Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο της μεταμόρφωσης μιας και η κοπέλα το θέτει ως όρο για την πραγματοποίηση σχετικών ραντεβού, και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος όρος. Δεν φιλάει, δεν δίνει κολο, δεν ρουφάει βαθιά στην πίπα. Ok, θα μου πεις, αφού τα γνωρίζεις όλα αυτά εκ των προτέρων γτ παραπονιέσαι???? Γιατί βλέπω να γράφουν συνεχώς διθυραμβικές κριτικές. Δε λέω με 80 € δεν περίμενα και πολλά , αλλά μην ξεχνάμε την Angela που στην ίδια τιμή κατάπινε σπαθιά και πρόσφερε κουλούρι (anal).
Επίσης, ξενερώνω όταν η call girl (όπως η Μαρία) δεν δέχεται προτροπές ή σου απαγορεύει να τις πιάσεις τα μαλλιά ή να τις πιέσεις το κεφάλι για να ρουφήξει πιο βαθιά.

Γενικά δεν τρελάθηκα ούτε με την εμφάνιση ούτε με τις υπηρεσίες της, ωστόσο, οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν σαφής εξ αρχής για το πακέτο των υπηρεσιών της. Επιπλέον, στα θετικά της εμφάνισης θα σχολίαζα το ωραίο συμμετρικό πλαστικό στήθος, της και το petite σωματακι της που στα τέσσερα είναι πολύ τίμιο. Από πρόσωπο, μέτριο προς καλό.

Στα του αγώνα η πίπα της δεν μου άρεσε για αυτό την έβαλα στα τέσσερα, όπου μπορώ να πω ότι είχε ωραία και στενή αίσθηση όπου τελείωσα με ευκολία. Στην ανάπαυλα έπιασα λίγο συζήτηση μιας και τα ελληνικά της είναι σε πολύ καλό βαθμό αλλά το πνεύμα της δεν με εντυπωσίασε. Προσπάθησα να την πείσω ότι θα μπορούσε να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες βγάζοντας περισσότερα χρήματα (π.χ. anal ή deeptroat) αλλα από ότι κατάλαβα, τα 80 ευρώ της φαίνονται μια χαρά μιας και από ότι μου είπε, πριν αρχίσει το τωρινό της επάγγελμα πρόσεχε ηλικιωμένους. Οκ, δικαίωμά της.

Ο Δεύτερος γύρος τελείωσε άδοξα με αυνανισμό μου στο στόμα της μιας και δεν κατάφερε να με τελειώσει η ίδια με στοματικό.

Για να είμαι ειλικρινής , οι πολλές και υψηλές κριτικές για το στοματικό της σε συνδιασμό με το χαμηλό κόστος υπηρεσιών της με ώθησαν στο να κλείσω ραντεβού. Ωστόσο, ούτε το στοματικό της θεωρώ ότι ήταν κάτι το εξωπραγματικό, (βλ. π.χ. Natali2) ούτε η συμπεριφορά της. Επομένως, καλύτερα να κρατήσω τα 80€ την επόμενη φορά και να προσθέσω και ένα 40αρι για να ζήσω μια εμπειρία που θα έχω να θυμάμαι. Η εμπειρία όμως με την Μαρία θα ξεχαστεί γρήγορα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
476
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, gari10 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2022
Αδερφε η άποψη σου σεβαστή, αλλά όταν λες "ωραίο συμμετρικο στήθος και petite σωματακι" κι έπειτα βάζεις 6/10 με βάζεις σε σκέψεις.....
Για την ιστορία, εγώ την έχω παρει και θεωρω πως το κορμί της είναι στο 8 άνετα.
review reaction 1 hornyasfuck
25 Φεβρουαρίου, 2022
Δηλαδή όλο το bourdela μιλάει για την πίπα της και εσένα δεν σου άρεσε
Α
ασωτος40
25 Φεβρουαρίου, 2022
Συμφωνώ ότι πολύς ντόρος για την συγκεκριμένη χωρίς να το αξίζει
review reaction 1 Stefanakis, buzzkill
27 Φεβρουαρίου, 2022
Η πίπα της Μαρίας λοιπόν πιο καλή και από Depon ✌️
17 Μαΐου, 2022
Φίλε δεν την έχω δοκιμάσει αλλά η σύγκριση με την διαγαλαξιακή πίπα της Νάταλι2 αδικεί οποιαδήποτε κοπέλα
review reaction 1 Stefanakis
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5