Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Τελευταία στιγμή Σαββατιάτικα και δεν υπήρχε κορασίδα για κορασίδα στα γραφεία, επιλέγεται αρχικά η Kira που μετά από 30 λεπτά το ακύρωσε, Ανίτα που εν τέλει ραντεβού δεν θα έκανε άλλο γιατί την επόμενη μέρα έφευγε και τελικά επιλέχθηκε η Μόνικα.

Συμφωνώ με geroksoura, εμφανισιακά πολύ κοντά στις φωτό χωρίς λάμψη και μερικά κιλά παραπάνω, πρόσωπο πιο στρογγυλό, αντιπροσωπευτική φωτό η 15, μου θύμισε κάπως Flory αλλά αγύμναστη δυστυχώς. Καθαριότητα στην εντέλεια, άκρα περιποιημένα. Πρώτη φορά Ελλάδα και γενικά πρώτη φορά στο χώρο και λογικό είχε αρκετό άγχος στην αρχή όπου της έφυγε με λίγο σόσιαλ και ξεκινήσαμε τα φιλιά. Πάθος απίστευτο, δεν σταμάτησε να με φιλάει και να επιζητά τα γλωσσόφιλα μου και παίξιμο γενικά με τη γλώσσα της. Δεν είναι ο τύπος μου αλλά είχαμε χημεία. Ντυμένη με μαύρο φόρεμα, εσώρουχα, καλσόν και μποτάκια όλα μαύρα. Πίπα κάτω του μετρίου επειδή σταματούσε κάθε λίγο, DT έκανε ελάχιστο και MF δέχτηκε. Δέχτηκε δάχτυλα και στοματικό από μένα, όταν τελείωσε και συνέχισα να τη δαχτυλιάζω πήρε τα δάχτυλα μου και τα έγλειφε μετά. Ιεραποστολικό,cowgirl και στα 4 όπου γούσταρε τρελά και για 20 λεπτά ήταν από τα πιο παθιασμένα γαμήσια που έχω ρήξει καθώς γουστάρει όπως είπε δυνατό σεξ και όχι βαρετά πράγματα. Δυστυχώς από κάποια στιγμή και μετά προσπάθησε να με τελειώσει 3 φορές με πίπα ενώ εγώ ήθελα σεξ. Αυτό το 5 λέπτο με εναλλαγές πιπα-σεξ κάπως ξενέρωσα αλλά τελείωσα στα 4, όλα καλά είπε. Κάποιο πρόβλημα υπήρχε εκείνη τη στιγμή τέλος πάντων και πονούσε. Για το λόγο αυτό τη ρώτησα αν θέλει να φύγει, κάθησε για ενα 20λέπτο σόσιαλ και παραπάνω, πλύθηκε, ντύθηκε και έφυγε. Ενημερώθηκε το γραφείο και ανταποκρίθηκε άμεσα, αλλά σε ένα μήνα έχει κάτσει 4 φορές μαλακία... έλεος δλδ που είμαι γκαντεμόσαυρος.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για GFE που θέλει παθιασμένα γαμήσι, γουστάρει να γαμιέται και φαίνεται. Δέχτηκε σχεδόν τα πάντα και το πήγαμε και οι δύο γαμιόντας. Δυστυχώς δεν ήταν τυχερό και με το που ξενέρωσα, χάθηκε και η χημεία από μεριάς μου. Αν προσπεράσετε την εμφάνιση όπως εγώ που τη βλέπω υποκειμενική, θα περάσετε τέλεια. Δυστυχώς απλά εμένα δεν μου έκατσε η φάση, άλλοι πέρασαν καλά ήδη.

ΞΑΝΑ ΟΧΙ γιατί δεν είναι ο τύπος μου γενικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, George_1969 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2022
την ειχα ξεπατωσει 2 ωρες πριν
να για να μαθεις Χαχαχα!
G
geroksouras
review reaction 3 redb, monstercock greece
07 Φεβρουαρίου, 2022
@geroksouras εγώ νόμιζα ότι αυτή ξεπάτωσε εσένα Χαχαχα!Χαχαχα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2