Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 118 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η φιλενάδα στην ώρα της περιποιημένη και ενδεδυμένη με τρόπο που σέβεται τον πελάτη. Δεν είναι με κορμί μοντέλου ως προς το ύψος αλλά είναι αντικειμενικά ένα πολύ καλό θηλυκό κορμί. Η συνάντηση σήμερα ήταν αναγνωριστική περισσότερο να σκοπό να ζορισω λίγο την κατάσταση, για να δω τις αντοχές. ( Επίπεδα του προτύπου μου rough fucker δεν μπορώ να φτάσω αλλά ανέβασα στροφές και εγώ για χάρη του sex test drive !). Η Ιωάννα πολύ επικοινωνιακή , κορυφαίο social , επικοινωνείς άνετα χωρίς να λέει βλακείες και δεν κλέβει χρόνο. Καθαριότητα, εσώρουχα κτλ όπως πρέπει. Στην πίπα η αλήθεια είναι ότι όταν την αφήνεις μόνη της είναι πολύ καλή και όταν την ζοριζεις ανταποκρίνεται και αντέχει ( throat fuck , mouth fuck etc το άντεξε μέχρι τέλους σε όλες τις ταχύτητες. Παίρνει βελτίωση βέβαια αλλά έπεσε με τα μούτρα και δεν κολωσε πουθενά !!! Στο σεξ καλή αίσθηση , νιώθει να στήνεται και αντέχει βαρύ σφυροκόπημα. Στην πίσω πόρτα δεκτικοτατη , καθαρή και αντέχει πίεση. Ξεκίνησα το anal να το διανθιζω και με κωλοσκαμπιλα όπου ανέβασα συνεχώς ένταση μέχρι του σημείου που το ένα κωλομερι άλλαξε τελείως χρώμα. Στην ένταση έφτασα το 7 /10 αλλά είμαι σίγουρος ότι έπαιρνε ακόμα. ( Πρώτη φορά μην μας κακοχαρακτηρισει !!) . Γενικά είναι δεκτική , δεν κλέβει , γαμιεται μέχρι τελικής πτώσεως ! Το μόνο που θα χρειαστεί βελτίωση είναι στο τελείωμα που ενώ ο ανταγωνισμός βεντουζαρει, σκουπίζει και αποθηκεύει μέχρι την μεταφορά στο μπάνιο η φίλη μας ( αρχή είναι ακόμα) απλά τα δέχεται και τα αφήνει να τρέξουν. Εγώ γενικά καλά πέρασα , η τιμή της είναι αυτή που πρέπει για το σύνολο των υπηρεσιών και σίγουρα δεν τα κλαις !!
Θα την ξαναδώ σύντομα και όπως είπε και ο πρώτος συναγωνιστής μιλάμε για μια εμφανισημη Ελληνίδα . Τέλος ωραία piercing παντού και ωραία tatoo , όσο πρέπει και τα δύο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα