Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125796
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Συνάντηση αρχές Ιανουαρίου. Δεν έγραψα γιατί θεώρησα δεν άξιζε τον κόπο αλλά σήμερα ξύπνησα αυστηρός.

Άχρωμη και άοσμη συνάντηση από έμπειρη συνοδό με συμπεριφορά ψεκάστε / σκουπίστε.

Μυρωδιά τσιγάρου στο στόμα, δεν έκανε μπάνιο ούτε πριν ούτε στο διάλειμμα. Μόνο στο τζακούζι που μπήκε για πολύ λίγο.

Πρόσωπο αρκετά κατώτερο των φωτό, καθημερινό και αδιάφορο πρόσωπο Ρωσίδας.

Σώμα πολύ καλό και υπέροχη επιδερμίδα.

Δεν υπήρξε καθόλου χημεία, ήθελα να τη διώξω στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά δεν…

Παρόλα αυτά με κατάφερε να χύσω δύο φορές, πολύ καλά στησίματα ειδικά στα 4.

Μου θύμισε στούντιο η όλη φάση, δε γούσταρα καθόλου.

Σέβομαι όλα τα θετικά σχόλια των προηγούμενων, αυτή είναι προσωπική εμπειρία.

Καλά βόλια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Myk69
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 buzzkill, phys, THV και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2022
Ε όχι και καθημερινό κατώτερο πρόσωπο. ! Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Είναι πως θα την πιάσεις .
review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz
13 Φεβρουαρίου, 2022
Φίλε Ικτίνο σε μένα ήρθε χωρίς ίχνος make up.

Αντίκρυσα ένα στρογγυλό πρόσωπο με φακίδες και μικρά χείλη σκασμένα από το κρύο. Απείχε πολύ από τις φωτό.

Έχω δεί χειρότερα αλλά έχω δεί και καλύτερα. Για εμένα ήταν αδιάφορο, γούστα είναι αυτά.

Επίσης ξέχασα να πω για τη πίπα που ήταν από τις χειρότερες. Πολύ γρήγορες και απότομες κινήσεις, δεν το έβαζε βαθιά, κτλ. Πολύ κακή τεχνική δεν το είχε καθόλου.

Φιλικούς χαιρετισμούς
review reaction 1 hornyasfuck
13 Φεβρουαρίου, 2022
Ούτε απέξω παιδιά με το ψώνιο
15 Φεβρουαρίου, 2022
Ξέρω την κοπέλα πολύ καλά και αυτές τις μέρες που αναφέρεις 7-8 δεν δουλευε λόγο Χριστουγέννων(ρωσικό ημερολόγιο)..Πως είναι δυνατών να την συνάντησες; Προφανώς αυτά που γράφεις δεν ισχύουν..Δεν είναι σωστό να χαντακώνεις τις κοπέλες επειδή δεν ήσουν σε καλο mood!!
W
Woody13
review reaction 1 yianmark
16 Φεβρουαρίου, 2022
Φίλε woody13 θα σου απαντούσα διαφορετικά αν έκρινα ότι άξιζε τον κόπο.

Συγνώμη αν έπεσα κάπως έξω στις ημερομηνίες, θα σου πρότεινα φιλικά να είσαι λιγότερο αφελής όταν αμφισβητείς κάποιον επειδή δεν ταιριάζουν οι απόψεις / εμπερίες σας.

Ποτέ δεν έχω γράψει με διάθεση να χαντακώσω κοπέλα, και η εμπειρία με τη συγκεκριμένη μου άφηνε χώρο να γράψω πολύ χειρότερα.

Χαίρομαι που γνωρίζεστε και εύχομαι να περάσετε πολλά Χριστούγεννα ακόμη μαζί. Με ρωσικό ημερολόγιο πάντα…
16 Φεβρουαρίου, 2022
Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου, φίλε τρυποκάρυδε μόλις είδα ότι το προφίλ σου είναι καινούριο και φτιάχτηκε απλά για να απαντήσεις στη κριτική της Νικόλ ?

Γρίφος για δυνατούς λύτες …
28 Φεβρουαρίου, 2022
Επιβεβαιωνω και εγω την κριτικη του συναγωνιστη Myk69 και λυπαμαι που εμεινα στις προηγουμενες αποθεωτικες κριτικες.

Καμια διαθεση να ευχαριστησει τον πελατη και με υφακι ενοχλητικο. Μια κακη ξεπετα στα 150 με λιγα λογια.

Σχετικα με το προσωπο οι φωτογραφιες δεν ειναι ακριβεις παροτι συνολικα το λες ομορφο ειναι ταλαιπωρημενο με καποιες ελιες.

Δεν θυμαμαι να εχω φαει τετοια φολα σε αυτες τιμες.
28 Φεβρουαρίου, 2022
Άσε μας ρε Μπάρμπα! Εδώ βρίσκεις όμορφη την Αριάνα XAXAXA
28 Φεβρουαρίου, 2022
Να αναφέρω και εγώ οτι την κοπέλα αν και δεν την έχω πάρει μου την ειχαν στείλει πέρσι από λάθος (άλλη ζήτησαν και άλλη έφεραν ). Παρόλο το λάθος εαν μου άρεσε θα την κράταγα. Και εμένα δε μου έκανε κλικ και φυσικά η ηλικία της δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναγραψεται στο προφιλ της. Βέβαια τα γούστα είναι υποκειμενικά. Προσωπικά εγω έχω κολλήσει και με κοπέλες που δεν τις λες ωραίες αντικειμενικά, οπότε σέβομαι ολες τις απόψεις.
04 Μαρτίου, 2022
Μετά το woody τον τρυποκάρυδο, εμφανίστηκε και ο pichas pouchas ,που έχει συνεισφέρει με αμέτρητες κριτικές, να παπαγαλίσει το ποιηματάκι του.

Για καλύτερα αποτελέσματα γράψτε «αντικειμενική» κριτική για την κοπέλα να ανέβει μετά τη δική μου που θα τη διαβάσουν έτσι περισσότεροι.

Για να μην πάει χαμένος ο κόπος σας το λέω, τα σχόλια σας εδώ μπορεί να χαθούν.
review reaction 1 hornyasfuck, gpd
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10