Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Call-Girls 32156
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τοποθεσία:
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Πρόλογος:
Κοιτάζοντας κοπέλες από διάφορα γραφεία αποφασίζω να συναντηθώ σήμερα αντί για αύριο όπως είχα σκεφτεί. Πρώτες επιλογές από όλα τα γραφεία μη διαθέσιμα και γενικά τίποτα άλλο δεν με ενδιέφερε αλλά πέφτει το μάτι μου στην Έλεν. Τελικά επιβεβαιώνω το ραντεβού και πάμε για συνάντηση στο ξενοδοχείο της επιλογής μου... που μάλλον θα χτίσω νέα πτέρυγα εκεί. Εμμμμ Η κοπέλα έρχεται 15 λεπτά νωρίτερα, μόλις είχα βγεί από το μπάνιο. Στείλε την λέω στο γραφείο αφού μετά έχουμε και λάτιν πάρτυ να πάμε.

Κορασίδα:
Η κοπέλα χτυπάει τη πόρτα δυνατά και δύο φορές, σαν γέροντας σηκώνω τα πατσιά μου και σέρνω τα πόδια μου μέχρι τη πόρτα, ανυπόμονη είναι λέω... κάνει ένα βήμα μέσα και σταματάει, δεν ήξερε τι να κάνει. Της λέω προχώρα μέσα στο 2χ2 δωμάτιο, δεν έχει που αλλού να πας. Οι φωτό σε σχέση με τη κοπέλα αρκετά κοντά αλλά στο πρόσωπο ο φωτογράφος δεν ξέρω τι μαλακία έκανε καθώς ο μόνος μου ενδοιασμός ήταν το πρόσωπο από τις φωτό. Ένα απλό καθημερινό κορίτσι, χωρίς κάτι ουάου αλλά σίγουρα πάει το μάτι σου πάνω της. Φορούσε ένα γκρι παλτό, τσαντούλα ασορτί, με φόρεμα και μποτάκια... πάμε έξω βράδυ σε πιο κάσουαλ κατάσταση. Στην αρχή ήταν διστακτική, δεν ήξερε τι να κάνει... και άραξα στο κρεβάτι, της είπα να χαλαρώσει, 1-2 πολύ κρύα ανέκδοτα όπως και η θερμοκρασία του δωματίου και επιτέλους άρχισε να αισθάνεται πιο άνετα. Φαίνεται το αματούρι πάνω της.. και λόγω ηλικίας αυτό την κάνει πιο ελκυστική. Μαλλί και άκρα περιποιημένα, καθαριότητα στο φουλ και μύριζε ένα απαλό και όμορφο άρωμα. Γδύνεται και εμφανίζεται ένα ωραίο πετίτ σώμα, αν γυμναστεί και όλας θα φυσάει, μηδαμινή χαλάρωση και εσώρουχα πολύ ωραία και stylish για μια βραδιά πάθους. Στήθος μικρό με ρόγες καμπάνα για πιπίλισμα και ανταποκρίσιμες στο μέγιστο. Μνι τώρα τριμμαρισμένο, αν και προτιμώ γλόμπο, δεν σταμάτησα να το γλείφω από την αρχή μέχρι το τέλος. Κώλος από τους πιο ωραίους αλλά θα ήθελα να είναι πιο γεμάτος, 2-3 κιλά εκεί και θα φύσαγε. Επιδερμίδα για να πιάνεις συνεχώς και να γλείφεις από πάνω μέχρι κάτω. Αγγλικά άνω του μετρίου όπου μπορείς να επικοινωνήσεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολύπλοκη συζήτηση σε γρήγορο τέμπο.

1ος γύρος και μοναδικός:
Η κοπέλα έρχεται στο κρεβάτι και ξεκινάει μόνη της με φιλάκι στα χείλη, δεν το περίμενα πραγματικά, λέω θα θέλει κανά 5-10 ξεκλείδωμα και κάπου εκεί με ξεκινάει στα γλωσσόφιλα αν και γλώσσα έπαιζε ίσα ίσα αλλά ξεπεταγόταν που και που πιο βαθειά. Τριψίματα παντού και κυριώς στον μικρό, φιλιά παντού επίσης, στο λαιμό, αυτιά, ρόγες, στήθος... δεν άφησε τίποτα αδιαμαρτύρητο. Ξαφνιάστηκα ακόμα μία φορά και εκείνη ακόμα περισσότερο όταν πετάχτηκε ο μικρούλης και να αναφωνεί... ΑΧ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ? ..its big λέει... όσο ο αντίχειρας μου της λέω και η άλλη παίρνει το χέρι μου και μου το βάζει πιπίλα. ΕΜΕΙΝΑ μαλάκας, ξανά φιλιά με περιποίηση και πάει πάλι για τον μικρό και ξεκινάει επιτέλους πίπα. Εδώ λοιπόν να πω ότι περιποιήθηκε γύρω περιοχή, κεφαλάκι, μπαλάκια ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... αλλά δυστυχώς τον έπαιρνε ούτε μέχρι τη μέση. Σκέφτομαι αυτή DT δεν γράφει?... σκεπτόμενος ότι αργότερα θα δώσει πόνο, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Το προσπαθεί όσο λίγες, ρούφαγε σαν σκούπα αλλά έμπαινε ο μικρός μέσα κατά το 1/3 συνήθως. Την άφησα λίγο εκεί κάτω αλλά δεν το κατέχει το άθλημα. Της έδωσα μερικές συμβουλές αλλά μάταια μετά από λίγο τα ίδια. Δεν με ένοιαζε καθώς ήμουν καβλωμένος μόνο από τα φιλιά της οπότε λέω σειρά σου. Λέει περίμενε και βγάζει όλα συμπράκαλα από τη τσάντα της και τα προφυλακτικά, ωχ λέω θα με πάει κατευθείαν για σεξ χωρίς να γλείψω και άλλο. Φυσικά και δεν έγινε έτσι γιατί τη βάζω κάτω και ξεκινάω το γλείψιμο παντού... είναι από τις πετίτ κοπέλες που θες να σπατουλάρεις επειδή δεν παίρνει και πολύ χρόνο αλλά ξεράθηκε το στόμα μου Χαχαχα! και λέω πάω κάτω να αρχίσει ο αγώνας. Στενή αρκετά που άνοιξε μέχρι το τέλος. Χμμμ; Μπορώ να πω δεν έχω γλείψει άλλη και να περάσω τόσο ωραία με ανάσες, βογγητά, παίξιμο μαλλιού, πιάσιμο κώλου και βυζίων μου... αυτή να με χουφτώνει όχι μαλακίες. Τα νιώθει όλα και γούσταρε πραγματικά, κάποια στιγμή έφτασε σε σημείο όπου παίζαμε μαζί... έγλειφα εγώ και κούναγε λεκάνη ακριβώς όπως ήθελε... ξεκινάει να παίζει το μνι της και μετά σταματάει για τα βυζάκια της όπου παίρνω τη σκυτάλη εγώ. Δεν την άφησα σε ησυχία και κάποια στιγμή αρχίζει και σεληνιάζεται... παίρνει τα δάχτυλα του αριστερού μου χεριού όπου κράταγα το πόδι πάνω και το έκανε πιπίλα... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ πως έκανε καλύτερη πίπα στα δάχτυλα από ότι στον μικρό... ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΩ Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Γίνεται αυτό το πράγμα συνεχώς με τα πόδια της να με πιέζουν και να αλλάζει στάσεις συνεχώς για να βολεύεται καλύτερα. Δάχτυλο δέκτηκε μπροστά, πίσω επιφανειακά. Σηκώνομαι, τη δαχτυλιάζω και παίρνει πίπα, καλύτερα τώρα που είχε καβλώσει αλλά κάτω του μετρίου για μένα.

Μπαλονάκι και έχει στηθεί ήδη για ιεραποστολικό, αργά και βαθειά με ανάσες, βογγητά ΜΕΣΑ στο αυτί μου, το δάγκωνε και το πιπίλιζε χωρίς σταματημό. Κάποια στιγμή μου πιάνει τα βυζιά μου και τα χούφτωνε... της λέω γουστάρεις? yes μου λέει... ζηλεύεις ε? που τα έχω μεγαλύτερα της απαντάω και να ξεκαρδίζομαι στα γέλια χωρίς να μπορώ να γαμήσω, δεν ξέρω αν το κατάλαβε αφού μόνος μου γελούσα.Χμμμ; Βαθειά, αργά, σταθερά με εναλλαγές ρυθμού που γούσταρε, που όμως δεν ήθελε τα πόδια τέρμα πάνω. Πάμε στα 4 όπου δεν μπορούσα να βρω καλή στάση να τη βάλω και τελικά λέει έτσι... doggy ξαπλωτό, ελάχιστες το γουστάρουν αυτό και εκείνη το ζήτησε. Τη σηκώνω και πάμε κανονικό doggy φτάνοντας άνετα στην άκρη του τούνελ και μετά χέρια πίσω όπου δεν άντεξε καθόλου τις γρήγορες στροφές για σύντομο διάστημα. Τελικά ξαπλώνω για cowgirl όπου δώσαμε πόνο και την άφησα να κάνει παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι η κοπέλα είναι ΧΤΑΠΟΔΙ, γατζωνόταν πάνω μου, με αμέτρητα φιλια και δεν με άφηνε ήσυχο... ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΩ! Κάποιοι θα νομίζουν ότι το κάνει επίτηδες για να μην πάω βαθειά αλλά χτύπαγα τοίχο.. δεν είχε άλλο. Εμμμμ Ξανά ιεραποστολικό όπου μου έπιανε το κώλο και οποιδήποτε μέρος του σώματος έχοντας συνεχώς πιπίλα τα δάχτυλα μου. Αρκετή ζέστη το δωμάτιο αφού άναψα το AC γιατί κρύωνε το κορίτσι, κουράζομαι, πέφτω λίγο πάνω της και με γραπώνει και αρχίζει να γαμιέται μόνη της.... σκέφτομαι εδώ είμαστε να πάρω και έναν υπνάκο... για μαξιλάρι πάντως κάνει σίγουρα Χαχαχα!Χαχαχα! Κάποια στιγμή την αποθώ λίγο να σταματήσει τα φιλιά να γαμήσω λίγο και έγινε... τρελάθηκε και έδινε πόνο (έτσι νόμιζε εκείνη στον παραμυθένιο έρωτα που ζούσε Χαχαχα!:). Τελικά τη βάζω για πίπα όπου προσπαθούσε δεν λέω... κάθησε και 5 λεπτά γιατί ήμουν στην αποκορύφωση και με τέτοια πίπα ήθελα περισσότερο. Μέσα στο στόμα της να τελειώσω έκατσε και τα πήρε τα μισά όμως δεν μπορούσε όλα και σηκώθηκε να τα φτύσει στο μπάνιο ενώ ο μικρός σπαρταρούσε συνεχώς και μόνος τους. Κεφάλι σε τοίχο!

Σόσιαλ:
Είπαμε λίγα πράγματα, με τα αγγλικά της δεν γίνεται επιστημονική συζήτηση αλλά ευχάριστα ήταν. Πρώτη φορά κοπέλα αν και μπορούσε να σώσει λεπτά στο σόσιαλ δεν το έκανε και με φιλούσε συνεχώς σε χείλη και σώμα και χούφτωμα αυτή περισσότερο σε μένα. Σκεφτόμουν ότι κάπου έχουν αλλάξει οι ρόλοι σε αυτό το κομμάτι, συνήθως εγώ τα κάνω αυτά. Χαχαχα! Χτυπάει το κινητό για 5-10 λεπτά πριν τη λήξη, πάει για μπανάκι και εγώ, ντουζάκι και ντύσιμο. Όμορφες απόψεις αν και δεν ειπαμε πολλά, θα κάτσει άλλες 15 μέρες.
Ζήτησε τα λεφτά, ζήτησε το κινητό και τη τσάντα της... σαν τζέντλεμαν της τα έδωσα, της άνοιξα και τη πόρτα και έφυγε μετά από κάτι φιλιά και χουφτώματα στην εξώπορτα Εμμμμ από το άντρο της ακολασίας μου.

Γραφείο:
Εύκολη συνενόηση και κανένα πρόβλημα. Τους ενημέρωσα για τη κοπέλα όπως συνήθως κάνω. Θα προτιμούσα τα ονόματα των ΤΟΥΡ κορασίδων να γράφονται Αγγλικά στο σαϊτ τους. ¨Εστειλα για 2 κοπέλες, Μίσλεϋ και Νάστια(Ο κορέκτορας μπέρδεψε με Νάντια)
και η απάντηση ήταν ότι οι δύο δεν ήταν διαθέσιμες και μου πρότειναν κάποιες άλλες κοπέλες με την Έλεν και τη Νάστια τελευταία. Το είδα μετά το ραντεβού και λέω στον εαυτό μου και στο γκρουπ τσατ... μήπως υπάρχει και κρυφό ρόστερ? Ποια είναι η Νάντια ΟΕΟ? Χμμμ;Χμμμ; Το πρόβλημα φάνηκε ακόμα περισσότερο όταν απάντησε το γραφείο για την "Ελένη" και δεν κάνω πλάκα αναρωτιόμουν αν θα μου έρθει η σωστή. Κοίταξα και δεν υπήρχε καμία άλλη, τέλεια. Χαχαχα!Χαχαχα!

Συμπέρασμα:
Προτείνεται για καθαρά GFE καταστάσεις με πάθος, χωρίς αγριάδες και σκληρογαμήσια, καθώς δεν δέχτηκε τίποτα. Επιζητά πάθος και προδέρμ αν και δέχτηκε μερικά μπατσάκια στο κωλαράκι της καθώς πολλές φορές το τούρλωνε μπροστά μου... ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ και μετά με κοίταγε με νάζι να της λέω sorry but not sorry! Ναι! Η κοπέλα είναι σαν να πας το πρώτο μήνα με τη γυναίκα σου ή το πρώτο 10μερο με τη γκόμενα σου όπου έχετε και οι δύο τέρμα ενθουσιασμό. Προσωπικά προτιμώ να δίνω πόνο ή έστω προς το τέλος, κάτι που δεν έγινε. Η συνάντηση ήταν φουλ με εκπλήξεις, καθώς δεν περίμενα να πάει τόσο καλά αν και μου την πρότεινε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το γραφείο. Σώμα καλό λόγω ηλικίας με πρόσωπο γλυκό, μια συνηθισμένη όμορφη κοπέλα. Διάθεση τέρμα να με ικανοποιήσει που με ευγενικό τρόπο έλεγε ότι δεν της άρεσαν συγκεκριμένες στάσεις ή όταν δεν βολευόταν και το σεβάστηκα. Η πίπα της ήταν πραγματικά αδιάφορη αν και προσπάθησε, προσπάθησα να τη κατευθύνω αλλά το άφησα μιας και δεν είμαι πιπάκιας. Ζήτησε τα λεφτά στο τέλος, αν και ζητάει η συνάντηση να κυμαίνεται σε τέρμα GFE θα πρέπει να τα ζητάει πιο διακριτικά και τα έξτρα CIM όπου μου το εξήγησε όταν με ενημέρωσε να μην τελειώσω στο στόμα. Αν χαλιέστε με αυτήν την κατάσταση με τα έξτρα συνεχώς όπως εγώ παλιά, πείτε το από την αρχή τι σας αρέσει ή σε περιπτώσεις που έχει μόνο ένα έξτρα, πείτε ότι είστε ενήμερος γενικά. Χαμόγελο συνεχώς και φιλιά άπλετα. Πέρασα καλά με την επί 50 λεπτά γκόμενα μου. Η όλη συνάντηση δεν είχε κάτι το θεϊκό γιατί δεν θέλω μόνο έρωτα αλλά παθιασμένο γαμήσι. Αναρωτιέμαι όμως, σε long date πως θα είναι γιατί συνεχώς με την ώρα ένιωθε πιο άνετα μαζί μου... καθώς είναι για αγαπούληδες - πιπινολάτρες και λονγκ ντέιτερς με υπομονή λόγω όχι άψογων αγγλικών.Χμμμ;

Επανάληψη:
ΞΑΝΑ ΟΧΙ γιατί νομίζω ότι πήρα ότι είχε να μου δώσει. ΤΥΝ. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Leviathan και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2022
Όπως τα περιγράφεις είναι. Σε μάλλον long dating περίπου στο ίδιο μοτίβο είναι. Την είχα πάρει στο προηγούμενο tour της για 4 ώρες και είχε τα ίδια + και - που αναφέρεις.
review reaction 1 redb
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1