Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93864
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την κοπέλα την είχα πρωτοδεί στο 1ο της τουρ όπου μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Την ξαναείδα 4-5 φορές μέσα στο καλοκαίρι και τελευταία φορά τον Οκτώβριο. Δεν είχα προλάβει να γράψω κριτική, οπότε επανορθώνω τώρα.

Αν και έχουν αναφερθεί κάποιες δυσμενείς κριτικές για τις υπηρεσίες της εγώ δεν είδα κάτι το αρνητικό. Δε θα έλεγα ότι ήταν απόλυτα σταθερή αλλά ποτέ δεν έπεσε κάτω από ένα επίπεδο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το ότι παρόλο το ύψος της (185 τουλάχιστον) ήταν σχετικά εύκολο να τη χειριστείς στο κρεβάτι, κατά κύριο λόγο εξαιτίας των στησιμάτων της.

Σε σχέση με το 1ο της τους είχε πάρει κάποια κιλά αλλά δε θα την έλεγες με τίποτα γεμάτη. Κατά δήλωσή της το καλοκαίρι ήταν από 71 μέχρι 75 κιλά ανάλογα εβδομάδα που την έβλεπα. Ζυγαριά δεν είμαι αλλά θα την έκανα και λιγότερο. Εκεί που έχει όγκο είναι στα πόδια της αλλά και στις πλάτες της. Από γυμναστική κάνει όποτε δε δουλεύει. Το σώμα της είναι μέτρια γυμνασμένο.

Αν και δεν την είχα ζορίσει για μεγάλη διάρκεια δε δυσανασχέτησε σε κανένα σημείο. Για το αν το απολαμβάνει δεν είμαι σίγουρος και δεν το έψαξα κιόλας.

Ο βασικότερος λόγος που δεν την ξαναείδα είναι γιατί ήρθε η DIVA, οπότε σε αυτό το ύψος (η Έρικα είναι ίσως 2-3 πόντους ψηλότερη) δεν υπήρχε ανταγωνισμός.

Στο μέλλον ίσως την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: