Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 14 10
Call-Girls
39725
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μήνυμα στο γραφείο για διαθεσιμότητα και επιλογή της συγκεκριμένης γιατί στο προηγούμενο tour δεν την πρόλαβα. Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός εάν θα συναντούσα την κοπέλα των φωτογραφιών.Ευτυχως διαψεύστηκα.Εχει κάνει refresh στις φωτό της.Αν και στις προηγούμενες θυμάμαι είχε και κάποιες ερασιτεχνικές.Μετά τις αρχικές συστάσεις περάσαμε μαζί στο μπάνιο με δική μου επιθυμία η οποία έγινε δεκτή από την πλευρά της με μεγάλη ευχαρίστηση. Με περιποιήθηκε με ωραία πίπα σαλιονοντας με την γλώσσα της όλη την περιοχή και καθώς με κοιτούσε με τις ματάρες της άδειασα στο στόμα της. Διάλειμμα στο κρεβάτι και αμέσως ανόρθωση σημαίας. Δεν αρνήθηκε καμία στάση. Της αρέσει πολύ να κοιτάζει στα μάτια τον παρτενέρ της και το πρόσωπο της παίρνει μορφασμούς που εμένα προσωπικά με καυλωσαν τόσο που έκανα ένα από τα καλύτερα τελειώματα μου. Η επανάληψη μαζί της αναπόφευκτη.Δεν την χόρτασα αν και τη βλέπω να την έχουμε συχνά στα μέρη μας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2022
Ξέσκισε την, όσες φορές θέλεις και όπως εσύ γουστάρεις. Απλά μην τσιμπάς στο θεατράκι που πουλά ότι είσαι κάτι ξεχωριστό για αυτήν. Χορτάσαμε από τα παραμύθια της.
L
lucifer69
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1