Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 31 10
Call-Girls
32490
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Αν υπάρχει οφθαλμίατρος εδώ μέσα στο φόρουμ είναι ευκαιρία να αρχίσει να επικοινωνεί με τους φίλους που έχουν βαθμολογήσει στο Θεό τη θείτσα.
Ηλικία 50 τουλάχιστον.
Πρόσωπο για άλλη μια φορά τα τζιμανια του yourangels το γάμησαν με το φωτοσοπ. Προσωπικά νόμιζα ότι πήρα άλλη κοπέλα.
Σώμα για την ηλικία μια χαρά με τη μόνη διαφορά ότι και εδώ οι κοιλουμπες στο φωτοσοπ έχουν μειωθεί πάνω από τα όρια του αποδεκτού.
Κύριοι στο yourangels από ένα ποσοστό επεξαργασιας και μετά θεωρείται εξαπάτηση.
Επικοινωνία άνω του μέσου όρου και διάθεση άνω του μέσου όρου επίσης.
Φιλάει με γλώσσα πολύ ωραία και πίπα επίσης καλή. Αυτά τα δύο είναι και τα μοναδικά καλά του ραντεβού συν του ότι έχει
καλούς τρόπους
Δε μου έχει τύχει ποτέ να διώξω κοπέλα αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να σουτάρω κατά ριπάς ειδικά από το συγκεκριμένο γραφείο.
Είχε ρίξει μαύρο για μεγάλο διάστημα στους συγκεκριμένους αλλά οι καύλες είναι κακός σύμβουλος.
Ηλικία 50 τουλάχιστον.
Πρόσωπο για άλλη μια φορά τα τζιμανια του yourangels το γάμησαν με το φωτοσοπ. Προσωπικά νόμιζα ότι πήρα άλλη κοπέλα.
Σώμα για την ηλικία μια χαρά με τη μόνη διαφορά ότι και εδώ οι κοιλουμπες στο φωτοσοπ έχουν μειωθεί πάνω από τα όρια του αποδεκτού.
Κύριοι στο yourangels από ένα ποσοστό επεξαργασιας και μετά θεωρείται εξαπάτηση.
Επικοινωνία άνω του μέσου όρου και διάθεση άνω του μέσου όρου επίσης.
Φιλάει με γλώσσα πολύ ωραία και πίπα επίσης καλή. Αυτά τα δύο είναι και τα μοναδικά καλά του ραντεβού συν του ότι έχει
καλούς τρόπους
Δε μου έχει τύχει ποτέ να διώξω κοπέλα αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να σουτάρω κατά ριπάς ειδικά από το συγκεκριμένο γραφείο.
Είχε ρίξει μαύρο για μεγάλο διάστημα στους συγκεκριμένους αλλά οι καύλες είναι κακός σύμβουλος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2022
Προτείνω αφοβα τα incall..όταν είδα την θεία στην πόρτα της είπα sorry λάθος room και έφυγα, αυτό πριν 6 μήνες, τι μου θύμισες, ευγε μού
andronikos3
20 Φεβρουαρίου, 2022
Εμενα παντως την προηγουμενη εβδομαδα που ηταν διαθεσιμη κ τους ρωτησα αν ειναι να την παρω-ζηταω παντα πιπινια,αντε μεχρι τριαντακατι να ειναι τα κοριτσια,μου ειπαν ευγενικα οτι δεν ειναι για μενα και δεν την πηρα.
TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2