Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 18 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Από την επιστροφή από Ανατολή προς Δύση επέλεξα να κάνω μια ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Μήνυμα για διαθεσιμότητες νωρίς νωρίς και κλείστηκε η συνάντηση από νωρίς.
Ενημέρωση από το γραφείο για 15 λεπτών καθυστέρηση. Άφιξη μετά από 30 περίπου λεπτά (δεν θα το κάνουμε και θέμα)
Εξαφανίζεται με μια καμπαρντίνα από μέσα ένα σακάκι απλό ντύσιμο (εκτός εξαιρέσεων δεν έχω κόλλημα με το ντύσιμο )
Εμφάνιση. Πρόσωπο ακμή η οποία είχε καλυφθεί πρόχειρα με μεικαπ, ας πούμε συμπαθητικό.
Σώμα θα έλεγα μέτριο αφού μάλλον τα οπίσθια είναι καλά με εμφανείς ραγάδες στον μηρό. Στήθος καλοφτιαγμένο με εμφανή ίχνη τις επέμβασης δεν το λέμε αλλά εδώ ήταν περιοχή απαγορευμένη, φιλία όχι πολλά πολλά, και κάποια τατού, ενώ τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά και να χτυπούν ασυγχρόνιστα. Αγγλικά ούτε τρανσλετορ κατάσταση. Σαν αισιόδοξος που προσπαθώ να είμαι, λέω θα φτιάξει δεν μπορεί να πάει έτσι. Αλλά επειδή βλέπω προσπάθειες για να ροκανίσει τον χρόνο πάω και κάνω την επέκταση για επιπλέον μιας και μισής ώρας. Πάμε για ένα ντους, και στο πεδίο της μάχης. Ξεκινάω να γλυφομούνι ενώ έχει τα χέρια τις στο στήθος για να μην τα χαϊδέψω. Σε 3 ή 4 λεπτά μου λέει πάμε για σεξ ( άντε γάμισε να τελειώνουμε κατάσταση) το ανάλ το είχε ξεκόψει κατά το ντους «ααα είναι μεγάλο» . Οπα λέω, εδώ δεν θα πάμε καλά! Ελάχιστες φορές έχω σφυρίξει λήξη του αγώνα. (Μέχρι αυτό το σημείο από φιλία συνολικά 4 ή 5 και απέφευγε συστηματικά κάθε συμμετοχή ) μήνυμα στο γραφείο για να έρθει ο οδηγός και να την πάρει. Η λήξη είχε έρθει πριν την εκπνοή της αρχικής συνάντησης επόμενος δεν παίχτηκε η επέκταση. Να πω μύριζε η ανάσα μου; Κάπνιζε και αυτή; Και πάντα προσέχω να έχω καθαρή ανάσα. Τώρα το τι δεν της άρεσε δεν ξέρω, δεν ήταν στην μέρα τις; Δεν είχε διάθεση; δεν ξέρω αλλά μου κόστισε της ελάχιστες ώρες που είχα στην Αθήνα αλλά ευτυχώς μπόρεσα να της καλύψω αργότερα. Το γραφείο αν και πρότεινε αντικατάσταση κοπέλας, αλλά πλέον ήταν αργά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτατος
86
Πόντοι:
17.356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arwstaki10, piko, monstercock greece και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2022
Κόστος 320 (το 360 λάθος πληκτρολόγησης)
review reaction 1 hornyasfuck
13 Φεβρουαρίου, 2022
Αν και μου τα είπαν και άλλοι, είχα την όρεξη να τη δοκιμάσω λόγω νιάτων κυρίως και εμφάνισης.
Αν εσύ δεν την άντεξες, εγώ την διέγραψα παντελώς από τον εγκέφαλο μου.
Μην το πολυσκέφτεσαι, αν υπήρχε κάποιο θέμα με σένα θα το καταλάβαινες.
ΤΥΝ...
review reaction 1 hornyasfuck, roughfucker
14 Φεβρουαρίου, 2022
Παρατήρησα ότι οι κοπέλες που είναι μέχρι 25-27 (πραγματικών ετών) όταν έρχονται συνέχεια ( εκτός κάποιων λαμπρών εξαιρέσεων) νομίζουν ότι έπιασαν την καλή, και ανεβάζουν την τιμή μειώνοντας την απόδοση τους. Τώρα υπάρχουν και παράγοντες που δεν μπορούμε να γνωρίζουνε. Το είμαι 21 δεν ξέρω αγγλικά σημαίνει ότι δεν το έχω με το σοσιαλ αλλά πάμε να ξεσκιστούμε, άλλες είναι φουλ, μπορώ και σοσιαλ μπορώ και να γαμηθω, και άλλες είναι δεν εχω σοσιαλ δεν έχω γενικά και πολύ διάθεση αλλά άντε να με γαμισεις γιατί έχω και το δάνειο (αμαξιού, σπιτιού, κλπ) που τρέχει. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι με τα τηλέφωνα, έχει τύχη σε κάποιες κοπέλες με το που έρχονται στέλνουν τα κλασικά μηνύματα στο πρακτορείο «όλα καλά» και μετά δεν ξανά ακούω κουδούνισμα τηλεφώνου, σε άλλες το τηλέφωνο είναι φυσική προέκταση του χεριού τους.
review reaction 1 review reaction 3 piko, hornyasfuck, redb
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3