχος επειδη ειχα διαβασει σε προηγουμενη κριτικη οτι το κοριτσι εχει καταγωγη απο Ουκρανια & λογω των γεγονοτων μπορει να ειναι χαλια ψυχολογικα ,το γραφειο με διαβεβαιωνει οτι και εμφανισιακα & απο διαθεση ειναι σουπερ & γενικα εχει πολυ girlfriend προσανατολισμο το οποιο ειναι και το ζητουμενο για μενα.
παω ξενοδοχειο μπανιαριζομαι παρφουμαριζομαι κ στις 3 ακριβως χτυπαει η πορτα,ανοιγω και βλεπω ενα ψηλο κοριτσι να μου ριχνει ενα ζεστο χαμογελο,εκει αμεσως η καρδια μου πηγε στη θεση της κ ξεχασα οποιο αγχος ειχα πριν.γδυνεται να περασει για ενα ντουζακι και αποκαλυπεται το κορμι της το οποιο ειναι πραγματικα μια χαρα για τα γουστα μου,κανονικο κορμι μιας καθημερινης πιτσιρικας,που ειναι φοιτητρια,ουτε κοκκαλιαρα,ουτε σε καμια περιπτωση να πεις οτι εχει αναγκη να χασει κανενα κιλο ή να παει γυμναστηριο,ο κωλος της ειναι ο κωλος που περιμενεις να εχει μια γκομενα με υψος 1,74,κωλαρα,αλλα πετρα.βυζια μικρα,μαλλι καταξανθο,φυσικο,πολυ μακρυ,που δεν το μαζευει κ χαιρεσαι να σε χαιδευει οταν ειναι απο πανω σου!πραγματικα με το που γδυθηκε η πουτσα μου εγινε καγκελο στη θεα της μικρης,η οποια πραγματικα μου θυμιζε αρκετα τη τζενιφερ λορενς στην ταινια κοκκινο σπουργιτι στην οποια επαιζε τη ρωσιδα κατασκοπο,αλλα στο πιο αδυνατο,διοτι η τζενιφερ σε εκεινη την ταινια πρεπει να ετρωγε το καταπετασμα.
με το που βγηκε απο το ντουζ ηρθε στο κρεβατι και αρχισαμε αγκαλιες και γλωσσοφιλα για αρκετη ωρα,με εμενα να προσπαθω να πιασω την κωλαρα της και τα βυζακια της,εχοντας την στην αγκαλια μου,μετα κατεβηκε για πιπα ,οπου σιγουρα δεν μου εκανε τη λυσσασμενη πιπα που μου εκανε η φοξι στην προτελευταια μου συναντηση,αλλα μια πολυ ικανοποιητικη πιπα.
στη συνεχεια της ειπα να γυρισει σε 69 οπου ευχαριστηθηκα τη μουναρα της & μου συνεβη κατι το οποιο εχει να μου συμβει πραγματικα πολυ καιρο μαγκες.
εκει που τη γλειφω ,το μουνακι της αρχιζει να αλλαζει γευση κ να μου καιει λιγο τη γλωσσα -νταξει θα μου πειτε αυτο συμβαινει συνηθως οταν ερεθιζονται πραγματικα οι γκομενες-με το συγκεκριμενο κοριτσακι ομως μετα το ελαφρυ καψιμο,ακολουθησε πυρκαγια,ειχε παρει φωτια ολο το στομα μου,σε βαθμο που ειχα αρχισει να νιωθω οτι θα γινει αυτοαναφλεξη,τοσο πολυ καψιμο ενιωθα,ευτυχως μετα απο λιγο τελειωσε κ σταματησε και το καψιμο στη γλωσσα μου,αλλα πραγματικα ηταν απο τα πιο εντονα γλειφομουνια που εχω κανει!!!!!
στη συνεχεια την ξαπλωσα ανασκελα κ συνεχισα το γλειφομουνι μεχρι να χορτασω,της τον εδωσα λιγο στο στομα,να μου τον κανει σιδερο & την εβαλα λιγο στα 4 & μετα την πηρα ιεραποστολικα για κανα δεκαλεπτο,τελειωνοντας μεσα της,εχοντας την σφιχτα αγκαλια!!!!
μετα αραξαμε στο κρεβατι & την ρωτησα για την κατασταση στη χωρα της -μιλαει απταιστα αγγλικα-& μου ειπε οτι η οικογενεια της ,η οποια ζει σε μια απο τις πολεις που γινεται ο μεγαλος χαμος αυτες τις μερες,δεν απανταει στα τηλεφωνα εδω κ δυο μερες & οτι η ιδια απο την αγωνια της ειχε να κοιμηθει 2 μερες,οποτε ανεβηκε ακομα περισσοτερο στα ματια μου ,που με τοσα προβληματα κ αγωνιες ,καταφερε να αποδωσει με τον τοσο ερωτικο κ γλυκο τροπο με τον οποιο μου φερθηκε!
μακαρι να σταματησει γρηγορα αυτη η καταστροφη διοτι μονο ο απλος κοσμος την πληρωνει παντα.
να ειστε καλα ολοι μαγκες και καλα γαμησια με τη μεγαλυτερη δυνατη απολαυση!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
41
Πόντοι:
18.496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rocco65, Johnny Red2, daemon και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2022
τελικά, ίσια ή κατσαρά μαλλιά έχει το κορίτσι? Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
07 Μαρτίου, 2022
Αυτη η χαζομαρα που πιανει ορισμενους οπως γραφουν στις κριτικες τους,
να ρωτανε τα κοριτσια για το πολεμο,σταματηστε την ρε σεις..
Ειναι που ειναι στενοχωρημενες ,δεν χρειαζεται να τους το υπενθυμιζετε..
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
07 Μαρτίου, 2022
Είσαι από τα άτομα που εμπιστεύομαι τις κριτικές τους εδώ μέσα. Αν και το bou δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ για τα πολιτικά, διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για την αληθοφάνεια του δράματος που ζει... Θα μας το πασάρουν πολλές το παραμυθάκι της δυστυχισμένης τον επόμενο καιρό... Αυτές που είναι σε πραγματικά δύσκολη θέση ήδη βρήκαν τρόπο και έφυγαν για να ανταμώσουν τους δικούς τους. Οι υπόλοιπες απλά νέο πλουτίζουν. Εύχομαι να κάνω λάθος.
review reaction 1 hornyasfuck, Accountant, TOMCRUISE
07 Μαρτίου, 2022
α.Καταρχην ισια ειναι,γραφω καταξανθο πολυ μακρυ μαλλι,τα κατσαρα ποσο μακρια θα μπορουσαν να ειναι εξαλλου,μαλιστα μου ειπε οτι εχει δωσει νεες φωτο στο γραφειο,αλλα δεν τις εχουν βαλει & εχουν κρατησει τις παλιες της με τα κατσαρα μαλλια.
β.νομιζω οτι ειναι λιγο αγενεια οταν ξερεις οτι το ατομο με το οποιο εκανες σεξ,ακομα και επι χρημασι,καταγεται απο μια χωρα που δεχεται εισβολη απο μια αλλη χωρα κ πιθανοτατα εχει συγγενεις εκει,να μη ρωτησεις αν οι δικοι του ανθρωποι ειναι ενταξει και στη συνεχεια να του πεις μια καλη κουβεντα,για μενα ειναι μια ενδειξη ανθρωπιας,γνωμη μου παντα,δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι σε ολα.
γ.κοιταξε οι ανθρωποι γενικα απο τη φυση τους ειναι ψευταραδες και καργιοληδες,οποτε δεν μπορω να ξερω αν ελεγε αληθεια ή ψεματα,παντως το οτι καταγεται απο την ουκρανια το ειχα διαβασει στην κριτικη του παπαροβιτς που την ειχε γραψει το νοεμβριο & για αυτο τη ρωτησα για την ουκρανια,αλλιως δεν θα τη ρωταγα τιποτα,διοτι θα πιστευα οτι ειναι ρωσιδα,οπως εξαλλου ειναι δηλωμενη στη σελιδα του γραφειου της.
απο εκει και περα το κοριτσι δεν πουλησε κανενα δραμα τυπου μαρθα βουρτση,οτι βομβαρδιζεται η χωρα της & πηρε τους δρομους για να βγαλει κανα φραγκο,συνειδητοποιημενα κανει εδω και ενα χρονο τη βιζιτα,ασχετα με τον πολεμο,απο κει και περα,ανθρωπος ειναι και λεει οτι εχει συγγενεις στην εμπολεμη ζωνη,αληθεια ή ψεματα ενταξει δεν θα την περασω και απο ανιχνευτη ψευδους,μου το ειπε το γραφω,οποιον τον ενδιαφερει το κραταει ,οι υπολοιποι απλα επικεντρωθειτε στο οτι ειναι ωραιο μουνι,πιτσιρικα και οτι θελει να περασετε καλα και δεν ειναι σαν κατι αλλες μαλακισμενες που ειναι με τα μουτρα κατω,λες και τους βρισαμε τη μανα,και χωρις να ειναι η χωρα τους σε πολεμο.
αυτα,την αγαπη μου σε ολους σας!
review reaction 1 hornyasfuck, james034
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4