Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 13 10
Call-Girls
32224
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Και ναι, μετά από τόσα χρόνια στο άθλημα, βρήκα την (μακράν) χειρότερη συνοδό (ο Θεός να την κάνει!).
Δε θέλω να γράψω πολλά , απλά και μόνο θέλω να προειδοποιήσω συναγωνιστές να μη την πατήσουν σαν και μένα με τη συγκεκριμένη.
Ξεκινάμε λοιπόν:
Φτάνω στο ξενοδοχείο , μου ανοίγει την πόρτα μια γυναίκα που λίγη σχέση έχει με τις φωτογραφίες.
Λέω οκ, μπορεί να το αναπληρώσει με τη συμπεριφορά της. Αμ δε, εκεί ήταν τα χειρότερα!
Μπαίνω για ντους και όταν βγήκα , μου λέει δως μου ένα λεπτό και πάει στο μπάνιο.
Το 1 λεπτό έγινε 5λεπτο, η τύπισσα τότε βρήκε να κάνει ντους!
Βγαίνει λοιπόν και ήταν στραβωμένη καθόλη τη διάρκεια ! Λες και μου κανε χάρη ένα πράμα!
Ξεκινάει πίπα, την χαλούσαν οι τρίχες μου! Στη συνέχεια της λέω να ξεκινησουμε με αυτή από πάνω, μου λέει "όχι , εσύ ήρθες να με γαμήσεις " και στήνεται στα 4! Πρώτη φορά τ ακούω αυτό ! Ότι τι, δεν ήθελε να κουραστεί;!
Ξεκινάμε στα 4 , με αυτή να είναι σαν κομοδίνο, η μόνη αντίδραση της ήταν να παραπονεθεί (για άλλη μια φορά) ότι την ενοχλούσε το χέρι μου που της έπιανε τα ψωμάκια στην κοιλιά ! ( Ω, ναι φυσικά και είχε ΚΑΙ ψωμάκια!)
Μετά από ούτε ένα 3λεπτο ξενέρωσα και σηκώθηκα και έφυγα!
Τι να πω , γυναίκες σαν κι αυτή που κανονικά θα έπρεπε να με πληρωναν αυτές για να πάω μαζί τους, έχουν τέτοια (απρόκλητη ) αναίδεια και απαίσια συμπεριφορά !
Πλήρης απογοήτευση , η επόμενη φορά μου από αυτό το γραφείο μάλλον θα αργήσει , και θα εμπιστευτώ μόνο κάποια που έχω ξαναδοκιμάσει!
Απλά έλεος!
Δε θέλω να γράψω πολλά , απλά και μόνο θέλω να προειδοποιήσω συναγωνιστές να μη την πατήσουν σαν και μένα με τη συγκεκριμένη.
Ξεκινάμε λοιπόν:
Φτάνω στο ξενοδοχείο , μου ανοίγει την πόρτα μια γυναίκα που λίγη σχέση έχει με τις φωτογραφίες.
Λέω οκ, μπορεί να το αναπληρώσει με τη συμπεριφορά της. Αμ δε, εκεί ήταν τα χειρότερα!
Μπαίνω για ντους και όταν βγήκα , μου λέει δως μου ένα λεπτό και πάει στο μπάνιο.
Το 1 λεπτό έγινε 5λεπτο, η τύπισσα τότε βρήκε να κάνει ντους!
Βγαίνει λοιπόν και ήταν στραβωμένη καθόλη τη διάρκεια ! Λες και μου κανε χάρη ένα πράμα!
Ξεκινάει πίπα, την χαλούσαν οι τρίχες μου! Στη συνέχεια της λέω να ξεκινησουμε με αυτή από πάνω, μου λέει "όχι , εσύ ήρθες να με γαμήσεις " και στήνεται στα 4! Πρώτη φορά τ ακούω αυτό ! Ότι τι, δεν ήθελε να κουραστεί;!
Ξεκινάμε στα 4 , με αυτή να είναι σαν κομοδίνο, η μόνη αντίδραση της ήταν να παραπονεθεί (για άλλη μια φορά) ότι την ενοχλούσε το χέρι μου που της έπιανε τα ψωμάκια στην κοιλιά ! ( Ω, ναι φυσικά και είχε ΚΑΙ ψωμάκια!)
Μετά από ούτε ένα 3λεπτο ξενέρωσα και σηκώθηκα και έφυγα!
Τι να πω , γυναίκες σαν κι αυτή που κανονικά θα έπρεπε να με πληρωναν αυτές για να πάω μαζί τους, έχουν τέτοια (απρόκλητη ) αναίδεια και απαίσια συμπεριφορά !
Πλήρης απογοήτευση , η επόμενη φορά μου από αυτό το γραφείο μάλλον θα αργήσει , και θα εμπιστευτώ μόνο κάποια που έχω ξαναδοκιμάσει!
Απλά έλεος!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 06, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
"μετά από τόσα χρόνια στο άθλημα, βρήκα την (μακράν) χειρότερη συνοδό (ο Θεός να την κάνει!)."...
μετά από τοοοοοόσα χρόνια, είχες μόλις 2 κριτικές και αυτή η τρίτη!
Να γράφεις πιο συχνά αφού έχεις τόσες πολλές εμπειρίες για να ενημερώνεις!! Όπως τώρα...