Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 4 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αν και το τερμάτισε με το phooshop δεν πέρασα και τόσο άσχημα. Ίσως όμως σε αυτό να βοηθησε και η γενικότερη καλή διάθεση μου μετά απο μια ωραία εκδρομή την προηγούμενη ημέρα.

Πιο σκεκριμενα τώρα: το σώμα εχει πολυ περισσότερα κιλά τα οποία δεν είναι ομοιομορφα κατανεμημένα και εισης είναι χαλαρό . Οσον αφορά το ύψος ειναι 1:80 + και οχι 1:78. Αν και πιτσιρίκα, κατά δήλωσή της είναι 22, όσο και δείχνει αν δεν ξεκινήσει άμεσα γυμναστική δε θα το σώζει με τίποτα.

Δεν ήταν όμως όλα αρνητικά: ήταν χαμογελαστή, ζέστη και το πάλευε να σε ευχαριστήσει. Επίπλεον το πρόσωπό της ήταν όμορφο και νεανικο. Στην πίτα ήταν πολύ καλύτερη απο ότι περίμενα ενώ έκανε και καλό αρχιδογλυψιμο και αρχιδοφιλημα. Επειδή το σώμα αλλά κυρίως η σεξουαλικοτητα της δε με προκαλούσε να τη γαμαω ανελέητα την άφησα αρκετή ώρα να γλύφει.

Λόγω καλης διάθεσης μου να κρατήσω τα θετικά:

Νεαρό ηλικίας
Πρόσωπο
Διάθεση
Χαμόγελο

Και να ξεχάσω τα αρνητικά
Σώμα
Έλλειψη σεηουαλικοτητας

Έριξα εύκολα 2 και έφυγα απο τη συναντηση με καλη διάθεση και ανανεωμένος. Θα ήθελα να το επαναλάβω; όχι. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα. Γιατί εάν έκανε λίγη γυμναστική, έφτιαχνε το σώμα της και αποκτούσε αυτοπεποίθηση θα ήταν αλλιώς. Και έχει τις προδιαγραφες λόγω ύψους ωραίου δέρματος μαλλιού και προσώπου να γίνει μουναρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
55
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, BisexualWannabe, HoneyVoskos και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού