Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εβλεπα το νήμα της Μαρίνας και είχα μπει εδώ και πάρα πολύ καιρό στη σκέψη να τη συναντήσω αλλά η δυσκολία που υπάρχει να τη βρεις στο τηλέφωνο όπως διάβασα, με απέτρεπε να την πάρω. Εκανα την πρώτη προσπάθεια πριν λίγο καιρό ,δεν το σήκωσε αλλά μετά από μια ώρα μου έκανε αναπάντητη και έτσι κανονίσαμε να συναντηθούμε στα νότια.Τι να πω για τη Μαρίνα... Απλός επιβεβαιώνω απόλυτα ότι έχει γραφτεί από όσους την έχουν συναντήσει.Πολυ σέξι ντυμένη ,μπαίνει στο δωμάτιο ,μου δίνει ένα μεγάλο φιλί και κάπου εκεί σταμάτησαν οι συστάσεις.... ,δεν πήρα ανάσα για μια ώρα.Σωμα --αν είναι 40++ ετών όπως έχω διαβάσει ,γιατί εγώ δεν τα πάω και πολύ καλά στο να υπολογίζω ηλικίες --η κοπέλα είναι σούπερ.Προσωπο ελαφρός σπασμένο αλλά όχι άσχημο για μενα ,στήθος πολύ καλό,φτιαγμένο με επιτυχία,ωραιο βλέμμα, χείλια.Υπηρεσιες άψογες , προκαταρκτικά άφθονα,συμπεριφορά πολύ καλη, καθαριότητα, διαχείριση χρόνου τέλεια,δεν αφήνει λεπτό χαμένο χωρίς πονηριές,ήταν άψογη.Μπορεις να μιλήσεις μαζί της ,έχει μια ωραία τρέλα ,γελαστή και ευχάριστη πολύ.Οχι απλός VFM αλλά και κάτι παραπάνω είναι η Μαρίνα.Δυο γύροι χωρίς πίεση και πολύ άνεση ,η κοπέλα ξέρει να ευχαριστεί έναν άνδρα.Σε ευχαριστώ Μαρίνα, ευχαριστώ και το site.Υγεια ευχομαι σε όλους.Καλη συνέχεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή