Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 82 10
Call-Girls 246819
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντήθηκα με την κοπέλα δύο φορές. Μια το 2019 (όπου η τιμή ήταν ακόμα στα 120 €) και μια το Δεκέμβριο του 2021 (140€). Πλέον, η τιμή είναι στα 150 και αναμένεται να ανέβει και άλλο σαν τις μετοχές της Amazon ή της Google γιατί εδώ μιλάμε για σταθερή αξία. Θεωρώ ότι είναι το πιο overall call girl, αφού τα έχει όλα. Νέα, όμορφη, ψηλή, λεπτή, πανέξυπνη, επαγγελματίας με φυσικό μεγάλο στήθος (ολοστρόγγυλο και τέλειο στην αφή) και με πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Πραγματικά, πως έμαθε να μιλάει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσο καλά ελληνικά? Αν και την δεύτερη φορά περίμενα να την δω λίγο πιο στρουμπουλή, λόγω των φωτογραφιών που ανέβασε μεταγενέστερα με την Αλεξία, τελικά συνάντησα το ίδιο, ίσως και καλύτερο σώμα, με την ίδια αστείρευτη διάθεση να σε ευχαριστήσει στο έπακρο. Όπως μου είπε και η ίδια, έπειτα από σχετική μου ερώτηση, αν και πήρε λίγα κιλά στην καραντίνα, τα έχασε αμέσως, γεγονός που δείχνει ότι ξέρει να πειθαρχεί στον εαυτό της.

Για να μην κουράζω, στα του αγώνα μόλις ξαναείδα αυτό το κορμί να ξεντύνεται ο εγκέφαλός μου ξεχείλισε από ντοπαμίνη. Τέτοιο στήθος σε συνδυασμό με τέτοιο γλυκό νεανικό προσωπάκι δε μου άφησε δεύτερες σκέψεις. Γλυκά γλωσσοφιλα συνοδευόμενα από τσαχπινικα επιφωνήματα που σε κάνουν να καυλώνεις ακόμα περισσότερο. Αμέσως την έβαλα στα γόνατα δίπλα από τον καθρέφτη για να βλέπω πως εξαφανίζει τον πουτσο μου μέσα στο λαρύγγι της. Βαθιά αλλά κυρίως γλυκιά πίπα που σε κάνει να θες να χύσεις αμέσως. Επειδή δεν ήθελα όμως να τελειώσω στο δεύτερο λεπτό, έκατσα στην άκρη του κρεβατιού και την έβαλα να μου κάνει ισπανικό. Άψογη τεχνική και τέλεια υφή που, ομοίως, μπορεί να σε κάνει να ολοκληρώσεις. Αν και μικρή έχει εκπληκτική τεχνική. Το τέλος ήρθε γλυκά στο στόμα της με μόνο αρνητικό ότι δεν τα πίνει. Επομένως, αν και μπορεί, δεν με άφησε, να τελειώσω σε deep throat mode, εν αντιθέσει με αλλά εκλεκτά (και λίγα) κορίτσια. Σύντομο διάλειμμα, γρήγορο τσιγάρο από την Natali και ξανά πίπα που ο πουτσος σου ερωτεύεται το στόμα της.

Η πίπα της είναι τόσο ωραία που και στο δεύτερο γύρω τελείωσα με τον ίδιο τρόπο (χωρίς να γαμησω μουνακι). Ξανά τσιγάρο, ωστόσο, είχε μείνει πολύς χρόνος και, σε αντίθεση με την πρώτη φορά, δεν είχα πάρει κολο, επομένως +20 ευρώ και διείσδυση στο νεανικό στενό ποπουδακι της. Ωραία αίσθηση, δεν έκλεβε, δεν δυσανασχέτησε όμως λίγο ότι τελείωσα δύο φορές πριν μερικά λεπτά και λίγο το τρέμουλο στα πόδια της , που αν και ναζιάρικο το θεώρησα επιτηδευμένο, δεν κατάφερνα να τελειώσω και ο χρόνος πλησίαζε.
Τότε η γλυκούλα κάνει κίνηση ματ, με ξαπλώνει, με καβαλάει βάζοντας τις βυζάρες της στα μούτρα μου και το πέος μου μέσα της και έπειτα από λεπτεπίλεπτες και περίτεχνες κινήσεις της λεκάνης της με έκανε να τελειώσω έντονα. Wow, λέω όλος ευχαρίστηση και αυτή να χαμογελάει πονηρά, λέγοντάς μου όλοι κόλο θέλετε αλλά τελικά με μουνί τελείωσες. Ήταν η πιο γλυκιά εξαπάτηση.

Ασήμαντο, αλλά μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που κάπνιζε στα δύο σύντομα διαλύματα. Είχε ένα ύφος μελαγχολικό. Σαν να προσπαθούσε να χαλαρώσει από την ένταση της ημέρας. Με έκανε να νιώσω ότι, μιας και ήταν άψογη στις επιδόσεις της (οι οποίες δεν φθίνουν σε κανένα σημείο), της άξιζαν λίγα δευτερόλεπτα ησυχίας. Οπότε, αντί να αρχίσω να μιλάω για μαλακίες, απόλαυσα την ησυχία μαζί της αποφεύγοντας, αν και το ήθελα, να ρωτήσω τι μπορεί να είχε μέσα στο κεφάλι της εκείνη τη στιγμή.

Τέλος πάντων, γνωρίζω ότι το μέγιστο 7 (λόγω συστήματος) που μπορώ να βάλω θα της ρίξει το γενικό μέσω όρο της, αλλά από την άλλη ξέρω ότι η εσωστρέφεια δεν οφείλει κανέναν. Σκοπός του εν λόγω site είναι να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και σχόλια με σκοπό να αποφεύγουμε τις φόλες και να δίνουμε τα χρήματα μας σε πλάσματα που το αξίζουν. Από την άλλη να κάτσω και να γράψω κριτική ή τις εντυπώσεις μου για κοπέλες όπως η Adelina, η Marialena ή η Valeria δεν έχει νόημα, δεδομένου ότι οι εν λόγω κορασίδες έχουν κρεμάσει τα τακούνια τους. Επομένως, προτίμησα να γράψω κριτικές για κοπέλες που είναι το μέλλον στον αγοραίο έρωτα ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Εννοείται πως η Natali παίρνει το πιο καθαρό μου 10 (αν και το σύστημα με περιορίζει στο 7).
Να περνάτε καλά και να γαματε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
476
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Katz, TOMCRUISE και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2022
https://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
review reaction 1 Stefanakis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1