Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 15 10
Call-Girls 47109
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν περίμενα διαβάζοντας από αξιόλογα μέλη ότι θα πέρναγα τόσο καλά ότι θα πετούσα κυριολεκτικά στα σύννεφα. Εντυπωσιακό μουνί εφάμιλλο των φωτογραφιών του γραφείου, τα χαρακτηριστικά της κοπέλας είναι πάνω κάτω αληθή στα 30, ύψος στα 1.70 λεπτούλα. Μου ήρθε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, μαύρο καλτσόν μαύρες γόβες. Πολύ μα πολύ ωραία για τα δικά μου γούστα φατσούλα πολύ γλυκιά αλλά και ναζί πολύ μα πολύ πρόστυχο. Με την μια καρφωτό φιλί με γλώσσα και τα χείλη της φωτιά και όσο την φιλάω να χαϊδευω την λεπτή σιλουέτα τής και να καυλώνω. Διάλειμμα για ποτό αλλά και χορό, πολύ Επικοινωνιακή και πολυ γαμάτο άτομο. Στοματικό για σεμινάριο με πολυ σάλιο να με κοιτάει με τα όμορφα καφέ μάτια της και να λιώνω.... Ωραίο μουνάκι με την κλειτορίδα να φτάνει στον λαιμό μου, δυάρι στήθη που θα ήθελα να ήταν πιο σφιχτά αλλά με θηλές να σκληραίνουν. Σώμα σωματάρα όπως είπα και πιο πάνω λεπτή όπως λεπτή μεσούλα και ένα κωλαράκι χάρμα. Της αρέσει να της κάνουν στοματικό καυλώνει και γουστάρει δυνατό πήδημα μα πιο πολύ την γούσταρα που τον έπαιρνε από πίσω στα όρθια σε διάφορα μέρη του δωματίου, άρε Θεέ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
184
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 borbi2525, Rebirthed Sapiens Sapiens, George_1969 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού