Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 15 10
Call-Girls 46837
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Καθώς έχω χρόνο τις δύο τελευταίες μέρες και στέλνοντας σε όλα τα γραφεία για τις πρώτες επιλογές μου, τζίφος και σήμερα… λέω Misley ή Kira. Ρίχνω νόμισμα και πέφτει στη Kira, ο μικρός είχε διαφορετική άποψη και λέει Misley και εν τέλει ακολούθησα τα άγρια αρκουδίσια ζωώδη ένστικτα μου… που από εδώ και πέρα αυτό θα κάνω. Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και μετά από λίγη ώρα κλείστηκε η κορασίδα.

Ξενοδοχείο όπου γινόταν πανικός, πολύ γαμήσι έπεσε σήμερα παιδιά και με την ελαφριά βρόχα… είχαμε ρομαντικά γαμήσια. Είδα δύο-τρία μοντέλα, ΑΧ λέω από ποιον παράδεισο κατεβήκατε εσείς και πάω στην πιο ηλίθια σειρά δωματίου του ξενοδοχείου, αυτά που λήγουν σε 6. Μικρά και αποπνικτικά αλλά τι να κάνεις ή αυτό ή τίποτα μου λέει ο συμπαθής ρεσεψιονίστ. Μετά μου λέει έχει και στο ισόγειο, θα ξεσκίζω εγώ την άλλη για να περνάει καλά αυτός και όσοι περιμένουν... ΧΜ το σκέφτομαι και λέω μπα γάματο.

Ξεκινάει σεντονάρα και για τα δικά μου δεδομένα, το έγραψα όσο περιληπτικά μπορούσα Χαχαχα!Χαχαχα!
Άλλωστε έχω πει, όσοι δεν θέλουν διαβάστε από την παράγραφο προτείνεται που είναι πάντα στο τέλος... αλλά γενικώς σας γράφω και δεν με νοιάζει καν ΓαμήσουΓαμήσου

Για τους υπόλοιπους πάρτε το ουισκάκι σας, βολευτείτε, αράξτε και συνεχίστε το διάβασμα παρακάτω.
....................................................................................GL HF σε όλους και ξεκινάμε το στόρυ μας.....................................................................................................

Ήρθε 5 λεπτά νωρίτερα όπως με ενημέρωσε το γραφείο ότι μπορεί να φτάσει και αν είναι να ανέβει. Γρατζούνισμα στη πόρτα… ΩΠΑ ΛΕΩ, εδώ είμαστε… κάποιος τις εκπαιδεύει σωστά να είναι ναζιάρες και γατάκια όπως τα θέλουμε. Ανεβαίνουν οι προσδοκίες, ανοίγω πόρτα και βλέπω ότι ήταν στις φωτογραφίες… μπορεί και πιο όμορφη, απλά βγάλτε λίγο λάμψη. Παραξενεύτηκα και εντυπωσιάστηκα πραγματικά και ευχάριστα από τη φάση. Μου λέει χάι και μένει στη πόρτα.. την ανοίγω διάπλατα και της δείχνω την είσοδο και μπαίνει με ένα αέρα όμορφο... λες και έπαιζε μουσική i am sexy and i know it. Το σχολιάζω διακριτικά, μην την πάρω από τα μούτρα και ξεκινάμε το σόσιαλ, δεν ήταν ψυχρή αλλά ούτε το όνομα της δεν είπε όταν μπήκε. Λέω κάτσε να δω τι παίζει, πηγαίνω κοντά της με αργά βήματα και της δίνω χέρι και λέω το όνομα μου, 2-3 φορές και τελικά της εξηγώ ότι αυτό είναι το όνομα μου.. τότε το κατάλαβε. ΑΧ από εδώ και πέρα θα τρολλάρω με όνομα στυλ Αγησίλαος, Θρασύβουλος…Μου λέει το πραγματικό της όνομα και πάγωσα, ελάχιστες το κάνουν, φιλί και ξεκινάμε αργά, βαθειά με γλώσσα και χωρίς σταματημό. Την απομάκρυνα για να συνεχίσουμε το σόσιαλ, μην πάρει και αέρα δλδ Εμμμμ, πρέπει να με κερδίσει. Χαχαχα! Αφού ψάχνει το μπάνιο στο 2χ2 δωμάτιο Κεφάλι σε τοίχο!, πλένει χεράκια, έρχεται και ξεκινάει να γδύνεται, γόβες είχαν ήδη βγει με την είσοδο της όπου αρκετά έπεσε σε ύψος, φόρεμα δυσκολευόταν, κολλητό και όμορφο… ας πούμε την βοήθησα και εγώ, μπαλαμούτιασμα από μένα και να την ενοχλώ περισσότερο από να την βοηθώ. Κάγκελο ο μικρός και ξεκίνησε τα τριψίματα με το όμορφο κώλο της. Λέω εδώ είμαστε, επιτέλους μία κορασίδα που ξεκίνησε με τη καλύτερη διάθεση, θα τα δώσω όλα για όλα και εγώ... READY...GO... λέω. Ναι!Ναι!

Παθιασμένα φιλιά και κάποια στιγμή την αφήνω και όπως είναι έπεσε στο κρεβάτι πίσω της… λες και βλέπεις ταινία να πέφτει η γυναίκα σε αργή κίνηση... ο εγκέφαλος μου έκανε κόλπα οπότε ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ… ξεκίνα το RECORD μαλάκα, θα πέσει τρελή τσόντα εδώ... και τσουπ από πάνω και εγώ μην χάσω την ευκαιρία να πέσω σαν τον tom cruise δίπλα της. Χαχαχα! Γλωσσόφιλα ατελείωτα και συνεχόμενα, μπορεί και για 2-3 λεπτά στην αρχή. Την σταματούσα εγώ, πολύ αέρα θα πάρει η μικρή, τα επιζητούσε και δεν τις τα έδινα για να μάθει. Εμμμμ Όμορφο χαμόγελο πραγματικά, γλυκός άνθρωπος και χαρούμενος. Μπορεί να υπήρχε και χημεία για όλα αυτά… εμένα μου έκατσε τέλεια. Ναι! Φιλιά παντού, και βγάζει την πετσέτα μου όπου της λέω να με προσέξεις, είμαι αμαθής δεν ξέρω από αυτά.. παρθένος.. με κοίταζε με το ένα φρύδι πάνω… είχα ανεβάσει και το δικό μου και σκάσαμε στα γέλια..Χαχαχα!
Πίπα τελικά... έφτασε με γλείψιμο παντού, ρούφηγμα του μικρού και των @@, αρκετά καλά μπορώ να πω αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Άνω του μετρίου με προσπάθεια για DT αρκετή με εναλλαγή θέσεων, ταχύτητας και χεριού.
Σειρά μου λοιπόν της δείχνω τη θέση της καθώς σκέφτηκε να πάρει το σκουφί και της λέω… nonono, not that easy with me… πάλι φρύδι πάνω και εγώ και αυτή και άραξε στη θεσούλα της. Γλείψιμο αυτάκι, λαιμό και προς τα κάτω… στήθος τα είπαμε, δεν είναι το δυνατό της σημείο με ρόγες πολύ όμορφα ανταποκρίσιμες και συνεχώς σκληρές... έδειξε λίγο με τα μάτια της μία απογοήτευση όταν ήμουν στο στήθος της και εγώ της έδειξα το κορμί μου και σκάσαμε πάλι στα γέλια. Πιστεύω αν αποφασίσει να κάνει πλαστική, θα γίνει τοπ... αλλά φυσικό πάντα το καλύτερο. Ελάχιστη χαλάρωση για την ηλικία στα 30 λογικά και πάνω. Το μουνί της μικρό, στενό αρκετά με μεγάλα χείλη όπου ήταν υγρό πριν καν κατέβω.. ώπα λέω, ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΩΡΑ σκέφτομαι. Τρελαινόταν η κοπέλα και ανασηκωνόταν.. μία.. δύο… τρεις και κάπου εκεί άφησα τον κώλο της που κρατούσα και κράταγα τη μέση της να μην κουνιέται και σίγουρα για να μην μου φύγει. ΤΩΡΑ που βρήκα μία κορασίδα άξια... ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΦΗΝΙΑΣΕ πραγματικά, λίγο άγγιζα και ήταν λες και έκανα εξορκισμό ΕυλόγησονΕυλόγησον , από μέσα αυτά σκεφτόμουν και όλο τη πείραζα… χτυπιόταν… με κοίταζε με μισούσε και αγαπούσε παράλληλα και εγώ να έχω πάρει το υφάκι το γνωστό… ΄ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ’. Υγρά άπλετα, δεν ξέρω πόσες φορές τελείωσε αλλά ήταν τουλάχιστον μία. Αφού τελείωσε την αφήνω να χτυπιέται, να με ζουλάει, να με χτυπάει αριστερά και δεξιά με τα πόδια της… ΕΝΙΩΘΑ σαν τη μπάλα στο φλιπεράκι που γούσταρα να παίζω μικρός. Χαχαχα!Χαχαχα! Εμβρυϊκή στάση να χαλαρώσει, τη κοιτάω με κοιτάει και χαμογελάω με πονηρό υφάκι… και αυτή να λέει... να να να και να κάνει αριστερά δεξιά το κεφάλι όπου αρνείται. Την γράφω κανονικότατα και ξαναρχίζω γλείψιμο αφού της λέω την ατάκα μου και συφιλιάζεται πάλι στα γνωστά. Μου έλεγε στοπ... φακ μι... σεξ σεξ σεξ... κάποια στιγμή της λέω, πρέπει να γαμήσουμε και όλας, άντε να σου κάνω την χάρη και λιώσαμε στο γέλιο. Χαχαχα!Χαχαχα!

Σηκώνεται να βρεί καπότα στη τσαντούλα της… έρχομαι από πίσω της, φιλιά στο όμορφο πωπουδάκι της και την πιάνω φιλιά παντού και πάλι, παθιασμένα και τα κορμιά μας ένα. Η ΤΥΠΙΣΣΑ παίρνει το προφυλακτικό το ανοίγει… την κοιτάω, με κοιτάει και δεν κουνιέμαι από πίσω της με τον μικρό στη πλάτη της. Γυρίζει με τα χέρια πίσω τον πιάνει, βάζει το προφυλακτικό με εμπειρία και άνεση ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ πως το έκανε αυτό τώρα! Εδώ οι άλλες στα δύο εκατοστά το κοιτάνε και δεν μπορούν.
Στα 4 λοιπόν λέω γουστάρεις γαμησάκι και να με κοιτάει.. το είπα στα ελληνικά… ο μαλάκας. Τελικά της λέω διάλεξες στάση βλέπω, χαμογελάει και πάμε. Λόγω ότι είναι πετίτ δυσκολεύτηκα στην αρχή να βρω τη θέση που βολεύομαι αλλά με τέτοιο κώλο μπροστά μου πάμε λέω. Μέσα και αργές κινήσεις όπου γούσταρα και γούσταρε, αργά... σταθερά και βασανιστικά, ήθελα να δω αντιδράσεις, κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον στον καθρέφτη και είχαμε ένα χαμογελάκι πονηρό και οι δύο. Ανέβασα ταχύτητα και τα είδε όλα, εγώ κύριος στο χαλαρό γιατί το έπαιζα και υπεργαμιάς στην ταινία που γύριζα στο κεφάλι μου. Δέχτηκε σφυροκόπημα και το γούσταρε, ώπα λέω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ακόμα μια φορά. Την σήκωσα doggy πάνω και να της κρατάω τα χέρια, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ που έμπαινα μέσα χωρίς να μπορεί να δώσει αυτή ρυθμό και τα δέχτηκε όλα αφού με έκανε μουνί. Αλλάζουμε σε ιεραποστολικό, δεν γουστάρω πια αγκαλιές αλλά με αυτή why not, φιλιά παθιασμένα και άπλετα όπου εγώ απομακρυνόμουν και πεταγόταν πάνω μου να πάρει και άλλα. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ… όχι άλλα φιλιά, σεξ τώρα. Τα ένιωθε, τα έζησε, μουνί τα σεντόνια, τα τράβηξε όλα παντού από εδώ και από εκεί να πιαστεί κάπου. Κάπου κουράστηκα και σε αυτό το σφυροκόπημα, δυνατά, αργά και σταθερά, τέρμα βαθειά, μέσα έξω… τα έκανα όλα και οι φωνές της ήταν τέλειες. Κάποια στιγμή της πιάνω τα χέρια γιατί έκανε σαν χταπόδι και τρόμαξε επειδή ήταν σε τρανς κατάσταση, της τα βάζω στους ώμους και η τύπισσα ώμους και λαιμό να με πιέζει με τα χίλια και τα πόδια να τα έχει κάνει και αυτά πλοκάμια γύρω μου και να με πιέζει αρκετά. Ααα έτσι είσαι λέω, ασταμάτητα να μάθει τότε. Κατσικογάμης Κάποια στιγμή δεν μπορούσα άλλο κουράστηκα και με το πλαδαρό μου σώμα πέφτω αριστερά… τα είχε δει όλα και αυτή και της λέω ΟΝ ΤΟΠ. Προσπαθεί λίγο στην αρχή αλλά τελικά βάζει τζελ και λογικό γιατί στενή ήταν. Ανεβαίνει και ξεκινάει ντάπα ντούπα… αυτό άκουγα, μετά πλάτσα πλούτσα.. σηκώνει τα πόδια ψιλά και γαμιέται όπως πρέπει πάνω μου, ελάχιστες έτσι. ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, τη βοηθάω με τα χέρια, συνεχίζει γουστάρει και δίνω και εγώ λίγο ρυθμό σε κάποια στιγμή να έχω φτάσει με τη λεκάνη μου σε ύψος πάνω από προσκεφάλι. Πρώτη φορά κάνω τέτοιο πράγμα και κάθε φορά να πέφτει στο πούτσο μου και μετά πάνω στο προσκεφάλι το κεφάλι της. Τρανς και εγώ, αλλαγές πολλών πραγμάτων σε αυτή τη στάση.. τέλος για αυτή. Έχουμε γίνει πίτα στον ιδρώτα και δίνω μπουκαλάκια νερό, το χρειαζόμαστε και γνέφει.. ο παντογνώστης όλα τα ξέρει της λέω και παραλίγο να πνιγεί από το νερό. Χαχαχα! Την βλέπω πτώμα και λέω διάλλειμα 2 μιν ? και λέει γες… καθόμαστε να χαλαρώσουμε
Πάω να κάνω μπανάκι εγώ να δροσιστώ, δεν πήγε εκείνη, κακώς αλλά δεν με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Έρχομαι και μίλαγε με τη Φιλίσια με μηνύματα στο κινητό, κολλητές, αυτή ήταν που έστελνε συνεχώς της λέω όταν γαμιόμασταν σαν κουνέλια. Θα τη δω αυτήν μόνο και μόνο για να την μαλώσω. Δεν κοίταξε ποτέ το κινητό ξανά και της λέω δες το δεν με νοιάζει… έχεις δύο λεπτά, δεν υπάρχει πρόβλημα η φίλη μου είναι απαντάει, τώρα είμαι μαζί σου. ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΥΤΟ, σε ελάχιστες το έχω πει και αυτή είναι η 3η που δεν το έκανε.

Ξεκινάει μόνη της τα φιλιά, τα χέρια μου στον κώλο της ΠΑΝΤΑ, και ξεκινάει πίπα αλλά ο μικρός ημιλιπόθυμος, πάλι γλωσσόφιλα, ανασούλες στο αυτάκι μου και πίπα πάλι, κάθομαι στο κρεβάτι και πίπα με DT, MF.. δέχτηκε αρκετά καλά αλλά δεν φαίνεται να της αρέσει και τόσο. Πάντως ξεχνιόταν εκεί κάτω σίγουρα γιατί ήθελε να με τελειώσει. Τη πιάνω και της λέω, ΣΕΞ!! ΟΟΥΥΥ… ψάχνει το τσαντάκι και η ΤΥΠΙΣΣΑ με τρολλάρει… λέει ωχ… cant find any… το βάζει στο χεράκι της και κάθεται και εγώ λυπημένος σκεφτόμενος… 2 λεπτά μέχρι το αμάξι, άνετα προλαβαίνω. Της το λέω και μου το δείχνει, ΜΩΡΗ… πεθάναμε στα γέλια. Χαχαχα!Χαχαχα! Ξεκινάμε ιεραποστολικό και τα γνωστά πάλι όπου τώρα τράβαγε σεντόνια περισσότερα και τα μαλλιά μου.. αχ μανία με αυτά τα μαλλιά. Cowgirl πάλι και στα 4 όπου την σφυροκόπησα κρατώντας τη από τα χέρια και προς τα πάνω για αρκετή ώρα.. ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης τέλος για αυτή και ούρλιαζε… τέλος και από μένα όπου τις τα έριξα στην κωλάρα της. Επιβάλλεται από μένα με τέτοιο κώλο. Έπεσα στα αριστερά σαν σακί με πατάτες και η τύπισσα είχε μείνει κόκκαλο στην ίδια θέση, στα 4 με πρόσωπο στο κρεβάτι τέρμα, χέρια παράλυτα αριστερά-δεξιά όπως τα άφησα και κλειστά μάτια Χαχαχα!, για 4-5 λεπτά όπου δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Πήρε τα κομμάτια της να πάει στο μπάνιο, της την λέω ότι ευτυχώς δεν παραπάτησε να την μαζεύω και καθώς πάω παραπατάω εγώ… με γκαντέμιασες της λέω και γελάγαμε σαν σχολιαρόπαιδα.
Βγήκα και ντυνόταν, είπαμε και λίγα πράγματα στο σόσιαλ τα τελευταία λεπτά όπου έκατσε και παραπάνω χωρίς να ενοχληθούμε, της έδωσα συμβουλή της είπα και κάτι και έλαμψε το πρόσωπο της. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ. Τα λεφτά τα πήρε πριν φύγει και μου είπε ότι δεν έχει ρέστα, δεν θέλω της είπα και κάτι τέτοιο μου αρέσει όταν γίνεται. Γλωσσόφιλα ξανά, αγκαλιές, τελευταίο πιάσιμο κώλου και της έδειξα την πόρτα από το άντρο της ακολασίας μου.

....................................................................................Τέλος της πορνοϊστορίας μας.....................................................................................................

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για GFE ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΕΣ καταστάσεις όπου αντέχει αγριάδες και σφυροκόπημα με μέτρο. Δεν κάνει PSE αλλά δεν με ενδιέφερε να τη σπρώξω καθώς μόνο το πάθος που έβγαζε αρκούσε. Φορούσε ένα μαύρο τζάκετ, ένα μαύρο κολλητό φόρεμα, μαύρα γοβάκια, εσώρουχα μαύρα όμορφα(έχω δει και καλύτερα) και καλσόν γιατί κρύωνε το κορίτσι μάλλον. Πρόσωπο ότι βλέπεται, δεν είναι το γλυκό που οι περισσότεροι αγαπούληδες θέλετε, είναι ιδιαίτερο και μου άρεσε αρκετά όμως. Σώμα κανονικό, πετίτ φάση, το στήθος είναι το μόνο μειονέκτημα της όπου έχει λίγο μαζέψει λόγω του ότι είναι μάνα, κώλος από τους καλύτερους που δεν σταμάτησα να πιάνω. Επιδερμίδα απαλή και λεία στα περισσότερα σημεία, άκρα ικανοποιητικά νομίζω(δεν μου έκαναν και εντύπωση, δεν θυμάμαι). Πεντακάθαρη από πάνω μέχρι κάτω και μύριζε ΥΠΕΡΟΧΑ, ώρες μετά και ακόμα το μυρίζω, αυτό είναι να τρελαίνεσαι. Πάθος και φιλιά από την αρχή μέχρι το τέλος, δεκτική στα πάντα… μου είπε ότι δεν της αρέσει πάντα το CIM και τα δάχτυλα πίσω όπου και σεβάστηκα και γούσταρε ακόμα περισσότερο που το σεβάστηκα. Όμορφο χαμόγελο πραγματικά, γλυκός άνθρωπος και χαρούμενος. Μπορεί να υπήρχε και χημεία για όλα αυτά… εμένα μου έκατσε τέλεια. Άντεξε όλες τις στάσεις, σφυροκόπημα, σεξ με πάθος, σεξ άγριο αλλά με μέτρο και γούσταρε τρελά. Δάχτυλα δέχτηκε μπροστά, πίσω επιφανειακά με δάχτυλα και γλώσσα. Αξίζει σίγουρα αλλά αν κουραστεί δεν ξέρω πως θα αποδίδει καθώς φάνηκε τελείως ξεκούραστη. Σίγουρα πέρασε μία ώρα και δεν κατάλαβα πότε πραγματικά. Μετά από αυτό το πράγμα, ήμουν πτώμα αν και ήθελα και άλλη ώρα δεν νομίζω να μπορούσα. Όποιος προλάβει πραγματικά γιατί έχω ήδη ενημερώσει αρκετούς για να την κλείσουν, 2η μέρα στην Ελλάδα και δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αγγλικά μέτρια αλλά επικοινωνείς αρκετά καλά και εν τέλει δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά γιατί δεν βαριόμουν καθόλου. Τα λεφτά τα πήρε πριν φύγει και μου είπε ότι δεν έχει ρέστα, δεν θέλω της είπα και κάτι τέτοιο μου αρέσει όταν γίνεται. Το πραγματικό της όνομα είναι πιο όμορφο από το Μίσλευ.. ήμαρτον.

Όποιος πήρε και δεν είπε τίποτα είναι παρτάκιας και να μην του σηκωθεί ποτέ. Εγώ πέρασα τέλεια και δεν με νοιάζει αν περάσετε και εσείς. Ελπίζω πάντως να πάρετε έστω ένα μέρος από αυτό που πήρα εγώ.

ΞΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ θα το έκανα αλλά είναι τόσο γλυκιά η ανάμνηση που δεν θέλω να την αμαυρώσω με επανάληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, George_1969, ilivefortits και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2022
ΟΛΑ ΑΥΤΑ σέ μιά ὥρα;;;!!
review reaction 1 review reaction 3 George_1969, Annapurna, TOMCRUISE
04 Φεβρουαρίου, 2022
δεν μπορεσα να την διαβασω ολη
αυτη δεν ειναι κριτικη
ειναι εκθεση
G
geroksouras
review reaction 3 review reaction 1 paparovicz, Phlmrg, Annapurna και 4 άλλα μέλη
04 Φεβρουαρίου, 2022
@hornyasfuck και δεν τα έγραψα όλα

@geroksouras όπως ειπα, σεντόνι ακόμα και για τα μέτρα μου... όποιος δεν έχει κάτι να κάνει και ειδικά στις 14/02 ας κάτσει να διαβάσει και μετά να καλέσει κάποιο γραφείο να γράψει τη δικιά του πορνοϊστορία.
Επίσης, τη κριτική την μίκρυνα και λίγο για να διαβάζεται Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, Yatoputso
04 Φεβρουαρίου, 2022
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά χρειάστηκα να την διαβάσω περισσότερη ώρα από την κυρ/κη εφημερίδα
review reaction 1 review reaction 3 George_1969, hornyasfuck, redb
04 Φεβρουαρίου, 2022
φίλε έδωσες 150 καί κάλυψες 1 ώρα γαμήσι και 5 ώρες γράψιμο.
Καλή απόσβεση.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, redb
04 Φεβρουαρίου, 2022
1 ώρα τρελό γαμήσι και 4 ώρες ξέσκισμα στο γράψιμο Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, redb, paparovicz
05 Φεβρουαρίου, 2022
Χαράς το κουράγιο σου για να κάτσεις να γράψεις τέτοια έκθεση...από περιέργεια και μόνο τη διάβασα.
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, redb, paparovicz
05 Φεβρουαρίου, 2022
Ούτε καν 30 λεπτά γράψιμο... voice to typing ας είναι καλά ο γκούγκλης στο αυτοκίνητο...
Μία φορά τη διάβασα και έβαλα μερικά εμότικονς.. εδώ εγώ κουράστηκα να τη διαβάσω Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
08 Μαΐου, 2022
Βρε redb τι σεντονι ηταν αυτο ?? Κατεβαινεις απο το Burj Khalifa σαν τον Τομ Cruise στο Μission Impossible...

Φυσικα και δεν μπορεσα να το διαβάσω..Μου αρεσει που λες το συντομεψες κι ολλας...Πρεπει να γουστσρες τρελλα τη κοπελα . Θα τη δω soon....

YΓ: πρεπει να εκδοδεις κανα βιβλιο , θεμα αδιάφορο ???????
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, redb
08 Μαΐου, 2022
@George_1969 Διάβασε τελευταία παράγραφο, τελευταία βαριέμαι να τις γράφω εδώ σε περίληψη... καθώς γράφω τις εμπειρίες μου ως μίνι ιστορίες σε βιβλίο... με τίτλο οι πορνοιστορίες μου Χεχε!
review reaction 1 hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10