Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
235481
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Όταν ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα είναι κάποιες κοπέλες που πρέπει να τις πάρεις. Πώς είναι σε μια δουλειά που πρέπει να κάνεις κάποια σεμινάρια για να ανέβεις επίπεδο... Κάπως έτσι!
Η Λίζα έχει φτιάξει ένα μύθο γύρω από το όνομα της. Παλιά στο χώρο από τις κοπέλες της Γλυφάδας με τον μάνατζερ που πολλές μετά έγιναν πορνοστάρ κτλ κτλ.
Πλέον θεωρώ είναι πιο εύκολο να την βρεις μέσω instagram γιατί παλιά είχες 10% πιθανότητες να σου δώσει το νούμερο της από εδώ και 5% να απαντήσει μετά στο viber. Νομίζω είναι σε περίοδο που ανοίγει τον κύκλο της.
Εμφάνιση ότι έχουν πει οι τόσες κριτικές . Όμορφη κοπέλα καυλιάρα. Όχι τίποτα μοντέλο κτλ. Κωλάρα απίστευτη. Είναι το δυνατό της σημείο. Βυζί πολύ μέτριο 1,5 και δεν είμαι σίγουρος αλλά το ένα είναι μικρότερο από το άλλο. Δεν παίρνω όρκο. Ύψος 1,65 . Κλασσικό καυλάκι που βλέπεις περνώντας από το κομμωτήριο, φοράει κολάν και θες να το σκίσεις.
Φιλιά άφθονα , σεξ αντέχει όσο δυνατά θες. Δεν λέει όχι. Πίπα αρχοντική ωραία. Το κατέχει και μπορεί να σε τελειώσει εύκολα .
Συστήνεται για μεγάλα ραντεβού διότι εκτός από Ελληνίδα μπορείς να πεις πολλά πράγματα . Ευγενική κοπέλα πάντα.
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Την γάμησα πολύ δυνατά και θα την έβλεπα και πάλι εύκολα.
Νομίζω η τιμή πλέον είναι 120€ . Τι να πω παντού αυξήσεις !
Η Λίζα έχει φτιάξει ένα μύθο γύρω από το όνομα της. Παλιά στο χώρο από τις κοπέλες της Γλυφάδας με τον μάνατζερ που πολλές μετά έγιναν πορνοστάρ κτλ κτλ.
Πλέον θεωρώ είναι πιο εύκολο να την βρεις μέσω instagram γιατί παλιά είχες 10% πιθανότητες να σου δώσει το νούμερο της από εδώ και 5% να απαντήσει μετά στο viber. Νομίζω είναι σε περίοδο που ανοίγει τον κύκλο της.
Εμφάνιση ότι έχουν πει οι τόσες κριτικές . Όμορφη κοπέλα καυλιάρα. Όχι τίποτα μοντέλο κτλ. Κωλάρα απίστευτη. Είναι το δυνατό της σημείο. Βυζί πολύ μέτριο 1,5 και δεν είμαι σίγουρος αλλά το ένα είναι μικρότερο από το άλλο. Δεν παίρνω όρκο. Ύψος 1,65 . Κλασσικό καυλάκι που βλέπεις περνώντας από το κομμωτήριο, φοράει κολάν και θες να το σκίσεις.
Φιλιά άφθονα , σεξ αντέχει όσο δυνατά θες. Δεν λέει όχι. Πίπα αρχοντική ωραία. Το κατέχει και μπορεί να σε τελειώσει εύκολα .
Συστήνεται για μεγάλα ραντεβού διότι εκτός από Ελληνίδα μπορείς να πεις πολλά πράγματα . Ευγενική κοπέλα πάντα.
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Την γάμησα πολύ δυνατά και θα την έβλεπα και πάλι εύκολα.
Νομίζω η τιμή πλέον είναι 120€ . Τι να πω παντού αυξήσεις !
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Πριν 3 εβδομάδες που τη συνάντησα για πρώτη φορά μου πήρε 150€ χωρίς κωλο
αλλα αμα ειναι να δωσω 150ε τα δινω σε γραφειο και δεν ψαχνω κιολας εαν θα την βρω και εαν θα μπορεσει κτλ.