Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 41 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Αφού έστειλα σε αρκετά γραφεία με τις πρώτες επιλογές μου και αφού δεν ήταν καμία διαθέσιμη, κατέληξα στην Emma κυρίως λόγω φωτόγραφιών, κορμιού και ενός ατόμου που του την πρόλαβα. Χαχαχα!

Φτάνουμε με τη ψυχή στο στόμα, μπανάκι και περιμένω τη κορασίδα να έρθει. Χτυπάει η πόρτα, σιγά, βαρετά και ξενέρωτα. Έχουμε φτάσει από το χτύπημα να μπορούμε καταλάβουμε τη διάθεση των κορασίδων, το νου σας... Ανοίγω και βλέπω μία συνηθισμένη κοπέλα να εισέρχεται με ένα πρόσωπο ροφού. Ως σύνολο το πρόσωπο της αυτό μου θύμιζε πραγματικά, καθώς στα χείλη είμαι και αυστηρός κριτής, τέρμα όρια να τη στείλω πίσω... που δεν είχε άσχημα χείλη από μόνα τους, παραφουσκωμένα ή παραμορφωμένα δεν ήταν. . Χαιρετούρες με ένα hi... ούτε φιλάκι ούτε τίποτα, με ρώτησε το όνομα μου και της έδωσα το χέρι, καμία κίνηση και για αρχή αρκετά ψυχρή. Σκεφτόμενος πάλι να την διώξω, τελίκά αποφάσισα να κρατήσω για αυτη τη κωλάρα που έβλεπα στο κολαν που φόραγε. Casual ντυμένη, casual και εγώ και δεν με πείραξε, αλλά είσαι έσκορτ... ντύσου κατάλληλα, συγχωρείται για τον κώλο της. Ντυμένη με δερμάτιμο τζάκετ, ολόσωμο, μποτάκια, σπορ κολάν και ένα λεοπαρδαλέ στρινγκάκι, σαν σύνολο ήταν οκ και με το σώμα της ήταν σούπερ. Ξεκινάμε σόσιαλ με αγγλικά μέτρια, μην της μιλάτε γρήγορα γιατί πράγματα τα επεξηγούσα με πιο απλοικές λέξεις.

Ζητάει μπανάκι και λέω θα το πάω χαλαρά, περίμενα πιο άγρια πράγματα... ήλπιζα να μου χυμίξει με το που μπει, αλλά τζίφος η υπόθεση. ΡΕΛΑΝΤΙ και εγώ δεν έκανα και πολλές κινήσεις... λέω να την πάρω με το μαλακό στην αρχή. 3 λεπτά στο μπάνιο και βγήκε με το στρινγκάκι της μόνο όπου τα είδα όλα. Αγνόησα πρόσωπο τελείως, στήθος καλό και σχετικά στητό για ηλικία κάπου στα 32 με ρόγες ανταποκρίσιμες και συνεχως καβλωμένες, σώμα με ελάχιστη χαλάρωση χωρίς περιττά κιλά, ιδανικά πιασίματα, άκρα περιποιημένα... ΑΛΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ CINDY, ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ KAI AMALIA ήταν από τους ομορφότερους και για τα γούστα μου στη τελειώτητα. Δεν σταμάτησα να τον πιάνει και τα 55 λεπτά της συνάντησης. Φορούσε διακριτικό άρωμα και το στόμα της μύριζε όμορφα, καθαριότητα πολύ καλή γενικά και φαίνεται ότι προσέχει.

Κάθεται δίπλα μου με το στρινγκάκι, την ξεκινάω στα χαλαρά φιλιά... δεν μου άρεσαν εμένα ή εκείνης δεν ξέρω. Μερικά βαθειά γλωσσόφιλα και σταματάτησα να τα αναζητάω. Φιλιά στο βαρελίσιο σώμα μου και ξεκινάει πιπούλα με χρήση χεριού, σταματάει το χέρι αλλά ούτε μέχρι τη μέση, καλή με γλύψειμο αρχιδιών και της γύρω περιοχής, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο να θυμάμαι. Σταματάει και με κοιτάει, την κοιτάω και της λέω... you finish και έσκασε στα γέλια, πραγματικά δεν ξέρω τι κατάλαβε Χμμμ; Την βάζω κάτω και λέω για άλλη μία φορά εγώ θα πρέπει να είμαι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτής... γλείψιμο τα βυζάκια με απίστευτες κραυγούλες και ανάσες. ΔΕΝ μπορούσε να με κάνει τέρμα σκληρό πέτρα με τη πίπα αλλά με τις ανάσες της τρελάθηκα.... οι ρώγες έκοβαν σαν διαμάντι και τις πιπίλιζα συνεχώς. Μου ξέφυγε και λίγο δόντι όπου την πόνεσα και ναι sorry but not sorry... Εμμμμ Γλείψιμο στο υπόλοιπο κορμί όπου να πετάω ατάκες και να έχει σκάσει στα γέλια και λίγο εκεί σαν να ξεμπλόκαρε για το τι πελάτης είμαι και μάλλον ότι δεν είμαι περίεργος. Περίεργος όχι αλλά μαλάκας ναι. Ναι!Ναι! Μουνάκι από τα λίγα, πεντακάθαρο, μοσχοβολιστό, γευστικό, γλόμπος και γούσταρα τρελά. Πέρασα ένα 10 λέπτο εκεί γιατί γούσταρα τόσο, την τελείωσα χωρίς χρήση δαχτύλων από χέρια ή πόδια... δεν ξέρω πόσο δεκτική είναι σε αυτά, δέχτηκε κατά το σέξ κάτι ψιλά και επιφανειακά. Αφού τελείωσε(μάλλον) και χτυπιόταν σαν ψάρι με σταματάει και με φέρνει πάνω για να ξεκινήσουμε το πολυπόθητο σεξ. Μου λέει τι στάση θέλω και της λέω ... sleeping position και με κοίταγε σαν χάνος όπου μάλλον σκεφτόταν ποια είναι... της λέω εγώ να κοιμάμαι και εσύ να τα κάνεις όλα Χαχαχα!Χαχαχα! Πάλι με κοίταγε σαν χαμένη... πωωω λέω κάνει κρύο έξω, κρύα και τα ανέκδοτα μου... διάλεξε εσύ και πάμε cowgirl ή όπως αλλιώς το λέει... ον τοπ. Καβάλημα αργό και βασανιστικό να τα νιώθω όλα και και αυτή ακόμα περισσότερο.... ήταν τρέλα. Το κορμί της κούμπωνε πάνω μου, αισθανόμουν σαν να ήταν ένα... ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ. Στενότατη και πάει με το ρυθμό της... σηκώνω τα χέρια μου ψηλά και της έδειχνα ότι κάνει εκείνη κουμάντο και το πήρε πάνω της κυριολεκτικά. Κάποια στιγμή στο 5λέπτο κουράστηκε λίγο και πήρα τα ηνία εγώ και τότε τα είδε όλα με αχ και βαχ και ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑΒΑΙ συνεχώς όπου τελείωσε... με έκανε μουνί τελείως και συνέχισε να γαμιέται μόνη της. Κάποια στιγμή της λέω δεν αντέχω και σαν να ξύπνησε από το τρανς που ήταν... ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΩ ΛΕΩ. Ήταν κάτι που βλέπω σπάνια δυστυχώς.... Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Τελειώνω, κατευθείαν να κατέβει, προσέχει γενικά για προφυλακτικό που είναι κλπ.

Μπανάκι από μένα και από αυτή και σόσιαλ, ωραίες απόψεις, τα μέτρια αγγλικά της το χαλάνε καμιά φορά που λέω ξανά κάτι ή επεξηγώ αλλά τουλάχιστον θέλει να επικοινωνήσει και δεν κουνάει μόνο το κεφάλι της. Είπε και όλη τη προσωπική της ιστορία όπου κάνει αυτή τη δουλειά λόγω κόβιντ, το θεωρεί και στο δείχνει ότι για αυτήν είναι δουλειά ξεκάθαρα που δεν έχω πρόβλημα με αυτό, άλλους μπορεί να τους χαλάσει. Μου λέει το επικό are you rdy for 2nd round?... και απαντώ φυσικά... i was born rdy και κούναγα το κεφάλι μου σαν μαλάκας βλάχος και γέλαγε αυτή ασταμάτητα καθώς δεν μου είχε σηκωθεί καν... Εμμμμ Ελάχιστα φιλιά αλλά βαθειά, ξεκινάω εγώ το γλείψιμο πρώτος λόγω θέσης, τα ίδια όμορφα πράγματα αλλά με τρόπο ευγενικό με σπρώχνει για πίπα όπου το δέχομαι. Η πίπα της ήταν κάτω του μετρίου τώρα και δεν την άφησα να συνεχίσει οπότε πλαστικό και ξεκινάμε ρωτόντας με πως και ήδη να της δείχνω που και πως να κάτσει... ιεραποστολικό όπου τα ένιωθε όλα, κραυγές, ανάσες και σφυροκόπημα μικρό αλλά με ζόρι, στα τέσσαρα με την θέα του κώλου να με τρελαίνει και να έχω γίνει πέτρα. Στησίματα καλά αλλά απλοϊκά και στην αρχη έκλεβε αλλά δεν την άφησα, την τράβηξα στα 4 και προς τα πάνω όπου τα είδε όλα... σφυροκόπημα για αρκετή ώρα και δεν ήθελα να σταματήσω μέχρι τέλους. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΩΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, τέλεια αίσθηση και στα 4... κάποια στιγμή και μετά από πολλά ρώσσικα που ξεφωνούσε και με έβριζε, λαχανιασμένη όπου εγώ έκανα όλη τη δουλειά, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Χμμμ; έπεσε κάτω σε εμβρυική στάση να μου μιλάει στα ρώσσικα, να της λέω DA DA DA και κάποια στιγμή θυμήθηκε ότι δεν ξέρω τίποτα Χαχαχα!Χαχαχα! Cowgirl πάλι τα γνωστά κλπ χωρίς όμως πολλές αντοχές, αγριάδες ή ΓΕΝΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙ.. θέλει το κορίτσι έρωτα. Sorry but not sorry της λέω... i wanna fuck not make love...πάλι δεν κατάλαβε και το άφησα και αυτό. Τέλος πάντων ζορισμένη με αρχίζει σε μία πίπα αγγαρείας να τελειώσω, με πολύ χέρι, αερόπιπα και μόνο κεφαλάκι. Κάποια στιγμή μου λέει να μην της πιέζω το κεφάλι δεν της αρέσει... ΛΕΣ και της τον έμπηξα μέσα, όπου μου σηκώθηκε το δεξί φρύδι, την κοίταζα, το κατάλαβε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πόσο σκάλωσα, της λέω you you provide DT as a service right?.. μου λέει δεν μου αρέσει να με πιέζουν... ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, πως αλλιώς θα καταλάβεις να πας πιο κάτω? κατάλαβε ότι ξενέρωσα ακόμα περισσότερο εκεί και η μαλακία που πέταξε μου χάλασε τη διάθεση αλλά το έσωσε με το σορρυ, οκ και κάνωντας μία καλύτερη πίπα, DT σχετικά και MF αλλά με αρκετό χέρι... ζήτησε έξτρα για CIM καθώς τον είχε στο στόμα, το ξέρω της λέω. CIM δεν ξέρω αν ήταν γιατί όλα πάνω μου έπεσαν...

Μπανάκι και από τους δύο, ντύθηκε καθώς ήμουν στο μπάνιο, ζήτησε τα λεφτά, τα είδε, τα πήρε... της έδωσα μία συμβουλή για αυτά που είπε και έκανε, φιλί πεταχτό στο στόμα και βουρ έξω από το άντρο της ακολασίας μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ GFE καταστάσεις όπου μπορεί να δεχθεί αγριάδες ελάχιστες, σκληρά πράγματα κλπ δεν δέχτηκε ή δεν άντεξε. Σώμα από τα καλύτερα εκεί έξω και για ηλικία σούπερ, κώλος ποίημα, στήθος μικρό καλό με ρόγες ανταποκρίσιμες πλήρως και σχετικά στητό, επιδερμίδα απαλή με μερικές ελίτσες και κάποια σημάδια που δεν ρώτησα πώς και τι, πρόσωπο εμένα μου θύμισε ροφό όταν την είδα σε προφίλ, από τις φωτό παντως βγάλτε λάμψη και πιο σκληρό πρόσωπο, ηλικία στα 32 κάπου. Καθαριότητα , άκρα μια χαρά και μύριζε όμορφα. Πίπα δεν ξέρω αν δεν το κατέχει ή δεν της αρέσει, μπορεί να μην βγήκε και σε μας κάπως, καθώς μία ήταν καλή, μία σκατά... τι να πεις. Χμμμ; Σεξ στο χαλαρό ήταν από τα καλύτερα, όταν την ζόρισα δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες μου λόγω φωτογραφιών και λοιπων κριτικών από διάφορα άτομα. Σίγουρα ήθελε να περάσω καλά γιατί ήξερε για ποιο λόγο ήταν εκεί, τέρμα συνειδητοποιημένη. Για ποιο λόγο ήθελε να μου την πει δεν κατάλαβα και δεν ασχολήθηκα και πολύ, μάλλον προηγούμενη κακή εμπειρία με κανά συναθλητή... ξεχάστηκε ήδη το όλο σκηνικό. Έφυγα ικανοποιημένος αρκετά αλλά όχι πλήρως, δυστυχώς αυτό μάλλον επειδή δίσταζε να πάμε για απογείωση της συνάντησης.

ΞΑΝΑ ΙΣΩΣ και μόνο για τον κώλο της...τίποτε άλλο πραγματικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, George_1969, THV και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2022
Το "βαρελισια σώμα" τα σπάει τυπε ?
review reaction 1 redb, hornyasfuck
03 Φεβρουαρίου, 2022
@geoMan Κάθε ἄνθρωπος ἔχει τὰ γοῦστα του φίλε μου... Καπέλο
review reaction 3 redb
03 Φεβρουαρίου, 2022
@geoMan αρκετά και το χαίρομαι κάθε μέρα στο καθρέφτη μου Χαχαχα!Χαχαχα!

@hornyasfuck κάθε άνθρωπος έχει το σώμα του, τα γούστα είναι για να βγαίνουν στις κορασίδες Εμμμμ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3