Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 12 10
Call-Girls
39165
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Αλεξα είναι μια όμορφη κοπέλα κοντά στα 30 ίσως και παραπάνω με κανονικο σώμα δέρμα όπως φαίνεται και μάτια που απεικονίζουν το απέραντο γαλάζιο. Με υποδέχθηκε πρόσχαρη με εσώρουχα και κάλτσες μαύρες.Οπως πρέπει δηλαδή αν και μεσημέρι.Να γράψω ότι είχε θερμό τρόπο δίνοντας μου ένα μακρόσυρτο φιλί από την στιγμή που με είδε μέχρι την ώρα που βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι. Η πίπα της είναι αρκετά καλή και σε κοιτάζει με τα σχιστά μάτια της.Δεν ξέρω αλλά το πρόσωπο της είναι όλα τα λεφτά της ώρα που ρουφάει...
Με τον τρόπο της με οδήγησε σε δυο άνετα χυσίματα. Στο δεύτερο αν και είχα μια δυσκολία στην ανόρθωση δεν σταμάτησε μέχρι που πετύχαμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα με ιεραποστολικό και βαθιά γλωσσόφιλα.
Η κοπέλα είναι όμορφη και αν κάποιος της φερθεί καλά θα περάσει και αντίστοιχα καλά.Από εμένα εγκρίνεται.
Με τον τρόπο της με οδήγησε σε δυο άνετα χυσίματα. Στο δεύτερο αν και είχα μια δυσκολία στην ανόρθωση δεν σταμάτησε μέχρι που πετύχαμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα με ιεραποστολικό και βαθιά γλωσσόφιλα.
Η κοπέλα είναι όμορφη και αν κάποιος της φερθεί καλά θα περάσει και αντίστοιχα καλά.Από εμένα εγκρίνεται.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς