Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326015
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συνάντηση με την Ιόλη 3 φορά. Οχι οτι τις προηγουμενες 2 πέρασα τέλεια αλλα όλο το πακέτο και η συμπεριφορά τις
( χαμηλοβλεπουσα) οταν μπαίνει στο δωμάτιο λέω δεν μπορεί κάπου θα δω και την έκρηξη που λένε και οι υπόλοιποι αλλά τζίφος.
Πιπα: μέτρια δεν το περνει όλα στο στόμα αλλά περνάει την βάση
Σεξ: από πάνω οταν ανέβηκε το βλέμμα που έβλεπα ήταν αδιάφορο και αντικαβλωτικο δεν το έχω ξαναζήσει για να το πω διαφορετικά. Στα τέσσερα μετά καλύτερα ήταν ωραίο κωλο αλλά και εκεί περίμενα να δω κάτι αλλά τίποτα σαν κομοδίνο καθόταν μετά γυρνάει και μου τον παίρνει πίπα να με τελειώσει .είχα ξενερώσει οσο δεν παει.τελειωμα στο στόμα .Δεν θέλω και προσπαθώ να μην γράφω άσχημες κριτικές για κοπέλες. Αλλά οι εποχές είναι δύσκολες για όλους. Πρέπει αυτά που πληρώνουμε να πιάνουν τόπο.
( χαμηλοβλεπουσα) οταν μπαίνει στο δωμάτιο λέω δεν μπορεί κάπου θα δω και την έκρηξη που λένε και οι υπόλοιποι αλλά τζίφος.
Πιπα: μέτρια δεν το περνει όλα στο στόμα αλλά περνάει την βάση
Σεξ: από πάνω οταν ανέβηκε το βλέμμα που έβλεπα ήταν αδιάφορο και αντικαβλωτικο δεν το έχω ξαναζήσει για να το πω διαφορετικά. Στα τέσσερα μετά καλύτερα ήταν ωραίο κωλο αλλά και εκεί περίμενα να δω κάτι αλλά τίποτα σαν κομοδίνο καθόταν μετά γυρνάει και μου τον παίρνει πίπα να με τελειώσει .είχα ξενερώσει οσο δεν παει.τελειωμα στο στόμα .Δεν θέλω και προσπαθώ να μην γράφω άσχημες κριτικές για κοπέλες. Αλλά οι εποχές είναι δύσκολες για όλους. Πρέπει αυτά που πληρώνουμε να πιάνουν τόπο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Εξαλου ΚΑΤ έμε αυτή η κριτική μπάζει από παντού .
Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να δει μια κοπέλα τρεις φορες εφόσον δεν παιρναει καλά ποιος ο λόγος ? Δεν αναρωτιέσαι
οι "ανεξαρτητες" θα πρεπει να ειναι παντα ποιο φθηνες απο τα γραφεια κ γενικοτερα ποιο δοτικες αυτος ειναι ο κανονας για εμενα .
οταν τωρα σου βγαινει σχεδον το ιδιο (+20) εγω προτιμαω τα 25 χρονα πιπινια των γραφειων αφου η διαφορα ειναι μικρη.
αααα και μην ξεχναμε οταν καποια αξιζει γραφουμε και καλα λογια να σου θυμισω την anna110, ποια παλια nagia κ.α
εφοσων ειδες οτι και τη δευτερη φορα δε σου εκανε, επρεπε να πας αλλου.
σε τετοια ποσα και ανω, δεν πρεπει να δινετε τριτες ευκαιριες πιστευω.
μπορει και να μη σε γουσταρε η τυπισσα και να ερχοταν μονο για τα φραγκα, ιδιως τετοιες δυσκολες εποχες.
προμοτορες υπαρχουν παντου και παντα απο παλια.