Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 13 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από εβδομάδες προσπάθειας να συναντήσω Αντζελίνα, πετάγεται ο gpd και λέει δοκίμασε Καρολίνα αξίζει...
Από φωτογραφίες φαινόταν αρκετά όμορφο το μωρό. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατί είχα βαρεθεί τις μεγάλες διαφορές στις φωτό τώρα τελευταία...
Καλή επικοινωνία με το γραφείο και δεν ξέρω πως δεν βαρέθηκαν να μου απαντάνε ότι η Αντζελίνα δεν είναι διαθέσιμη για τον έναν ή τον άλλο λόγο κάθε 1-2 μέρες από τότε που ξεκίνησε στο γραφείο τους. Εμμμμ

Η κορασίδα εμφανισιακά ότι βλέπετε στις φωτό... σέλφι κυρίως, σώμα καλό αλλά όχι γυμνασμένο, κανονικό όπως μου αρέσει. Πρόσωπο του γούστου μου με ωραίες γωνίες, μαλλί τέρμα καυλωτικό.
Το βυζί μικρό αλλά ρόγες τρυπάνε όταν καβλώνει. Κώλος ΤΡΕΛΑ όπως μου αρέσει και με πιασίματα όσο πρέπει.
Τελευταίους μήνες δεν γουστάρω φιλιά και τόσο ή τα βαριέμαι γρήγορα... με την τύπισα ήταν ακριβώς το αντίθετο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ήμουν για φιλιά που ξεκίνησε μόλις συστηθήκαμε... αλλά άλλο τόσο και αυτή. ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΑ... δεν το περίμενα πραγματικά. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΙΛΙΑ... απίστευτο. Πίπα μέτρια με δόντι όπου της έδειξα και την έσπρωξα σε DT, MF κλπ όπου μετά έγινε διαστημική... τρελάθηκε στο 69... να γλείφω τρύπες και ειδικά πίσω τρελαινόταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... δεν θέλει δάχτυλα ή ανάλ εκεί όμως που είπε. ΜΕ ΕΓΛΕΙΨΕ ΠΑΝΤΟΥ λέμε... μπαλάκια, γύρω περιοχή οτιδήποτε. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως άλλαξε τόσο πολύ η ικανότητα της στη πίπα...Μπορεί επειδή δέχτηκε γλείψιμο από μένα.. δάχτυλο μπροστά δέχτηκε και κάποια στιγμή απογειώθηκε μόνη της τελείως να γλύφει δάχτυλα, να χαιδεύεται κλπ κλπ. Παρατηρητής απλά να κάνω τη δουλειά μου με τη γλώσσα.
Τελικά ξεκινήσαμε όπου ανέβηκε και έκανε πάρτυ μόνη της, όχι αργά και μαλακίες... όλο μέσα και είναι στενή.... έδινε πόνο... να χτυπιέται μόνη της πάνω μου ασταμάτητα Κατσικογάμης, έδωσε ρεσιτάλ, ίδρωσε τη φανέλα τέρμα και με ξέσκισε.. βασικά ξεσκιζόταν μόνη της.. εγώ παρακολουθούσα 20 λεπτά και τέλος.
Συζητήσαμε για Ουκρανία με ωραίες απόψεις.. φιλιά συνεχώς.. ξεκινάμε πάλι.. παίρνω παράταση από το γραφείο και εξυπηρετικό που δεν χρειάστηκαν ούτε 10 δεύτερα να γίνει αυτό που ήθελα για να βουτήξω στην αγκαλιά της. Καπέλο
ΦΙΛΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ... ούτε αγαπούλης να ήμουν. στα 4 όπου δέχτηκε σφυροκόπημα τρελό Ασάλιωτα, μπατσάκια τρελά και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα πω.... γουστάρει τρέλες και δυνατό γαμήσι, το τέλος στη πλατούλα της.
Γουστάρει και τα γούτσου γούτσου πριν και μετά... ΙΔΑΝΙΚΗ για μένα. ΕΛΕΟΣ με τα προφυλακτικά που δεν μου έκαναν, τελικά βρήκε κάτι.. με ενοχλούσαν και μου έπεσε 2 φορές και ΕΔΩΣΕ ρεσιτάλ πίπας όπου σε ελάχιστο χρόνο και πάλι εκεί.
Δυστυχώς στην αγαπημένη μου στάση πονούσε και δεν έγινε. Στο τέλος είχα τύψεις γιατί την κράτησα 30 λεπτά + 15λεπτά να φιλιόμαστε στην πόρτα... γιατί η κοπέλα πεινούσε και ήθελε Macς να φάει.
ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, σε ακολουθεί, είναι και γαμώ τα παιδιά.. χαβαλές, αστειάκια... να περνάμε καλά και στο σόσιαλ όπου υπήρχε και σοβαρότητα να συζητήσεις προβληματισμούς.
Αγγλικα μέτρια προς καλά, πρόβλημα μόνο στις βαθυστόχαστες συζητήσεις. Μύριζε υπέροχα, τέρμα καθαρή και μπανάκια όταν έπρεπε. Δεν έχει αέρα έσκορτ αλλά αματούρ κοπελιάς που θέλει και ξέρει πως να σε ευχαριστήσει.
ΚΟΥΛ τυπάκι... για 10 τουλάχιστον μέρες ακόμα να μαζέψει μετρητό που χρειάζεται. Ενημέρωσα ήδη οπότε τρέξτε... ελπίζω να μπορώ να τη βρω πάλι με όλα τα λιγούρια εκεί έξω (και εγώ μέσα σε αυτά). Χαχαχα!Χαχαχα!
Όποιος πήρε και δεν μίλησε να μην του σηκωθεί ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... τι πλάσμα... τι πάθος... ξετρελάθηκα. Θα προσπαθήσω και δεύτερο γύρο μαζί της όπου να είμαι τέρμα ξεκούραστος να δω τις αντοχές και τα όριας της.
Η Αντζελίνα ξεχάστηκε ήδη εξαιτίας της. Παραλίγο να φάει τη πρωτιά από Αμαλία... αλλά χωρίς την αγαπημένη μου στάση... όχι. Κατά τη γνώμη μου gpd δεν είναι υποτακτική ή δεν μου το έβγαλε εμένα καθόλου όπως άλλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, eridon1877, Γιώργος Παπ. και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού