Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 25 10
Call-Girls 46554
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
--Λοιπόν αντίκρισα Φιλίσια και έπαθα αμέσως ένα ταράκουλο, Καινούργια στην πόλη και στην κορφή κανέλα, μήνυμα στους αγγέλους λέγοντας τους ακυρώστε όλο το προγραμματισμένο μου πόρνο πρόγραμμα τις εβδομάδος Χαχαχα!Κεφάλι σε τοίχο! και βάλτε την φίλισια στην θέση Ναι!Ναι!, όπως και έγινε κλίνοντας και εγώ από την μεριά μου το αγαπημένο μου δωμάτιο στο αγαπημένο μου πόρνο ξενοδοχείο.
--Παρφουμαρίζομαι και καθώς ρίχνοντας εξονυχιστικές ματιές με καρφωμένο το βλέμμα μου πάνω τις, χτυπαει η πόρτα με γρατζουνίσματα, λέω δεν έχω τελειώσει την πόρνο εργασία μου έλα αργότερα Χαχαχα!Χαχαχα!, σιγά και μην την άφηνα, για το πότε την άνοιξα. Αντίκρισα γυναικά με καρέ μαύρο μαλλί ντυμένη κανονικά με ιταλική φινέτσα, μαύρο κολλητό τζιν όπου διαγραφόταν το καμπυλοειδές σώμα τις, μποτάκια άσπρα , μαύρη ζιβάγκο μπλούζα όπου φαινόντουσαν τα πλούσια ιταλικά ελέη καλυπτόμενα από ένα άσπρο πέπλο. Φιλιά παθιάρικα σαν να βρισκόμουν σε βενετική γόνδολα μαζί της, γδύθηκε μπροστά μου σαν ιταλικό ρεπερτόριο πιάνοντας κατευθείαν τον μητσάρα έγινε αμέσως κουπί τραβώντας την γόνδολα όλο και πιο κοντά στο κρεβάτι του κολασμένου.Κουβέντες παίχτηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με γέμισε με άρωμα Ιταλίας, λέγοντας μου κάτσε να σε ταξιδέψω στα άγνωστα μονοπάτια της ιταλικής Ριβιέρα αφού μένει εκεί τώρα.
--Αγώνες παίχτηκαν Μπόλικοι την έγλυψα σε όλο τις το κορμί, την έκανα να χύσει από ηδονή Ναι!την πήρα σε όλες τι πίσω κινούμενες στάσεις ΚατσικογάμηςΑσάλιωτα ειδικά στον καθρέφτη δεν χόρταινα να την πηδάω έχοντας τα δάχτυλα μου στο στόμα τις γλείφοντας τα σαν ιταλική πορνό στα ρούμπα και αυτή να με καρφώνει με βλέμμα πόρνο ιταλικό, την έβαλα και γονάτισες μπροστά μου τη έκανα να υποταχθεί στον μητσάρα σαλιώνοντας τον, γλείφοντας και σαγηνεύοντας τον βαθιά μέσα της άλλα το κορυφαίο ήταν στο κρεβάτι κάνοντας ιταλική φινετσάτη ιππασία πάνω της με άκουσε όλο το ξενοδοχείο σοβαρά σας μιλάω με άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο από την καύλα που ξεχείλισε από μέσα μου έχοντας από κάτω θέα όλη την ιταλική Ριβιέρα για πάρτι μου εκεί ήρθε και η λήξη του πρώτου μας γύρου. Δεύτερος αγώνας παίχτηκε με πολλά καρφώματα και σφυροκοπήματα και γλειψίματα κάνοντας την να χύσει με ιταλική φινέτσα όπως και εγώ πάνω στα βυζιά της έστω και αργοπορημένη για το επόμενο ραντεβού της χωρίς βεβαία να διαμαρτυρηθεί η να δυσανασχετήσει ίσα ίσα μου είπε και αυτή πόσο τις άρεσα και πέρασε καταπληκτικά μαζί μου τις άφησα το αντίτιμο το οποίο το κέρδισε με άξιο τρόπο μου λέγοντας μου για μια ακόμη φορά είσαι πορνό σταρ τις λέω κούκλα μου πόρνο σταρ δεν είμαι αλλά ξέρω να πηδάω κάτι δήθεν Ιταλίδες σαν εσένα με φινετσάτο τρόπο Χαχαχα!Χαχαχα!.
--Άρωμα ιταλικό μύρισε μέσα στο δωμάτιο με αρκετή καλή συμμετοχή από την πλευρά της ξέρει να γαμιέται και ιδικά σαν πόρνο Ιταλίδα, σώμα αρκετά καλό για την ηλικία της εκεί γύρω στα πρώτα 30αντα χωρίς ουδεμιά ένδειξη για πιο πάνω, υπάρχει απουσία γυμναστική αν και στις φωτός φαίνεται αρκετά γυμνασμένη αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις παρατυπίας, βυζί 3 με πτώση αλλά σε όρθια θέση και καθιστή στέκει αγέρωχο με άκρα λεπτά βαμμένα και περιποιημένο. Είναι γκόμενα η οποία έχει διαγράψει κάποιες χιλιομετρικές αποστάσεις ώστε να κάνει το ραντεβουδάκι σωστό ιταλικό μακελειό, ένας κιόλας τις είπε ότι πάρα ήταν μεγάλη για το μπόι του ας γελάσω Χαχαχα!Χαχαχα! αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη ιταλική φινετσάτη επιλογη σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 31, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pikatsu, andronikos3, Ικτίνος και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2022
Πως και δε χτυπήσατε καμιά pizza?; Μόνο putsa? Χαχαχα!
Το μαλλί της μακρύ ή κοντό;
review reaction 3 paparovicz
01 Φεβρουαρίου, 2022
μηπως ειναι ιταλιδα απο το παγκρατι ????
την εβαλες στο γαμισι να φωναζει στα ιταλικα ???
review reaction 3 paparovicz
01 Φεβρουαρίου, 2022
απίστευτο μωρό , με έπεισες θα δοκιμάσω και ίδωμεν!
review reaction 1 paparovicz
01 Φεβρουαρίου, 2022
@mysterious τις τον έκανα pizza ναπολιτάνα Χαχαχα!Χαχαχα! Ναι Έχει κοντό μελαχρινό μαλλί ακριβώς των φωτογραφιών.

@roughfucker στο επόμενο ραντεβού μας αλλά όχι στο παγκράτι αλλά στην ιταλική Ριβιέρα να μας ακούσουν τα φλώρο Ιταλάκια Ναι!Ναι!
P
paparovicz
review reaction 1 andronikos3, TOMCRUISE
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4