Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 6 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά από μελέτη των φωτογραφιών κατέληξα στο εν λόγω κορίτσι .Ασε που έμοιαζε με την κόρη του γείτονα πού μένει στην απέναντι γωνία. Οταν έφτασα στο δωμάτιο με υποδέχτηκε με χαμόγελο εμφάνιση τώρα ηλικία θα έλεγα δεκαοκτώ σώμα πετιτ επιδερμίδα βελούδινη λευκή διάφανη με φλεβιτσες εγώ αυτό το σώμα μόνο σε τσόντα το έχω δει και εκεί σπάνια .Βιζακια τριάρια με ρώγα πού ανταποκρίνεται να γεμίζει η χούφτα σου από κολο άστα να πάνε αποθέωση . Μπούτια μικρά να τα γλύφω χωρίς αύριο και γενικά όλο το σώμα όταν έφτασα στο σημείο του αιδοίου έβγαζε κραυγές καβλας πίπα βαθιά αλλά με προφυλακτικό μου κάνει νόημα να μην της πιέζω το κεφάλι .Και εκεί που έχουμε ξεκινήσει το σεξ σε στάση ιεραποστολικό και την φύλαγα στο στήθος σταμάτησε και έπιασε το κινητό και με ξενερώνει και τι μου δείχνει στην μετάφραση ότι γαργαλιεμαι τέλος πάντων συνέχισα αλλάξαμε διάφορες στάσεις στο τέλος έχυσα στην πλάτη. Πρέπει να παίρνετε εσείς πρωτοβουλία από την κοπέλα μην περιμένετε πολλά άλλα το θέαμα θα σας αποζημιώσει αν σας αρέσουν η κοντές πετιτ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
37
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, Giannisaigiannisvictor, mancunian1986 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2022
πιπα μονο με προφυλακτικο ??
review reaction 1 hornyasfuck
17 Οκτωβρίου, 2022
Ρε φίλε, μοιάζει καθόλου με την Anna Claire Clouds?
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2