Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 46579
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μου και δεν έχασα την ευκαιρία. Μήνυμα στο γραφείο και το ραντεβού κλείστηκε για Σάββατο βράδυ. Το κορίτσι έφτασε στην ώρα του και γέμισε το δωμάτιο με την θετική της αύρα. Ήρθε ντυμένη όπως (τουλάχιστον για μένα) πρέπει να είναι όλες οι κοπέλες που πηγαίνουν σε ραντεβού με πελάτη. Πραγματικά είχε το πιο σεξυ ντύσιμο που έχω δει. Φορούσε λευκό παλτό και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο (βλέπε φωτογραφία 5 του μπου). Από μέσα λευκό κοντό φόρεμα, χωρίς καλσόν, με βαθύ ντεκολτέ για να φαίνονται οι βυζαρες της. Από εσώρουχα κυπαρισσί στριγκακι. Επιτέλους κάποια που δεν φόρεσε μαύρα.

Είχε κάνει μπάνιο οπότε αφού ξεντυθηκε, μένοντας μόνο με το στριγκακι μου όρμηξε στην κυριολεξία. Απο εμφάνιση πολύ όμορφο πρόσωπο, χείλη πειραγμένα που της πηγαίνουν πάρα πολύ, στήθος 3αρι στο οποίο έχει γίνει καλή δουλειά, κορμί λαμπάδα, στεγνό. Μοντελακιδες εδώ είστε. Το δέρμα της πολύ απαλό. Κωλαράκι κόλαση.

Αρχίζει την πιπα χωρίς χέρι που με τις χειλαρες της τον βεντουζωνε. Αφού μου έγινε πέτρα την γυρίζω για γλύψιμο. Καλοσχηματισμενο αιδοίο με πεταχτά χειλάκια για πιπιλησμα. Αφού τελείωσε βάζω σκούφο και με λίγο τζελ μπαίνω πρώτα ιεραποστολικα και μετά στα 4. Έβγαζε καυλιαρικες φωνούλες, τα υγρά της να τρέχουν και με τη θέα από αυτό το κωλαράκι στο 10λεπτο ήρθε το τέλος.

Μπήκαμε για μπάνιο ένας ένας και για χαλάρωση κάναμε ένα τσιγάρο. Η αναπνοή της είναι πολύ καθαρή. Μιλάει καλά αγγλικά και μιλήσαμε λίγο για τα γεγονότα των ημερών. Έχει άποψη και συγκροτημένη σκέψη γενικά.

Σύντομα άρχισε ο δεύτερος γύρος που κινήθηκε στα πλαίσια του πρώτου μόνο που πρώτη στάση cow, μια χαρά το πάει, για να βλέπω το κωλαράκι στον καθρέφτη και το τέλος ήρθε στο ιεραποστολικο.

Δεν κοίταξε ρολόι. Εγώ της είπα να ντυθεί γιατί πέρασε ο χρόνος. Μου είπε ότι σχεδόν όλοι της λένε ότι μοιάζει με barbie. Εμένα το πρόσωπο σε συνδυασμό με το μακρύ σκούρο μαύρο μαλλί αλλά και την αφέλεια μου έκανε περισσότερο για την Κλεοπάτρα. Πέρασα μια πολύ ευχάριστη ώρα. Λεφτά στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: