Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είναι φορές που δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις και δεν εννοώ μόνο να γράφεις.
Ήθελα χρόνο να συνειδητοποιήσω τι έζησα.
Σαν άτομο που μου αρέσει να αναλύω, με κίνδυνο υπερανάλυσης, πρόσωπα και καταστάσεις (όχι σε άλλους για να μην είμαι κουραστικός, αλλά χάνομαι στις σκέψεις μου) ακόμα δεν έχω συνέλθει.
Δεν ήταν το διαστημικό σεξ ,δεν ήταν τα γούστα, ήταν το ΟΛΟ το "πακέτο" με ένα "περιτύλιγμα" που με καθήλωσε.
Για τα γούστα μου δεν είναι απλά όμορφη, είναι και ο ορισμός του Σέξι.
Ήρθε όμορφα ντυμένη με μαύρα τακουνιά, κόκκινο μίνι, κόκκινο κοντό σακάκι και μαύρο τοπάκι εσωτερικά και μπεζ καλσόν. (δεν είμαι ειδικός στην γυναικεία ένδυση όπως και στα χρώματα).
Εσωτερικά ένα στριγκάκι.
Αντίκρισα μια κοπέλα που ξέρει να ντύνεται και θα μπορούσε να συμμετέχει σε εκπομπές μόδας.
Της είπα για το κρασί που ήταν κερασμένο ή αν ήθελε κάτι να πιει.
Μου είπε δεν πίνει αλκοόλ.
Κάθισα και τη χάζευα κοκαλωμένος να ξεντύνεται για να κάνει ένα γρήγορο ντους.
Το "περιτύλιγμα" με είχε χαζέψει. Θα ήθελα να την φωτογραφίζω με τα μάτια μου, να την χαζεύω σαν να παρακολουθώ σέξι βίντεο.
Το Πρόσωπο λίγο πιο στρογγυλό από τις φωτογραφίες όμως τόσο όμορφο.
Το σώμα λεπτό σφιχτό με φτιαγμένο στήθος (εμένα μου άρεσε) και τα τατουάζ που βλέπεται στις φωτογραφίες.
Piercing στη γλώσσα στον αφαλό και χαμηλά.
Βγήκε από το μπάνιο με την πετσέτα γύρω της και μόλις έκανα κίνηση μου λέει "κάτι ξέχασες".Χμμμ;
Ήθελε τα λεφτά μπροστά.
Δε με χάλασε, η δουλεία της είναι, απλά εγώ είχα ξεχαστεί.
Πλήρωνα για κάτι καλύτερο από ότι περίμενα ή "φοβόμουνα".
Χαλάλι!
Μετά από αυτό ξεκίνησε η ανύψωση.
Είχα ζητήσει με μήνυμα στο πρακτορείο ως προαπαιτούμενο φιλιά και δεν τσιγκουνεύτηκε πουθενά.
Χούφτωνα, χούφτωνε ήταν όμορφα αν και ήθελα να την χαζεύω, δεν είχα χορτάσει.
Έκανε ένα ικανοποιητικό στοματικό με προφυλακτικό (εγώ ζήτησα) όπου τελείωσα μαγευτικά.
Λίγη κουβεντούλα τα αγγλικά της είναι πολύ καλά απλά έχει προφορά βαριά.
Με ρώτησε αν μπορεί να κάνει IQOS, δεν είχα πρόβλημα.
Μετά ασχολήθηκα εγώ μαζί της.
Μουνάκι μικρο σχεδόν άοσμο και τόσο όμορφο να γλύφεις να το φιλάς και ξανάμανα!
Όταν τελείωσε (κατά τα λεγόμενα της), την ρώτησα κάνοντας μια κάπως διστακτική κίνηση να την φιλήσω, αν θέλει να πλυθώ πρώτα.
Μου λέει "πας καλά? Τα υγρά μου είναι!" και με βουτά στα βαθιά φιλιά.
Με είχε φτιάξει για τα καλά.
Ξεκίνησε μια δυναμική πίπα με μαλακία και τα κατάφερε!
Αλλάξαμε 2-3 στάσεις αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω 2η φορά.
Είχε χτυπήσει το κινητό 10 λεπτά πριν το φινάλε όπου χάλασε λίγο το μουντ αλλά δυστυχώς είναι στο πρόγραμμα.
5 λεπτά πριν το φινάλε έκανε μπάνιο με εμένα να την παρακολουθώ και να τα λέμε, ντύθηκε και έφυγε όπως ήρθε.

- Εν κατακλείδι... -
Θεωρώ για τα δικά μου στάνταρ είναι Value for Money.
Μια κοπέλα επιπέδου ουκρανής Pamela Anderson, όμορφη και απίστευτα σέξι!
Καθαρή, μοσχομυριστή, ευγενική και ειλικρινής.
Δεκτική σε όλα εκτός από κώλο.
Το να ζητάει μια τέτοια κοπέλα μπροστά τα λεφτά δε με ενόχλησε ούτε πριν ούτε μετά.
Ακολουθεί και δοκιμάζει πρωτοβουλίες.
Αγγλικά πολύ καλά.
Σε καλή διάθεση παρόλο το χάος που βιώνει η πατρίδα της.
Η δουλειά γενικά αποσπά την προσοχή.

Ανέφερα ειλικρινής γιατί έτσι μου φάνηκε στη συζήτηση που είχαμε.
Δεν θα αναφέρω κάτι από τα προσωπικά της (οικογενειακή κατάσταση, σχέσεις, κτλ).
Ότι μου είπε αν δεν είναι αλήθεια, είναι φοβερή στο παραμύθι και στην τελική δε με αφορά.
Πέρασα πολύ καλά.
Η ώρα ήταν απογευματινή δεν ξέρω αν ήμουν το πρώτο ραντεβού.
Ίσως το outcall να τις φτιάχνει κάπως αφού φεύγουν από την "φυλακή" του δωματίου τους. (δική μου εικασία για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις).
Προτίμησα outcal επειδή λόγω υποχρεώσεων μπορούσα να το συνδυάσω μετά, άλλωστε με ξέρω αν επέστρεφα στο σπίτι λόγω κούρασης και συνήθειας θα ανέβαλα και πάλι την φάση.
Ο @john100 έχει φτιάξει ένα topic για το 1ωρα και τις απαιτήσεις μας. Μπορεί ως ένα βαθμό να ήθελα τις 2 φορές αλλά σίγουρα δε μετάνιωσα την 1 ώρα, μάλλον χρειαζόμουν 1,5.
Αν κάτι με χαλάει, αλλά είναι λάθος ,ότι μου ανέβασε τα στάνταρ και τις προσδοκίες για επόμενες φορές.
Αλλά σοβαρά τώρα, πέρασα τόσο όμορφα και δε θα κάνω το λάθος να αυτοξενερώσω όπως έκανα παλιά.
Ίσως τη ξανασυναντήσω, αν αποφασίσω ότι δεν την θέλω σαν μια γλυκιά ανάμνηση, ακόμα με κίνδυνο κάτι να στραβώσει.
Οι φωτογραφίες αντιπροσωπευτικές αν και το πρόσωπο είναι πιο όμορφο και στρογγυλό.
...Και ναι έπαιξαν ρόλο αφού έδειχναν πιο ασφαλείς στο τι θα συναντήσεις.
Αν κάπου υπερβάλω τι να πώ, πέραν του αυτή είναι η δική μου αλήθεια.

υγ. το πρακτορείο ευγενέστατο και ξηγημένο. Συνεννόηση μέσω whats up. Είχα ζητήσει την Μαρίνα για νούρου γιατί ήθελα ένα ιδιαίτερο μασάζ αλλά είχε ρεπό. Αντί να κλείσω για άλλη φορά ευτυχώς ρώτησα για Έλσα και δεν το μετάνιωσα. Το ραντεβού κλείστηκε 3 ώρες μπροστά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή