Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πηγαίνω για FLORY αλλά ακυρώθηκε από το γραφείο για πουτινικούς λόγους. Τελικά μου λένε τις διαθέσιμες κορασίδες και τελευταίο NINA... δεν γαμιέται λέω.
Κιτρινοπράσινα μάτια και πολύ ωραίο χαμόγελο. έχει μπέιμπυ φέις και στις φωτογραφίες προσπαθεί να το κρύψει. 25 από Ουκρανία.
Σώμα ότι βλέπετε. χαλάρωση υπάρχει λίγη και φαίνεται στο κώλο αλλά καλα κρατιέται λόγω ηλικίας. Στήθος φυσικό και από το βάρος πέφτει άλλα τέρμα καύλα. Εγώ έτσι το γούσταρα.
Δεν είπε όχι σε τίποτα και σε διαβάζει καλά, αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο. Χαμογελαστή πάντα και πολύ παθιάρικο πλάσμα.
Πίπα αρκετά καλή και καταλαβαίνει πότε θέλει χέρι και πότε όχι, δέχτηκε MF και DT.
Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή. Μουνί τριμ... όταν τελείωσε άνοιξε ο καταράκτης πραγματικά... 1-2 κοπέλες έχω δει τόσο πολύ... δάχτυλα μόνο μπροστά και πίσω μου είπε από την αρχή όχι. Τα έβγαλα και έσταζαν... ΚΑΥΛΑ.
Στο σεξ ακολούθησε ιεραποστολικό και doggy με ωραίες κινήσεις ...όμως στο cowgirl είδα άλλη κοπέλα... αφηνιασμένη να καβαλάει σαν ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΒΑΛΆΡΙΣΑ...την κρατούσα γιατί φοβόμουν μην με τραυματίσει επειδή έδινε πόνο και με πήδαγε σαν κατσίκι.
Κάποια στιγμή έριξε και κάτι επιφωνήματα ΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... λες και καβαλούσε άλογο και έδινε ακόμα περισσότερο πόνο. Γέλαγε και πέρναγε τέλεια εκεί πάνω και την άφησα να κάνει παιχνίδι... την άφησα εννοώ πήρε τα χέρια μου και μου τα κράταγε με όλο το βάρος της για να με κάνει ότι ήθελε. Άλλαξε μόνης της 5-6 παρεμφερείς στάσεις cowgirl για να τον παίρνει και να τον νιώθει από παντού. Με πήγε τραίνο και έμεινα μαλάκας...
Με χτύπαγαν τα βυζιά της στο πρόσωπο αλλά και στο στήθος και εγώ προσπαθούσα να τα γλείψω σαν μαλάκας.... δεν είμαι βυζολάγνος αλλά ήταν τρέλα. Κώλος ποίημα αλλά εκεί φαίνεται η χαλάρωση όταν είναι όρθια.
Μαμά μπορεί να είναι, δεν ξέρω, καθώς έχει ένα σημάδι στη κοιλιά... Η κοπέλα με χιούμορ, κέφι και όλα καλά, ακόμα και που ήταν κουρασμένη από το ταξίδι της όπως είπε.
Τελείωσα και αυτή συνέχιζε να μου τον παίζει και να με γλύφει και να της λέω φτάνει Χαχαχα! Χαχαχα!
Εγώ πάντως κούραση είδα όταν σηκώθηκε στο τέλος να κάνει μπάνιο ενώ εγώ παραπατούσα αφού με ξεζούμησε
ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΕΙΣ.... ΣΟΣΙΑΛΑΚΙΔΕΣ.... ΠΑΘΙΑΡΙΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ... ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ... για όλους είναι εκτός από PSE που απλά δεν... δεν μου το έβγαζε και δεν το πήγα προς τα εκεί.... αλλά η τύπισσα παίρνει και πρωτοβουλίες αν χρειαστεί, στα συν.
Πάρτε μία αληθινή εμπειρία φιλενάδας και όχι μαλακίες, με επιφωνήματα, στριγγλιές και μαλακίες... έκανε και έλεγε ότι ένιωθε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι τέτοιο ψάχνουμε αρκετοί... καθώς της έδωσα από την αρχή το ελεύθερο να παίξει μπαλίτσα και φαίνεται να το κατέχει αρκετά.
Κουρασμένος και πεινασμένος κάπου στα μισά και αφού είχα τελειώσει... ξεκινάμε πάλι και καθώς συζητάγαμε...μου έπεσε αλλά προσπάθησε οπωσδήποτε να πάμε για 2ο γύρο... .κάτι που δεν θέλω να γίνεται... προτιμώ 2 λεπτά χαλάρωσης γενικά. Σκεπτόμενος κούρασης να το λήξω, τελικά λέω δεν γαμιέται και της κάνω το χατίρι όταν μου είπε με νάζι ότι θέλει να γαμηθεί...
Σκεφτόμουν να μην πω τίποτα και να ξαναπάω Πέμπτη ξεκούραστος.... αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω. Οπότε απολαύστε την γιατί θα ενημερώσω αρκετά άτομα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, geroksouras, Elganador και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2022
ικτερο ειχε και τα ματια της ήταν κιτρινα;;;
G
geroksouras
review reaction 1 review reaction 3 redb, Zebu, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
02 Μαρτίου, 2022
και εγώ δεν το πίστευα... ήταν κάτι το καυλωτικό να με κοιτάει με αυτά τα ναι κιτρινοπράσινα μάτια --- προς το πορτοκαλί --- έμπερ φάση....
ΝΑ ΣΕ ΠΙΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ και τσουφ... έχυσα σαν τον μαλάκα...
δεν το πίστευα αλλά την κοίταζα στα μάτια συνεχώς.... σπάνιο χρώμα πραγματικά...
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ αν έχω αχρωματοψία... αν και είπε ούτε εκείνη ξέρει πως όταν μαμα και μπαμπάς είχαν πράσινα μάτια Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2