Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
526406
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από μήνυμα που της έστειλα μου ήρθε με pm το τηλεφωνο της (παιζει και να μην περασε και ωρα).
Μαλλον ήμουν από τους κωλοφαρδους, οι υπόλοιποι κάντε υπομονή. Απ ότι μου είπε κανει 2 με 3 ραντεβού την ημέρα.
Στα της εμφάνισης ειναι ότι βλέπετε στις φωτο και ότι έχουν περιγράψει οι υπόλοιποι στις κριτικές. Το μόνο που θα σταθώ ειναι ότι ειναι ένα αδυνατη αρκετα με πολυ ωραιο κωλο και μικρο βυζι.
Στα του αγώνα παίχτηκαν 2 γύροι. Μιλάμε για πιπα από άλλο εργο (εξου και ο τιτλος). Στο καταπίνει χωρις πρόβλημα, μπουκώνει και δε σταματάει, αν τη ζορίσεις δε δυσανασχετεί και τραβάει ορθοπεταλια χωρις να κόβει πουθενα. Στη συνέχεια παίχτηκαν 2 στάσεις, ειδικά στα 4 ειναι κορυφαια, στηνετε πολυ καλα , δε κλεβει και γενικως αν κινηθείς σε φυσιολογικά πλαίσια δε θα πει πουθενα οχι.
Συμπερασματικα το πακέτο ειναι vfm , ειδικά σε αυτη την τιμή, δε νομιζω να υπάρχει ανταγωνισμός.
Μαλλον ήμουν από τους κωλοφαρδους, οι υπόλοιποι κάντε υπομονή. Απ ότι μου είπε κανει 2 με 3 ραντεβού την ημέρα.
Στα της εμφάνισης ειναι ότι βλέπετε στις φωτο και ότι έχουν περιγράψει οι υπόλοιποι στις κριτικές. Το μόνο που θα σταθώ ειναι ότι ειναι ένα αδυνατη αρκετα με πολυ ωραιο κωλο και μικρο βυζι.
Στα του αγώνα παίχτηκαν 2 γύροι. Μιλάμε για πιπα από άλλο εργο (εξου και ο τιτλος). Στο καταπίνει χωρις πρόβλημα, μπουκώνει και δε σταματάει, αν τη ζορίσεις δε δυσανασχετεί και τραβάει ορθοπεταλια χωρις να κόβει πουθενα. Στη συνέχεια παίχτηκαν 2 στάσεις, ειδικά στα 4 ειναι κορυφαια, στηνετε πολυ καλα , δε κλεβει και γενικως αν κινηθείς σε φυσιολογικά πλαίσια δε θα πει πουθενα οχι.
Συμπερασματικα το πακέτο ειναι vfm , ειδικά σε αυτη την τιμή, δε νομιζω να υπάρχει ανταγωνισμός.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2022
Απο τις κριτικες και μονο θελω να τη συναντησω.
P
pan.christ83
14 Φεβρουαρίου, 2022
Μπορούμε να μάθουμε τηλέφωνο επικοινωνίας??
F
Fatsa(2)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2