Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 83 10
Call-Girls
251751
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ο τίτλος που μπορώ να δώσω για τη συγκεκριμένη συνάντηση είναι ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ και θα εξηγήσω γιατί. Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχουν αναφερθεί πολλοί συναγωνιστές αλλά αυτό που συνάντησα δεν το περίμενα. Μετά τα τυπικά και το κλείσιμο ραντεβού χτυπά η πόρτα και με το που ανοίγω συναντώ μία όμορφη μικρή κοπέλα, με γυαλιά, που αν φορούσε και σιδεράκια στα δόντια θα την έκανες πρωτοετή φοιτήτρια. Πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα, γύρω στο 1.75 ύψος, αδύνατη, με ωραίο κώλο και εκπληκτικές βυζάρες, νούμερο 4. Λόγω του νεαρού της ηλικίας παραμένουν στη θέση τους. Φορούσε εσώρουχα κόκκινα που τόνιζαν τις λεπτομέρειες του κορμιού της και της πήγαιναν άψογα. Επειδή ήταν ήδη μπανιαρισμένη μόλις μπήκε μέσα μου επιτέθηκε. Γλωσσόφιλο εκπληκτικό, αλλά κυρίως τρελαίνεται να γλείφει το αυτί σου και το κάνει εξαίρετα. Αφού γδύθηκε και έμεινε μόνο με τις κάλτσες της ξεκινήσαμε τα του αγώνα. Δέχεται τα πάντα χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς να δυσανασχετεί και χωρίς να σε αποτρέπει από το οτιδήποτε. Αλλά η μεγάλη της μαεστρία είναι η πίπα της. Ένιωσα να κάνει μασάζ στην πούτσα, ξεκινώντας από το κεφάλι και παίρνοντας τη όλη μέσα της σε σημείο πνιγμού, εκπληκτική αίσθηση χωρίς να βάλει καθόλου χέρι, χωρίς να καταπονηθεί στο ελάχιστο. Κάναμε σεξ σε διάφορες στάσεις για αρκετή ώρα και στο τέλος κατέληξα στο στόμα της, όπου τα ήπιε και τα έφτυσε στο μπάνιο.
Συμπερασματικά από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ως τώρα στον αγοραίο έρωτα, η κοπέλα είναι πρόσχαρη, ευγενική, δεν λέει σε τίποτα όχι, συμμετέχει ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης και από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί της. Πραγματικά "Φτου σου κοπελάρα μου".
Συμπερασματικά από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ως τώρα στον αγοραίο έρωτα, η κοπέλα είναι πρόσχαρη, ευγενική, δεν λέει σε τίποτα όχι, συμμετέχει ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης και από την πρώτη στιγμή σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί της. Πραγματικά "Φτου σου κοπελάρα μου".
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Πολλοί συνειρμοί δημιουργούνται εξαιτίας αυτού να ξέρετε!