Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93655
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Erika ήθελα να την πάρω από το προηγούμενο tour και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να την συναντήσω.

Ήρθε στην ώρα της. Όταν άνοιξα την πόρτα είδα μια γυναίκα όρθιο χιλιόμετρο, κοντά στο 1.90. Ντυμένη όπως είχα ζητήσει. Με φόρεμα, τακούνια και κάλτσες. Χωρίς παπούτσια είναι 1.85. Εγώ είμαι 1.83. Γίνονται οι συστάσεις και βγάζει τζάκετ και παπούτσια. Δίνονται τα πρώτα αναγνωριστηκα φιλιά και πάει για φρεσκάρισμα. Ευδιαθετη και χαμογελαστή από την αρχή. Πριν πάει στο μπάνιο με ρώτησε αν θέλω να βγάλει τις κάλτσες ή να τις κρατήσει. Της είπα ότι την θέλω με τις κάλτσες και γύρισε από το μπάνιο με αυτές.

Πρόσωπο ωραίο, σώμα για το ύψος της ιδανικό, στήθος μικρό αλλά στη θέση του, δέρμα μεταξενιο και κώλος μια χαρά. Γενικά ότι βλέπετε στις φώτο. Μου φάνηκε λίγο πιο αδύνατη.

Δεν χόρταινα να βλέπω τις ποδαρες της. Έρχεται στο κρεβάτι και αρχίζουμε μπαλαμουτι με βαθιά γλωσσοφιλα. Αρχίζει την πιπα. Σηκώνομαι και την βάζω να γονατίσει. Ήθελα να της τον δίνω όσο πιο βαθιά μπορούσε. Έκανε προσπάθειες για deep. Της έπιανα το κεφάλι και της γαμουσα το στόμα. Της τον καρφωνα και την κρατούσα ακίνητη. Eye contact όλη την ώρα. Την ξαπλώνω για την γλυψω. Από τα πιο εύγευστα αιδοία. Πεντακάθαρη και μοσχοβολουσε. Δέχτηκε δύο δάχτυλα μπροστά. Πίσω όχι. Τελείωσε με σπασμούς. Καποτα και πρώτη στάση σκυμμένη στο κρεβάτι και εγώ όρθιος. Μετά την σηκώνω και αυτή. Ήμασταν και οι δύο όρθιοι και την έδινα από πίσω. Δεν χρειαζόταν να σκυψει καθόλου. Η θέα στον καθρέφτη ήταν μοναδική. Την βάζω στα 4 και εγώ από πάνω να την δίνω με δύναμη. Γύρισμα σε ιεραποστολικο όπου ήρθε το τέλος.

Μπάνιο και ώρα για social. Μιλάει καλά αγγλικά.

Αρχίζουμε δεύτερο γύρο με βαθιά γλωσσοφιλα, εγώ να της παίζω το αιδοίο και αυτή να μου κάνει μασάζ στην πουτσα και τα αρχίδια. Πήρε πρέφα ότι είμαι ματάκιας και στήθηκε στα 4 για πιπα με την κωλαρα της προς τον καθρέφτη. Είχαμε και πάλι eye contact, παιχνίδια με την γλώσσα και το στόμα στον πουτσοκεφαλο. Έγλυψε και μπάλες. Ταυτόχρονα κουνουσε την κωλαρα της. Δεν ήξερα που να κοιτάξω. Όπως ήμουν ξαπλωμένος βάζω καποτα και μου λέει : μείνε όπως είσαι. Πριν με γαμησες εσύ τώρα θα γαμησω εγώ εσένα. Με καβαλάει, τον παίρνει όλο μέσα της και αρχίζει το riding. Ευτυχώς τελείωσε πριν σπάσει το κρεβάτι. Για τέτοια ένταση μιλάμε. Μετά ανέλαβα εγώ. Την τράβηξα επάνω μου, την έπιασα από τα κωλο μάγουλα και έδωσα πόνο. Τελείωσε άλλες 2 φορές από ότι είπε. Την γυρίζω στα 4 αλλά λόγο κούρασης και ιδρώτα που έσταζε ποτάμι είχαμε πτώση. Προσπάθησα με δαχτυλιασμα στην Erika και παιξημο σε μένα να τον ανεβάσω αλλά τίποτα. Θα σε βοηθήσω εγώ μου λέει. Έρχεται σε 69 με εμένα από πάνω. Είχε γυρίσει το κεφάλι προς τα πίσω για mouthfuck. Έδινα και εκείνη να μην τον αφήνει από το στόμα της. Παρόλα αυτά δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα οπότε τα παράτησα. Δεν έχω παράπονο. Ήμουν χορτάτος.

Γενικά η Erika δεν λέει μα και μου. Αντέχει στο σφυροκοπημα. Αν και πολύ ψηλή είναι ευλύγιστη. Δέχεται σφαλιάρες στον κώλο. Δεν είναι στενή, το αντίθετο μάλιστα. Δεν έβαλε τζελ. Της αρέσει να μυρίζεις ωραία και να την περιποιήσε. Θα σου το ανταποδώσει. Λεφτά στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, anthotypos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2022
Δηλαδή με λίγα λόγια...ανέβα να φιλήσω, κατέβα να γαμήσω το κορίτσι.
P
pan.christ83
review reaction 1 hornyasfuck, das379
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1