Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τοποθεσία:
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Πρόλογος:
Επιλογές ελάχιστες μετά τη Jessica που μου αναπτέρωσε το ηθικόν και υποσχέθηκε από Μάρτιο θα τριτώσει το καλό με απίστευτη ρεβανς / εμφάνιση, είδα Violeta και έπαθα κάτι... λίγο το περίεργο πρόσωπο της, λίγο το σώμα της κατενθουσιάστηκα...δεν βλέπω DT οπότε λέω πιπινάκι του κώλου όπου θέλει προδέρμ και αγάπη... σκατά. Την κλείνω με συνοπτικές διαδικασίες και ραντεβού στο τσοντοξενοδοχείο μου.

Κορασίδα:
Η 7η και 12η φωτογραφία κατατοπιστικές πραγματικά, πρόσωπο ότι βλέπετε και σώμα όπως και τα εσώρουχα που ήρθε στην 12η. Χείλη λίγο φουσκωμένα, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έκανε κάτι ή όχι σε αυτά. Σώμα, με 2-3 κιλά παραπάνω ομοιόμορφα κατανεμημένα και την προτιμώ έτσι πραγματικά με πιο πεταχτό κώλο. Βυζί ότι βλέπετε, όμορφο και καταπληκτικό στην αφή αν και μικρό σχετικά... αλλά φυσικό. Τατουάζ αρκετά, φορούσε κόκκινο φόρεμα, μαύρο τζάκετ και σνίκερς... όπως είπε στο τέλος, με το Βαλεντίνο της έπεσε και στραμπουλοχτύπησε... Εμμμμ Ένας από ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ... επιδερμίδα απαλή αλλά λίγη χαλάρωση που λόγο ηλικίας δεν φαίνεται καθόλου σχεδόν. Καθαρή αλλά δεν μύριζε κάποιο άρωμα δυστυχώς και άκρα τέλεια περιποιημένα πάνω και κάτω... αν και στο δεξί πόδι πόναγε κάπως και είχε κάποια σημάδια. Ιδιαίτερο πρόσωπο αλλά σαν σύνολο δεν είναι καθόλου άσχημο και γενικά μου άρεσε.

Εισέρχεται στα άδυτα του ξενοδοχείου μου μη γνωρίζοντας τι μέλι γεννέσθαι, χαλαρή, μέσα στη τρελή χαρά γεμάτη ελπίδες πως είμαι κανάς αγαπούλης που απλά θα μιλάμε 55 λεπτά και 5 λεπτά θα ερωτοτροπήσουμε. Λέει το όνομα της το κανονικό και εκεί φάνηκε πόσο άγχος είχε... αρκετό. Αποθέτει τα πράγματα της στο γυάλινο τραπέζι και ωχ λέω άγαρμπη τελείως παραλίγο να τα σπάσει όλα. Γυρνάει, φιλί και λέει μάνευυυ πλιζ... τι μάνευ της λέω? ΝΟ ΜΑΝΕΥ, νο χάνεϋ.. τέλος πάντων γυρίζω τα βγάζω τα αποθέτω και λέει γκούντ, του τέλλ ντράιβερ. Δεν λέω τα υπόλοιπα... πάντως κάπου εκεί μου κακοφάνηκε το όλο στόρυ, οπότε το ξεπερνώ και ξεκινάω να πάρω κανά γλωσσόφιλο.

1ος γύρος:
Στόμα ερμητικά κλειστό στην αρχή και μετά εμφανίστηκε και λίγο η γλώσσα... αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Γενικά της έλειπε το πάθος και σε μένα μέχρι που γδύνεται, της λέω να πάει για μπάνιο αλλά ήταν καθαρή όπως ανέφερε και εκεί κάθεται στο κρεβάτι και περπατάει στα 4... ΠΙΟ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ με το στρινγκάκι δεν έχω δει ...να της πάει τέρμα και να πετάγονται τα κωλομάγουλα όπως πρέπει και όσο πρέπει... πρέπει να έπαθα εγκεφαλικό στο κάτω κεφάλι.. duracell ο μικρός και βουρ στο πατσά λέω.Αυτή να κοίταγε τον καθρέφτη... όμορφη είσαι μωρή κάβλα.. θα φας καλά... ντοντ γουόρυ. Η συμπεριφορά της όμως ήταν στο χαλαρό, ρελαντί μπορεί και να είναι έτσι. Με πήρε η κατηφόρα λόγω αυτού του πράγματος και ξεκινάει πίπα σιγά σιγά... μέτρια πράγματα μέχρι τη μέση, DT και MF ούτε κατά διάνοια προσπάθησε αλλά παραλίγο να κάνει εμετό λόγω gag reflex, ανέφερε έχει μικρό λαρύγγι... οκέυ της λέω... κουλ. Έβλεπε και τσόντα ανά στιγμές και αναπολούσε κάτι, ανέφερε τον αγαπημένο της πορνοστάρ κλπ. Περνάω εγώ σε στοματικό και σπατουλάρισμα από πάνω μέχρι κάτω, ρόγες σκληρές και ανταποκρίσιμες που βγάζουν μάτι όταν καβλώνει, εκεί της λέω να μην το αφήσει το σώμα της και να γυμναστεί λίγο... μουνί όμορφο, μικρό, στενό και μοσχομυριστό αισθάνεσαι ίσα ίσα μικρές τριχούλες στο πάνω μέρος κυρίως. Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου και γούσταρα μάλιστα αν και πάντα προτιμώ γλόμπο. Βαθειές ανάσες, αναστεναγμούς μερικές φορές Χμμμ; και βογγητά σε φάση τι της κάνω ο πούστης. Γούσταρε τρελά έδειχνε και μερικές φορές όταν την έφτανα σε καλό σημείο σήκωνε κεφάλι, έβλεπε τον τοίχο απέναντι σαν ζαβλακωμένη με τα μάτια της να αλληθωρίζουν... ΠΩΠΩ ΤΙ ΓΑΜΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΛΕΩ.. ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ! Εμμμμ Δάχτυλο δέχτηκε ένα και δύο μπροστά, δαχτύλιασμα τρελό, τα είδε όλα, έσταξε αρκετά... με πίπωνε και τρελαινόταν αλλά με τέτοια πίπα μέχρι τη μέση λέω πάμε για κύριο πιάτο.

Ιεραποστολικό, όπου έβαλε καπότα και αρκετό τζέλ, μπαίνω μέσα και λέω επιπλέω τι στο πέος... δίνω λίγο πόνο και μου μάγκωνε το πούτσο με το μουνί της, ωραία αίσθηση... φιλιά ελάχιστα και δώσε πόνο με εναλλαγές ποδιών σε όσες θέσεις μπορούσα να σκεφτώ. Δεν ξέρω αλλά δεν με άφηνε με τίποτα φουλ διείσδυση. Πάμε ON TOP της λέω, ανεβαίνει σιγά σιγά, με προσοχή... μην τη σουβλίσω με τον βόα μου... Εμμμμ... ανεβαίνει και δίνει λίγο ρυθμό, αλλά κάπως βαρετά για τα δικά μου δεδομένα. ΩΧ ΛΕΩ, αν cowgirl δεν δώσει πόνο, τον είπιαμε γενικά...Τελικά την ξεκινάω ένα γρήγορο τέμπο, ουρλιαχτά όχι μαλακίες και βογγητά τέρμα κάνα 20λέπτο και τέλος από μένα μέσα της. Πέφτει κάτω λαχανιασμένη... αν και εγώ έκανα όλη τη δουλειά Χμμμ;

Σόσιαλ:
Αν και το σόσιαλ ξεκίνησε πολύ χάλια καθώς δεν μίλαγε, στα 5 λεπτά αυτά ξεδιπλώθηκε πραγματικά με χαχανητά, να λέει την ιστορία της ζωής της και για το μέλλον της. Της έδωσα καμιά 10ρια συμβουλές αφού μπορούσα και με ευχαρίστησε για αυτό. Αγγλικά λίγο άνω του μετρίου.19 χρονών λέει, πρώτη φορά Ελλάδα λέει, πρώτη φορά σε αυτό το επάγγελμα λέει, 2η μέρα της και ξεκούραστη αρκετά. Παραπονέθηκε που όλοι οι Έλληνες είναι γαμιάδες και μεγαλοκάβλιδες... κοίτα να δεις που την έχουμε μεγαλύτερη σε μέσο όρο από Αφρικανούς και παραπονέθηκε για αυτό καθώς... the russian boys dont have them big...γιατί σε γαμάνε παιδάκια της λέω και όχι άντρες. Έσκασε στα γέλια αλλά εγώ μίλαγα σοβαρά... sorry but not sorry babe. ΡΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ, όλοι οι μεγαλογαμιάδες και μεγαλοκάβληδες πήγατε χτες και σήμερα? δείξτε έλεος σε εμάς τους μικρούς με τα γαριδάκια μας Εμμμμ Άκουσα αρκετές πίπες από το στόμα της που λέω. Δεχτόν στο ότι δεν θέλει να μοιραστεί πράγματα για τον εαυτό της, θα προτιμούσα να μην τα έλεγε καν και όλα αυτά για το έσκορτινγκ, λες και θα την κρίνω εγώ. Χαχαχα!Χαχαχα! Τέλος πάντων την σταμάτησα και ξεκίνησα τα φιλιά γιατί είχαμε ένα 20λέπτο.

2ος γύρος:
Φιλιά με κανένα πάθος, στοματικό από μένα, μετά από αυτή όπου δεν μπορούσε να μου τον κάνει πέτρα.. καθώς είχε χαθεί η όλη μαγεία της συνάντησης. Λέω πάμε για ψυχρότητα λίγο, αφού προς τα εκεί πάει. Στο στόμα να τη πιέζω και μόνο που δεν έβγαλε ότι δεν είχε φάει... κατευθείαν στήνεται στα 4... και που να ήξερε ότι είναι η στάση που προτιμώ... χαλαρά στην αρχή και μετά σφυροκόπημα Ασάλιωτα.. όπου προσπαθούσε να κλέψει, γιατί τα ένιωθε όλα με τα εξωφρενικά της βογγητά.. στην άκρη του κρεβατιού και να κρατιέται ίσα ίσα να μην κουτρουβαλήσει στο πάτωμα.. Χαχαχα! Βάζει τα χεράκια κάτω και ξαπλώνει και βρίσκω ευκαιρία για ξαπλωτό doggy, το αγαπημένο μου σε τέτοιες περιπτώσεις ψυχρότητας... τα είδε όλα και προσπαθούσε να γλυτώσει τα μπασίματα μου αλλά μάταια. Άρχισε να δυσανασχετεί λίγο και της λέω αλλάζουμε και πάμε cowgirl, χαλαρά και βαρετά, ιεραποστολικό τα ίδια.... doggy πάλι όπου εκεί κάτι κάναμε... δεν την άφησα στην ησυχία της, πίσω χέρια και μέχρι την άκρη του τούνελ να τη κρατάω μην πέσει. Δυνατούς ρυθμούς όπου επιτέλους με κινήσεις της λεκάνης ήθελε να τον τρώει περισσότερο, να κοιτάει συνεχώς το καθρέφτη και να γουστάρει, λίγο τσόντα και να ξερογλείφεται... τι στο πέος σκεφτόταν δεν ξέρω... Χμμμ; 2-3 φορές αλληθώρισε όταν έφτασε προς τα τέλος αλλά μάταια, βλέπω χρόνο , δίνω πόνο και τέλος από μένα στην πλατούλα όπου έκατσε μέχρι να πάρει 2-3 ανάσες και να μαζέψει τα συντρίμια της. Εμμμμ

Ντουζ από εκείνη και από μένα, ντύνεται πριν βγώ, παίρνει τα πράγματα της, τα διαλύει στο δωμάτιο λίγο, μία συμβουλή, ένα φιλί , μία στο κώλο και έξω από το άντρο της ακολασίας μου. Καπέλο

Γραφείο:
Συνενόηση άψογη, ενημερώθηκε για τη κοπέλα, χωρίς να αναφέρω μερικά πράγματα γιατί δεν είχε νόημα. Αν και δεν πήρε τα λεφτά μέχρι το τέλος, με ενόχλησε που τα ζήτησε λες και διάλεγα το συγκεκριμένο γραφείο πρώτη φορα, λέγοντας μου ότι θέλει να ενημερώσει τον οδηγό. Μάλιστα λέω, δεν ξέρω πως κρατήθηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά λέω αρκετοί μαλάκες υπάρχουν. Εμμμμ

Συμπέρασμα:
ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΑΙ για μοντελάκηδες κυρίως εφόσον μπορείτε να δεχτείτε το ιδιαίτερο πρόσωπο της και την ήπια συμπεριφορά της. GFE καθαρό, δεν είχαμε χημεία ή αυτή δεν με γούσταρε, δεν ξέρω και ποσός με ενδιαφέρει αν και στο τέλος μου είπε θέλει να με ξαναδεί, πέρασε υπέροχα και με ευχαρίστησε που ήμουν ευγενικός. ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΩ. Αγριάδες σχεδόν τίποτα, μπατσάκια στον όμορφο πωπο και τίποτε άλλο. Ιδιαίτερο πρόσωπο, σώμα πολύ καλό και κώλο το καλύτερο πράγμα πάνω της. Μην της βγάλετε το στρινγκάκι, γαμήστε την με αυτό... για μένα αξίζει πολύ περισσότερο έτσι, κάτι που δεν έκανα όμως. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Συμπεριφορά τέρμα αματούρικη, αν και έχει ξαναέρθει. Τελευταία φορά όπως είπε, λογικα. Χαχαχα!Χαχαχα! Πίπα κάτω του μετρίου, αλλά προσπάθησε, σεξ χωρίς πάθος αλλά μπορεί ο τρόπος της να είναι έτσι καθώς αρκετά χαμηλών τόνων όπου όταν γαμιέται ουρλιάζει λες και έχει τηλεβόα μέσα της. Εμμμμ Δέχτηκε σχεδόν τα πάντα, προσπάθησε να κλέψει στις στάσεις ή απλά δεν μπορούσε όπως είπε ανατομικά να τον παίρνει επειδή τον είχα μεγάλο. Ναι!Ναι! Αξίζει μία φορά και μόνο για το σώμα της, το γαμήσι στα 4 και να την βλέπεις να κοιτάει τη τσόντα και το καθρέφτη και να ξερογλείφεται μόνη της με τις σκέψεις της Χαχαχα! Δυστυχώς δεν ικανοποιήθηκα στο σεξ ούτε κατά το ήμισυ.. ξεκίνησα φούλ στα κόκκινα και απλά με την ήπια συμπεριφορά της... βούτηξε στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο η διάθεση μου για σεξ. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Μου θύμισε απλά ένα άπλυτο ακόμα κοριτσάκι χωρίς να έχει κάποια θυληκότητα και κυρίως λόγω ηλικίας.

Επανάληψη:
ΞΑΝΑ όχι γιατί απλά θέλει αρκετό χρόνο ακόμα για να γίνει καλή επιλογή, πήρα ότι μπορούσα να πάρω και ανατομικά δεν ήμασταν συμβατοί όπως ανέφερε. Χαχαχα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, topscorer, old boy και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2022
Έφυγε νύχτα και αυτή..
review reaction 1 TOMCRUISE, redb
20 Φεβρουαρίου, 2022
Kριμα,ηθελα να τη συναντησω
review reaction 1 redb
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2