Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απόφαση τελευταίας στιγμής για να δω κάποια κορασίδα. Τηλέφωνο στο γραφείο και από τις διαθέσιμες επέλεξα την Bozena. Πολύ σωστή επιλογή όπως αποδείχθηκε μετά.

Σύντομα χτύπησε την πόρτα. Μπήκε μέσα με άνεση. Στάθηκε στην πόρτα, συστήθηκαμε και με φίλησε σταυρωτά. Από την πρώτη στιγμή μου έβγαζε κάτι θετικό. Μάλλον η πολύ καλή της διάθεση και το πλατύ της χαμόγελο. Είχε τα μαλλιά της άλογο ουρά. Δεν θυμάμαι να συνάντησα άλλη με τέτοιο χτένισμα. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ήταν έτοιμη για γούστα. Φορούσε ένα φλοραλ φόρεμα (πάλι καλά όχι μαύρο) και ψηλοτάκουνες γόβες. Επιτέλους κάποια που φόρεσε γόβες. Μου λέει πάω για ένα φρεσκάρισμα και έρχομαι. Θα κάνω γρήγορα. Όντως το πολύ σε 2 λεπτά βγήκε από το μπάνιο με τα εσώρουχα φορώντας ζαρτιέρες και κάλτσες. Σκέτη καυλα η κορασίδα. Έρχεται και με καβαλάει. Δίνει φιλιά με γλώσσα απλόχερα, με τη σέσουλα. Τα χέρια μου χούφτωναν όλο της το σώμα.

Πρόσωπο ωραίο, κάπως πρόστυχο. Στήθος 2,5αρι να γεμίζει η χούφτα, με πολύ ωραία αφή. Ρογα μια χαρά. Κώλος ότι πρέπει για σφαλιάρες και χούφτωμα. Σώμα με πιασίματα εκεί που πρέπει. Τόσο όσο. Δέρμα πολύ απαλό.

Την αρχίζω με γλύψιμο. Το αιδοίο της πεντακάθαρο, όμορφο και πολύ υγρό. Έσταζε σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μούσκεμα. Τα σεντόνια ήθελαν μετά στέγνωμα.

Στη συνέχεια της τον δίνω για πιπα. Πολύ καλή, με εναλλαγή ρυθμού χωρίς καθόλου χέρι. Έβαλα σκούφο και τη γάμησα σε 2 στάσεις. Ιεραποστολικο και στα 4.

Μπάνιο και ώρα για τσιγάρο και κουβέντα. Μιλάει καλά αγγλικά. Η αναπνοή της επίσης πολύ καθαρή. Καθόλου τσιγαρίλα.

Αρχίζουμε πάλι φιλιά. Υγρά και βαθιά με πάθος. Κατεβαίνω πάλι για γλύψιμο. Δεν χόρταινα να βλέπω το αιδοίο της να στάζει από καύλα. Αφού δεν άντεχε άλλο με αρχίζει στην πιπα. Όταν ήμουν έτοιμος βάζω σκούφο και με καβαλάει. Το πάει πολύ καλά το cow. Το κατέχει. Η Bozena έδινε πόνο πάνω στην πουτσα μου και εγώ στον κωλο της, που έβγαζε ωραίους ήχους όταν έπεφτε επάνω του η παλάμη μου. Μετά πάλι στα 4 όπου ήρθε το τέλος. Κάναμε μπάνιο, ντύθηκε και έφυγε.

Όπως είπα τα γλωσσοφιλα έπαιζαν σε όλο το ραντεβού. Αντέχει στα δυνατά καρφώματα χωρίς μα και μου. Δεν δυσανασχέτησε σε κανένα σημείο. Ίσα ίσα το απολάμβανε. Έχει διάθεση να σε ικανοποιήσει. Δέχθηκε δύο δάχτυλα μπροστά, πίσω όχι. Από μένα προτείνεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., doc_lin, Weruloa και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού