Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 34 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημέρι και λεω να κανονίσω ραντεβού με την κυρία. Με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες η τηλεγραμματεία το κανόνισε.
Έρχεται το κορίτσι στο Βill μεσα στην χαρά και όπως ειδα μετά στην κάβλα.
Δεν καταλαβαινει καλά τα αγγλικά οπότε με μια ασυνεννοησία βάλαμε τα γέλια και με χουφτωσε πετώντας μου ένα γλωσσόφιλο με πάθος.
Τα έχουμε πει και σε άλλο επεισόδιο ότι δεν είμαι για πολλά.
Την πετάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και ξεκινάω να την γλείφω καθώς αυτή φώναζε και βόγκαγε. Μου πίεζε το κεφάλι στο μουνάκι της να το ρουφήξω όλο. Δεν θυμάμαι ποσο κράτησε η φάση αλλα ξαφνικά άρχισε να με σπρώχνει και να μου τραβάει τα ρουχα. Οκ σηκώνομαι να τα βγάλω και έρχεται μπροστά μου , ξεκουμπώνει το παντελόνι μου με βια μου τον αρπάζει και αρχίζει το ρούφηγμα.
Δεν κρατησε πολυ έτσι με έβαλε ξάπλα και αυτή απο πάνω να ρουφάει και να φτύνει ζουλώντας τα βυζία της. Προσπαθούσα να βάλω το μυαλο μου σε μια τάξη και να πάρω απόφαση να την γαμήσω να μην αφεθώ στην πιπα. Φοράω παραλλαγή και πάω στον πόλεμο. Την οριζοντιώνω και της τον φορμάρω. Μου λεγε για πιο γρήγορα (λάθος αυτό) οπότε απασφαλίζω και την αρχίζω σε σκληρό και δυνατό κάρφωμα.
Εκεί αρχισε τις φωνές. Φωνές όχι αστεία όσο κάρφωνα έσκουζε όσο έσκουζε κάβλωνα και κάρφωνα.
Με σταματάει μου λέει θέλω να με γαμήσεις doggy. Οκ .
Καρφωνα με δύναμη και μου λεγε κιάλλο. Χύνω φρεσκάρομαι και ξαναπέφτω στην μάχη αδέλφια.
Με καβαλάει και σκίζεται με λυσσα. Κάβλα το κορίτσι να το βλέπεις να τεντόνεται απο πάνω σου και να φωνάζει νομίζω ήταν το καλύτερο.
Συγνώμη στους κατοίκους του Stanley και Wyndham hotel. Εγώ ήμουν παιδια ξέρω θέλατε να ξεκουραστείτε το απογευματάκι και ακουγατε φασαρια. Οκ sorry.
Aπο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ στο κορίτσι και περνάει στο σπίτι απευθείας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
FIDEL Sk
Ανώτατος
59
Πόντοι:
12.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Γιώργος Παπ., THV, monstercock greece και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού