Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 137316
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Πρόλογος:
Αν και τα περισσότερα έχουν ειπωθεί για τη συγκεκριμένη, θα γράψω και εγώ τη δικιά μου εμπειρία. Προσπαθώντας να τη κλείσω ένα χρόνο τώρα, τελικά έγινε από σπόντα λόγω ακύρωσης ραντεβού ή ότι άλλο ήταν και αυτό γιατί είχε προταθεί από 30+ άτομα για τις υπηρεσίες της κυρίως. Το ραντεβού κλείστηκε στα γνωστά μου λημέρια και όπως μου είπε ήμουν και το πρώτο της ραντεβού.

Κορασίδα:
Χτυπάει τη πόρτα και εισέρχεται με ένα όμορφο αέρα αρκετά διαφορετικό από τις υπόλοιπες που έδειχνε αρκετή εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Εδώ είμαστε λέω καθώς μου δίνει ένα πεταχτό γλωσσόφιλο. Πρόσωπο εμένα μου άρεσε αρκετα εκτός από τα χείλη όπου αν και πάνω από τα όρια μου, την κράτησα γιατί δεν ενοχλούσε στο σύνολο του προσώπου... πάλι καλά. Για μένα σωσίας της Κάμερον Ντίαζ είναι και για αυτό το λόγο δεν έχασα την ευκαιρία να την ξεσκίσω. Εμμμμ Σώμα ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες εκτός από το στήθος που μου φάνηκε μικρότερο. Επιδερμίδα απαλή, κώλος όμορφος που δεν σταμάτησα να πιάνω όλη την ώρα, χαλάρωση υπάρχει λόγω ηλικίας κάπου στα 35. Προσεγμένη σε όλα και καθαρή στο έπακρον με άκρα περιποιημένα και στην εντέλεια. Μπρός και πίσω δουλεμένες αρκετά και φαίνεται αλλά σχετικά στενή και με παραξένεψε. Χμμμ; Ντυμένη όπως αρμόζει σε ένα έσκορτ, ολόσωμο φόρεμα, παλτό, ζαρτιέρες και εσώρουχα καβλωτικά με ανάλογες γόβες που ακούγονται από χιλιόμετρα όταν πλησίαζε το δωμάτιο. Μιλάει αρκετά και της αρέσει να επικοινωνεί, τα αγγλικά είναι ανώτερου επιπέδου και αν ξεκινήσει να μιλάει γρήγορα μπορεί να χαθεί κάποιος, προφορά δεν είδα όπως μου είπαν μερικοί. Διάθεση καταπληκτική, να περάσουμε και οι δύο καλά και πλήρως συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει και γιατί, σεβαστοί οι λόγοι της.

1ος γύρος και μοναδικός:
Πριν κλείσω τη πόρτα, με ξεκίνησε με γλωσσόφιλο, μάλλον για να με προετοιμάσει για το τι θα επακολουθήσει... της είπα πολλές μου έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες, αλλά ελάχιστες ανταπεξήλθαν και γελούσε με ένα πονηρό χαμογελάκι. Λέω θα το πάω χαλαρά να δω τι παίζει... έτσι από περιέργεια... κρατιόμουν με νύχια και με δόντια να μην της ορμήσω. Χαχαχα! Ξαπλώνω κρεβάτι, σόσιαλ πολύ καλό... μιλάει αρκετά, αλλά δεν με νοιάζει.... και κάπου εκεί ορμάει μόνη της πάνω μου για τα πρώτα χαμουρέματα. Μου λέει θέλει να πάει στο μπάνιο να ετοιμαστεί, πήγαινε της λέω... αλλά εκεί ...χαμούρεμα δεν σταμάταγε με τίποτα. Τελικά την διώχνω να πάει στο μπάνιο γιατί κατάλαβα τι μας περίμενε. Κάνει ότι χρειάζεται να κάνει, με τσαντάκι για ότι μπορεί να χρειαστεί και μου άρεσε που προσέχει σε πολλά πράγματα και για τον κόβιντ και δείχνει γενικά σεβασμό στο πελάτη. Βγαίνει με τα εσώρουχα, γλωσσόφιλα κατευθείαν και πριν καθήσει στο κρεβάτι κατευθείαν στο στόμα, χωρίς πολλά πολλά. Πίπα από τις καλύτερες μπορώ να πω, η τύπισσα πήγε παντού και τίποτα δεν έμεινε παραπονεμένο, DT, MF το κατέχει αλλά δεν αντέχει αρκετά καθώς ήθελε να παίρνει και ανάσες... δυστυχώς δεν ανέπνεε από τη μύτη για να πάει σε άλλο επίπεδο, next time της λέω, θα σου μάθω. Εμμμμ Ήχους καβλωτικούς, ανάσες και αναστεναγμούς το ίδιο και κατευθείαν την έβαλα για 69 όπου γούσταρε το άθλειο μου γλείψιμο και ανταπέδωσε με τα υγρά της. Χαχαχα! Στη τηλεόραση είχε τσόντα και κοίταζε συνεχώς, γουστάρει να βλέπει... της λέω αυτήν κοίτα, φαίνεται να πιπώνει καλύτερα από σένα. Την έπιασε ένα πείσμα για 2 λεπτά... αφηνίασε να τον παίρνει στο στόμα. Κάποια στιγμή κάθησε πάνω μου να δεχθεί το δικό μου παιχνίδι και να το ευχαρηστηθεί κινώντας την λεκάνη της όπως της αρμόζει. Αλλάζουμε αρκετές στάσεις για να με πιπώνει και αυτή λόγω σχήματος να προσπαθεί να βολευτεί όπως και εγώ. Δοκιμάσαμε τα πάντα, κάποια στιγμή της λέω να βγούμε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου ή στο διάδρομο όπου κώλωσε και με κοίταγε σαν χάνος... next time της λέω. Ναι! Χαχαχα!

Μπαλονάκι time, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσαμε καμία 10ρια με ξεκίνημα ιεραποστολικό όπου είναι και η καλύτερη στάση να δω τι παίζει. Τον πήρε όλο μέσα μέχρι την άκρη του τούνελ και ακόμα παραπέρα, να με τραβάει με τα χέρια και τα νύχια της πάνω της για να τη ξεσκίζω πιο δυνατά και βαθειά. Γούσταρα... γούσταρε ασταμάτητα όπου κάποια στιγμή δεν ένιωθα τίποτα...λέω τι στο πέος, τέρμα υγρή και να ξεκινάω να δίνω πόνο. Αλλάζουμε σε doggy όπου κατευθείαν για ξαπλωτό, ώπα εδώ είμαστε... επικό σφυροκόπημα, μαλλιοτραβήγμα, μπατσάκια, πιασίματα κλπ... αγώνας μάχης κανονικός και με τη βούλα της Jessica. Κοίταγε αυτή αν είχε σπάσει το προφυλακτικό κατά την εναλλαγή των στάσεων, κοίταγα και εγώ μην το ρουφήξει μέσα της και της άρεσε αυτό αρκετά. Χμμμ; Doggy στα όρθια, στην άκρη του κρεβατιού, με τα χέρια πίσω, ανάποδα, πάνω μου... ότι στάσεις μπορούσα να σκεφτώ τις κάναμε και ακολουθούσε. Τα είδε όλα όταν σε doggy ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης όταν της έπιασα τα χέρια πίσω, το λαιμό και τη κράταγα να μην πέφτει, ανταποκρίθηκε και με εμπιστεύτηκε στο μέγιστο.

Ρωτάει κάποια στιγμή, που θέλω να τελειώσω... στοματάκι φυσικά της λέω, πρωκτικό στην αρχή της είπα τι θέλω και συμφώνησε να γίνει, κάποια στιγμή βγάζει και το butt plug για να γουστάρει, μου λέει έχει και δονητή να χρησιμοποιήσουμε όταν με πιπώνει. Της λέω για αυτό ο θεός μου έδωσε τόσο μακριά χοντροδάχτυλα και γέλαγε συνεχώς. Ναι! Αφού έχουμε λιώσει στον ιδρώτα ανοίγω AC, πόρτες κλπ και της λέω... έχεις 1 λεπτό να κάνεις ότι θες, της δίνω και το νεράκι να μην αφυδατωθεί, με ρώτησε αν καπνίζω και της λέω κάνε δεν με νοιάζει... που δεν έκανε τελικά. Εμμμμ Άρχισε να ψάχνει κάτι στη τσάντα και τουρλώνει κώλο, δεν κρατήθηκα και δεν άφησα τίποτα που να μην γλείψω... και να μου λέει αναστενάζοντας ότι δεν πέρασε το 1 λεπτό... μου την είπε και όλας και να με κοιτάει με πονηρό βλέμμα.
Ε ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ. Κάπου εδώ θυμήθηκα ότι ήθελα και πρωκτικό τα τελευταία 15 λεπτά και αφού τη ρωτάω θες.. μου απάντησε αν θέλω και εγώ.. καταλήξαμε στην επόμενη συνάντηση. Sorry but not sorry, σε όλους που περίμεναν εντυπώσεις για αυτό. Χαχαχα!

Κάπου εδώ ξεκινήσαμε τα πιο έντονα πράγματα Ασάλιωτα, submissive τελείως αυτή και αρκετές αγριάδες αν και την κούρασα συνέχιζε ακατάπαυστα χωρίς να γκρινιάζει ή να αρπάξει την ευκαιρία να σταματήσουμε και με παραξένεψε ευχάριστα Ναι! Περάσαμε όλες τις στάσεις ξανά από μία φορά τουλάχιστον, φτάνοντας προς το τέλος λέω θέλει να με τελειώσει με πίπα, οκαυ... τελικά της λέω σέξ πάλι που έγινε σε doggy τελείως, πάει για τέλος, της το λέω, βγάζουμε τη καπότα και μου τον παίζει... κάπου εκεί που σπαρτάραγε ο μικρός θυμήθηκε ότι ήθελα να τα πάρει στο στόμα και μου έλεγε... sorry i forgot.... και προσπάθησε κατώπιν εορτής Χαχαχα!Χαχαχα! Το θέαμα ήταν τραγελαφικό και να με ρωτάει αν τελείωσα.. μουνι είχα κάνει τα σεντόνια Εμμμμ

Ντουζάκι από αυτήν να ετοιμαστεί για το επόμενο ραντεβού, πήγα και εγώ, ντύθηκε, συζητήσαμε, αγκαλιαστήκαμε φιληθήκαμε, μπαλαμουτιαστήκαμε ακόμα μία φορά... δώσαμε ραντεβού για την επόμενη φορά, της έδωσα το δώρο της.. άνοιξα τη πόρτα σαν τζέντλεμαν που είμαι και έφυγε και αυτή από το άντρο της ακολασίας μου. Καπέλο

Σόσιαλ:
Μιλάγαμε αρκετά, συζητάγαμε και χαβαλεδιάσαμε ακόμα περισσότερο. Ναι μιλάει αρκετά αλλά δεν τρώει χρόνο καθόλου.... γιατί της έδωσα κάθε ευκαιρία να το κάνει αλλά δεν. Σόσιαλ υπήρχε από την αρχή μέχρι το τέλος της συνάντησης καθώς δεν σταματήσαμε να γαμιόμασταν στιγμή, έλεγε αυτή τα δικά της και εγώ την έγλειφα, της απαντούσα και την έβαζα να με πιπώνει την ίδια στιγμή ή οτιδήποτε άλλο ήθελα. Από τα καλύτερα σόσιαλ όπου η κοπέλα με όμορφες απόψεις επικοινωνούσε χωρίς να μπούμε σε φιλοσοφικές συζητήσεις, μέχρι την επόμενη φορά. Χαχαχα!

Γραφείο:
Άψογο για ακόμα μία φορά. 1 ώρα με Jessica δεν είναι αρκετή τους λέω, τελικά με τα χίλια ζόρια 1.30 ώρα το κάναμε αν και ήθελα 2 ώρες. Δυστυχώς, ούτε εγώ, ούτε εκείνη είχαμε χρονικό περιθώριο. Ευχαριστώ όποια ήταν στα πλήκτρα και όπως της είπα, είσαι θεά για αυτό το μισαωράκι παραπάνω που έκανε τη διαφορά, μάλλον η Έλενα. Χμμμ; Ενημερώθηκε και για το ποιόν της Jessica, που το ήξεραν ήδη φυσικά. Εμμμμ

Συμπέρασμα:
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για όλους και για τα πάντα. Δεν κωλώνει πουθενά, δεν μου είπε όχι σε τίποτα. Από μόνος μου αρνήθηκα πράγματα γιατί δεν μου τα έβγαζε 100%. Αν και στην αρχή ήταν επιφυλακτική για να μην κάνω καμία μαλακία... πάρα πολύ γρήγορα λύθηκε τελείως όπου με εμπιστεύτηκε αρκετά σε στάσεις όπου μπορεί να είχαμε και ατύχημα... ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Κάποιες στιγμές την σταμάτησα γιατί ήθελα να της δώσω αυτά τα 10-20 δεύτερα να ηρεμήσει και που της άρεσε αν και μου ζήτησε στο τέλος να τη πάω γαμιώντας... ok why not αφού το ζήτησε. Αν σε κόψει ότι δεν θα της κάνεις μαλακίες κλπ, θα περάσεις τέλεια όπως εγώ, αν τώρα είσαι σταρχιδιστής και δεν προσέχεις γενικά, θα περάσεις αρκετά καλά. Παράπονο έβγαλε που μερικοί γαμάνε χωρίς να προσέχουν, έστω τα βασικά δλδ μου λέει. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πως να σε χειριστεί, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει στο τέρμα και δίνει υπηρεσίες όσο λίγες κοπέλες, μου θύμησε πολύ Aντζελίνα και Cindy, δλδ ο ορισμός του συνειδητοποιημένου έσκορτ. Τα περισσότερα μερικοί θα τα πάρουν ως θεατρινισμούς και φυσικά είναι, δεν μπορεί να έχει χημεία με τον καθέναν και καθώς είμασταν και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος περάσαμε τέλεια. Όποιος θέλει αματούρι, δεν είναι η κορασίδα για αυτό αν και της δίδαξα μερικά πράγματα όπως είπε. Χαχαχα! Ευγενική τέρμα και σέβεται τον καθένα και τα λεφτά που θα δώσεις, τρίτη φορά που δίνω το δώρο στο χέρι και αυτό λέει πολλά για μένα. ¨Ομορφο πακέτο αλά Κάμερον Ντίαζ με υπηρεσίες τέρμα για τρελά γαμήσια και γούστα μέχρι ένα σημείο. Την πίεσα αρκετά και είδα τα πραγματικά όρια της. Όπως της είπα στο τέλος, δεν με απογοήτευσε καθόλου και πήρα ότι ήθελα. Το μόνο πρόβλημα μου είναι τα χείλη της που αγνόησα ή συνήθισα... δεν ξέρω και ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες πραγματικά. Δυστυχώς submissive/dominant κορασίδες δύσκολα βρίσκεις. Επίσης, μου υποσχέθηκε ότι θα είναι πιο φιτ το Μάρτιο. Εμμμμ

Επανάληψη:
ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ μέχρι να με απογοητεύσει. Πιστεύω ότι κάθε φορά θα γίνεται και καλύτερη, το 1ο στανταράκι από μένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, topscorer και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2022
γινε ποιο συντομος ρε συ
G
geroksouras
review reaction 1 review reaction 3 piko, redb, hornyasfuck
13 Φεβρουαρίου, 2022
Καλησπέρα φίλε.
Αυτο το παράπονο που λες οτι εβγαλε (μερικοι γαμανε χωρις να προσέχουν) τι ακριβώς εννοεί?
Πιο πολύ ρωτάω μην εχω κανει κ γω καμια μαλακια χωρίς να το καταλάβω,αν κ γενικά ειμαι εντάξει απέναντι στα κορίτσια.
review reaction 1 hornyasfuck
13 Φεβρουαρίου, 2022
@redb τον Μάρτιο που θα είναι φέτες θα την προτιμήσω Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck
13 Φεβρουαρίου, 2022
Παίξε κανένα τζόκερ. Ένα χρόνο ! Ούτε για ραντεβού σε χειρουργείο να ήταν Ναι!
review reaction 1 review reaction 3 George_1969, hornyasfuck
14 Φεβρουαρίου, 2022
Jessica Power !
review reaction 1 review reaction 3 redb, hornyasfuck
14 Φεβρουαρίου, 2022
@geroksouras αδιανόητο για τα κυβικα μου. Σας τα βάζω και σε παραγράφους, τι άλλο να κάνω δλδ? Χαχαχα!

@Roland Deschain όπως μου είπε πολλοί γαμάνε χωρίς ενσυναίσθηση τραυματίζοντας τη κοπέλα με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και προσπαθώντας να κάνουν μαλακίες φέρνοντας τη σε δύσκολη θέση προτετελεσμένων γεγονότων... με λίγα λόγια χωρίς κοινή λογική Εμμμμ

@paparovicz κρατιέται καλά και θα γίνει αρκετά φιτ...για να γίνει φέτες θέλει πολύ δουλειά.

@kamikaze73 το έχω πει, στο άθλημα αυτό είμαι γκαντεμόσαυρος πραγματικά.

@George_1969 μπήκε ως στανταράκι Ναι!

Παρεπιπτώντος... η πίπα της δεν ήταν κάτι το εξωπραγματικό, ΟΛΟΙ μου είπαν ότι κάνει απίστευτα κόλπα κλπ.... ήταν πολύ καλή αλλά μου έχουν πάρει και καλύτερες. Θα την ενημερώσω next time για τις σκέψεις μου. Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 George_1969, paparovicz, hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6