Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 36728
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ο τίτλος και ηα βαθμολογία οφείλονται στις εντυπώσεις μετά από 2 συναντήσεις. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο και η δεύτερη περίπου ένα μήνα αργότερα.

Η πρώτη φορά ήταν αρκετά καλή, με εξαίρεση την επικοινωνία. Η κοπέλα δεν μιλά Αγγλικά, οπότε μόνο με γούγλη και...τη γλώσσα του σώματος. Την επισκέφθηκα στο χώρο της στο ξενοδοχείο. Με υποδέχθηκε με σέξι κορμάκι, αμέσως ήταν ανοιχτή και χαλαρή, φιλούσε βαθιά και με γλώσσα. Παίχτηκαν δύο γύροι, ο πρώτος ήταν σύντομος αφού έπεσε στα γόνατα και με τελείωσε με μια όμορφη πίπα. Μετά χαλάρωση και άρχισε να μου τον παίζει χαλαρά, αφού με σήκωσε πάλι, με καβάλησε και μετά την πήρα στα 4 με τον αντίχειρα βαθιά στην κωλοτρυπίδα της. Τελείωσα στην πλάτη της. Η πίσω τρύπα της φαινόταν δουλεμένη, τη ρώτησα αν την δίνει και μου είπε ναι, αλλά έξτρα.

Αποφάσισα να τη φέρω στο χώρο μου περίπου ένα μήνα αργότερα για να εκπληρώσει την υπόσχεση. Ήρθε στην ώρα της αλλά το ντύσιμο...απαράδεκτο, σαν να πήγαινε λαϊκή όπως είπε κι ένας προλαλήσαντας..Παντελόνι τζιν με φαρδιά γραμμή στιλ 80s, από πάνω ένα τοπ οτι να ναι. Οκ τα εσώρουχα ήταν ωραία αλλά που πας έτσι κοπέλα μου.
Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι είχε πετάξει λίγο κοιλίτσα, έφαγε φαίνεται καλά τις γιορτές (και δεν εννοώ πούτσες, αλλά πίτσες μάλλον και μακαρονάδες), ήταν εμφανής η διαφορά σε σχέση με την πρώτη συνάντηση. Οκ το σώμα δεν είναι πιτσιρίκας, έχει μια ελαφρά χαλάρωση λόγω ηλικίας αλλά την πρώτη φορά μου φάνηκε πιο γυμνασμένη.
Τέλος πάντων, τη ρωτάω τι πίνει μου λέει κρασί λευκό. Οκ, βάζω ένα ποτήρι και το κατέβασε σε 2 λεπτά! Οκ, βαζω και δεύτερο και της λέω οτι δεν ήρθε μόνο για να πιει κρασί. Κατάλαβε το υποννούμενο και άρχισε το μπαλαμούτι, συνέχισε με πίπα. Της λέω οτι θέλω να δοκιμάσω την κωλοτρυπίδα της απόψε και εκεί ήρθε η ξενέρα. Μου λέει οχι δεν το κάνω, είναι μεγάλος και τέτοια. Μα τι λές της λέω, την άλλη φορά μου είπες ναι αλλά έξτρα. Τον είχες δει δεν τον είχες δει; Ξενέρωσα αλλά τέλος πάντων, δεν ήθελα να πάρω το γραφείο, είχαν περάσει και περίπου 20 λεπτά αφότου ήρθε, είχε αρχίσει και την πίπα...οπότε λέω οκ. Αλλά κάτι με είχε χαλάσει. Δεν ξέρω αν δεν είχε όρεξη η κοπέλα εκείνη τη μέρα, αλλά φαιντόταν "κουρασμένη". Παίχτηκε ένας γύρος όπου τη σφυροκόπησα μόνο στα 4 με πολλά μπατσάκια στον κώλο (και δυνατά) και τράβηγμα μαλλιων. Σταμάτησα σε κάποια φάση για διάλειμμα με πίπα όπου η Ηλιάνα άρχισε και το τρίτο ποτήρι. Με τελείωσε με την πίπα της, ήπιε το κρασί, ντύθηκε κι εφυγε.
Δεν νομίζω να την ξαναδώ, υπάρχουν άλλες υποψήφιες στο γραφείο που μου δίνουν καλύτερη εικόνα. Δεν είναι κακιά πάντως, ευχάριστος τύπος, αλλά πολύ ποτό ρε παιδί μου :-)
Το προσπαθεί και ιδρώνει τη φανέλα.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
440
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, gpd και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2022
Μᾶλλον ἔχει ἀρχίσει νά καίγεται καί πρέπει νά σταματήση τὸ ἐπάγγελμα.
review reaction 1 Dom1
11 Φεβρουαρίου, 2022
Μπορεί, δεν ξέρω…ή να κάνει λίγο γυμναστική πάλι, να φτιάξει ξανά το σώμα και να το πάρει πιο σοβαρά το θέμα…
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2