Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 60 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική. Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.
Επικοινωνία με το γράφειο όπως πάντα αρκετά καλή αν και έψαχνα να βρω κάτι το ιδιαίτερο που δύσκολα βρίσκεις δυστυχώς σε κοπέλα.

Εμφάνιση της κόπελας --> Μπορώ να πω ότι ξαφνιάστηκα πραγματικά πόσο κοντά στις φωτό ήταν. Δεν προτιμώ τις κοπέλες τέρμα μακιγιαρισμένες αλλά ότι είδα στις φωτό ήρθε.
- Πρόσωπο μακιγιαρισμένο, όμορφο και βλέμμα ΄θέλω να σε φάω σήμερα΄. Από τις φωτό ήταν ελάχιστα πιο σκληρό, όχι αυτή τη τέρμα γλυκύτητα που φαίνεται.
- Χείλη σε ικανοποιητηικά επίπεδα, λίγο πιο ζουμερα-φουσκωτά από τις φωτό, στα όρια μου.
- Σώμα έχει μερική χαλάρωση αλλά με λίγη γυμναστική που κάνει όπως ανέφερε το σώζει, καθώς μου άρεσε αρκετά που έχει λίγα πιασίματα. Άκρα περιποιημένα αρκετά, όχι τελειότητα όμως.
- Στήθος ότι βλέπετε, μικρός με ωραίες και ανταποκρίσιμες ρόγες.
- Κώλος πανέμορφος... ποίημα και γούσταρα τρελά αλλά δεν έκατσε η φάση για περισσότερα.
- Αιδοίο, όμορφο αν και φάνηκε λίγο δουλεμένο στα χείλη. Μοσχομύριζε, ρόζισε και έβγαλε χυμούς αρκετούς. Δεν ήταν τέρμα ξυρισμένη, trim περισσότερο που δεν ενοχλεί όμως.
- Πίσω τρύπα, έκανα μία γύρα αλλά πετάχτηκε και δεν ασχολήθηκα περισσότερο εκτός κατά τη διάρκεια του σεξ.
- Καθαριότητα στο έπακρο, μύριζε υπέροχα συνεχώς και άρωμα όσο πρέπει.

Υπηρεσίες -> Όλα ήταν αρκετά καλά αλλά αισθάνθηκα ένα κόφτη κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί και λόγω πόνου.
- Φιλιά άπλετα, στην αρχή διστακτικά αλλά πολύ γρήγορα έγιναν βαθειά γλωσσόφιλα.
- Πίπα άνω του μετρίου, με γλείψιμο αρχιδιών αρκετό και γύρω περιοχής. Δυσκολεύτηκε στο DT και MF, όπου είδα ένα μικρό παράπονο στο πρόσωπο της και δεν συνέχισα για περαιτέρω.
- Δέχεται γλείψιμο, όμορφες φωνούλες, αναστεναγμούς, παίξιμο των μαλλιών. Ακόμα και εκεί είχε συμμετοχή με κινήσεις περιφερειακές της λεκάνης, ακόμα μία έκπληξη. Δάχτυλα επιφανειακά κυρίως καθώς έδειξε ότι τελείωσε αν και μόνη της στο τέλος μου τα έβαλε μέσα.
- Στο σεξ χρησιμοποίησε τζέλ λόγω στενότητας. Ξεκινήσαμε ιεραποστολικό όπου λόγω καύλας και των δύο, την σφυροκοπούσα και αυτή το ίδιο έκανε με το καυλί μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στη συγκεκριμένη στάση με κορασίδα, ακόμα μία έκπληξη. Ήρθε το τέλος χωρίς να το θέλω καθώς ήθελα να δοκιμάσω cowgirl και doggy. Δυστυχώς η καύλα νίκησε και η κοπέλα με στράγγιξε με επιδέξειες κινήσεις μέσα της, αν και δεν μου αρέσει πια να το κάνω. Στο τέλος, το προφυλακτικό ήταν ροζ οπότε μπορεί να την πέτυχα και στις μέρες της.
- 2ο γύρο ξεκίνησε από μόνης τους όμως λόγω χρόνου και δικιάς μου κούρασης και προτίμησης έριξα άκυρο. Τα 10 λεπτά δεν έφταναν και ακόμα δεν κατάλαβα τι απάντησε όταν την ρώτησα αν ήθελε να πάρουμε παράτηση ή όχι. Τελικά ήταν μία ώρα.

Επικοινωνία - Social -> Γουστάρει να επικοινωνεί και με είχε συνεχώς στη τσίτα με νυχιές στο όλο μου το σώμα. Η κοπέλα έχει όμορφες απόψεις και ξέρει να συζητάει οπότε μπορείς να πεις και δύο πράγματα. Μπορείς να επικοινωνήσεις... άνω του μετρίου όλα εκτός από 2-3 φορές που δεν ήθελε να απαντήσει και έκανε πως δεν κατάλαβε. Για μένα αυτό είναι τέρμα φάουλ, προτιμώ να μου απαντήσει αρνητικά.

Συμπέρασμα-> Η Veronika ξέρει καλά τι κάνει, έχει εμπειρία και φαίνεται. Προσπαθεί συνεχώς να περνάς καλά και να σε κάνει το κέντρο του σύμπαντος. Μερικές φορές όταν δεν της αρέσει κάτι, θα το δείτε στις εκφράσεις προσώπου. Το χαμόγελο της, που είχε συνεχώς μαζί μου, είναι και το μεγάλο της ατού για να νιώθεις τέλεια και με αυτό το cute bitch face που έχει θέλεις να τη σφυροκοπάς ανελέητα και να τη χύνεις στη μάπα... κάτι που δεν μου αρέσει να κάνω(γουστάρω να τα παίρνουν στο στόμα). Συμμετοχή ήταν εκεί 100% συνεχώς και πιστεύω ένα TEST DRIVE αξίζει από όλους. GFE με ελάχιστες αγριάδες καθώς PSE δεν το κατέχει απ' ότι φάνηκε αλλά το προσπαθεί... δεν θα πω για BDSM που θέλεις αρκετά παραπάνω ώρα για να γίνει και για να το ευχαριστηθείς. Για BDSM να ρωτήσετε πρώτα τι κάνει καθώς δεν τα κάνει όλα και με όλους, ήταν και αυτό που με τράβηξε να τη συναντήσω που όμως δεν το επιδίωξα. Εάν προλάβω θα προτιμηθεί για long date. Κάτι που μου άρεσε είναι ότι πήγαινε με τους ρυθμούς μου τελείως, αν και προτιμώ να παίρνει και πρωτοβουλίες, ελάχιστες και αυτές μόνο να προσπαθήσει να γαμηθούμε περισσότερο.... ξεκινώντας δηλαδή το 2ο γύρο. Ήξερε ακριβώς για ποιο λόγο ήρθε στο δωμάτιο... για ξέσκισμα και μόνο.

Αρνητικά -> Πράγματα κυρίως που ενόχλησαν εμένα προσωπικά
- Δεν έβγαλε τα ρούχα της μπροστά μου και δεν ήρθε με εσώρουχα, μου αρέσει να γδύνονται μπροστά μου ή να τις γδύνω εγώ... έστω και με άχαρο τρόπο.
- Φάνηκε να πονάει κατά το σεξ και με ροζ προφυλακτικό... έμειναν οι υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν σε περίοδο.
- Δεν απαντάει ξεκάθαρα επειδή δεν θέλει να "στεναχωρήσει" το πελάτη, δηλαδή το κάνει με ευγένεια.
- Εκτιμώ αν κάποια πει ότι το αντίτοιμο είναι παραπάνω... κάτι που δεν έκανε, απλά ρώτησε αν τα λεφτά ήταν για εκείνη και τα μέτρησε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, George_1969, TOMCRUISE και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2022
Θέλεις να μας πεις σε ποιές ερωτήσεις σου δεν απάντησε; Μήπως ξέρουμε εμείς τις απαντήσεις.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz
30 Ιανουαρίου, 2022
@Redb Αγαπητέ φίλε θα απαντήσω σε μερικά αρνητικά και πες μου άμα είμαι Λάθος:
--Δεν έβγαλε τα ρούχα της μπροστά μου και δεν ήρθε με εσώρουχα, μου αρέσει να γδύνονται μπροστά μου ή να τις γδύνω εγώ... έστω και με άχαρο τρόπο'
--Απάντηση: Έχω συναντήσει τόσες και τόσες μερικές πάνε στο μπάνιο να γδυθούν και δεν το κάνουν γιατι ντρέπονται, απλά δεν είναι πουτάνες ενώ η κυρία θα γδυθεί διακριτικά από αδιάκριτα βλέμματα.
--Φάνηκε να πονάει κατά το σεξ και με ροζ προφυλακτικό... έμειναν οι υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν σε περίοδο.
--Απάντηση: Το έχω συναντήσει και εγώ όχι αρκετές αλλά όσες φόρες το συνάντησα ήταν επειδή την ανάγκασε το γραφείο ή δεν είχε μαζέψει τα απαιτούμενα φράγκα για την διαμονή της πιστεύω ότι καμια δεν νιώθει ευχάριστα σε τέτοια κατάσταση.
--Δεν απαντάει ξεκάθαρα επειδή δεν θέλει να "στεναχωρήσει" το πελάτη, δηλαδή το κάνει με ευγένεια.
-- Απάντηση: Επειδή είμαι τύπος που μου αρέσει να επικοινωνώ με την γυναίκες που έχω απέναντι μου πολλές φόρες συνάντησα αμηχανία ή άρνηση να απαντήσουν και αυτό διότι δεν θέλουν να διαρρεύσουν πράγματα προς τα έξω πέρα από την συνάντηση και όχι ότι θα το μάθει ο γκόμενος ο νταβατζής ή και εγώ δεν ξέρω και μαλακίες τούμπανα έχει να κάνει με την εχεμύθεια πρόσφατος ειχα μια συζήτηση με την Emma όταν τις έκανα μια ερώτηση αδιάκριτη μόνο που δεν με έφαγε όποτε και το σταμάτησα εκεί, όποτε αρκούμε πάντα μόνο στις βασικές ερωτήσεις εκτός και αν μου το επιτρέψει αυτή.
- Εκτιμώ αν κάποια πει ότι το αντίτιμο είναι παραπάνω... κάτι που δεν έκανε, απλά ρώτησε αν τα λεφτά ήταν για εκείνη και τα μέτρησε.
-- Απάντηση: Όπως είπαμε καμια μα καμια ειδικά από τις χώρες που προέρχονται δεν το κάνουν για την ψυχή τις μάνας τους έχουν έρθει με συγκεκριμένο σκοπό αν τώρα βρεθεί στο διάβα τους κάποιος που να του αρέσει θα αφεθούν άλλα τα φράγκα πότε για αυτό και δεν παντρεύεσαι πότε μα πότε αυτές τις γυναίκες μόνο τις πηδάς.

Ελπίζω να σε κάλυψα και παρεμπιπτόντως προτιμάω τις προηγούμενες τύπου κριτικές με νόημα, πάθος όπου ξεδιπλωνόταν το ραντεβού μπροστά στα μάτια μου λες και το ζούσα εγώ ίδιος, αυτό δεν έχει ψυχή σκέτο δελτίο τύπου, αλλά ευχαριστήθηκα που ξανά μπήκες δυναμικά στο σπορ σε έχασα σε μια φάσηΈτσι!Έτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck
30 Ιανουαρίου, 2022
@Redb Αγαπητέ φίλε θα απαντήσω σε μερικά αρνητικά και πες μου άμα είμαι Λάθος:
--Δεν έβγαλε τα ρούχα της μπροστά μου και δεν ήρθε με εσώρουχα, μου αρέσει να γδύνονται μπροστά μου ή να τις γδύνω εγώ... έστω και με άχαρο τρόπο'
--Απάντηση: Έχω συναντήσει τόσες και τόσες μερικές πάνε στο μπάνιο να γδυθούν και δεν το κάνουν γιατι ντρέπονται, απλά δεν είναι πουτάνες ενώ η κυρία θα γδυθεί διακριτικά από αδιάκριτα βλέμματα.
--Φάνηκε να πονάει κατά το σεξ και με ροζ προφυλακτικό... έμειναν οι υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν σε περίοδο.
--Απάντηση: Το έχω συναντήσει και εγώ όχι αρκετές αλλά όσες φόρες το συνάντησα ήταν επειδή την ανάγκασε το γραφείο ή δεν είχε μαζέψει τα απαιτούμενα φράγκα για την διαμονή της πιστεύω ότι καμια δεν νιώθει ευχάριστα σε τέτοια κατάσταση.
--Δεν απαντάει ξεκάθαρα επειδή δεν θέλει να "στεναχωρήσει" το πελάτη, δηλαδή το κάνει με ευγένεια.
-- Απάντηση: Επειδή είμαι τύπος που μου αρέσει να επικοινωνώ με την γυναίκες που έχω απέναντι μου πολλές φόρες συνάντησα αμηχανία ή άρνηση να απαντήσουν και αυτό διότι δεν θέλουν να διαρρεύσουν πράγματα προς τα έξω πέρα από την συνάντηση και όχι ότι θα το μάθει ο γκόμενος ο νταβατζής ή και εγώ δεν ξέρω και μαλακίες τούμπανα έχει να κάνει με την εχεμύθεια πρόσφατος ειχα μια συζήτηση με την Emma όταν τις έκανα μια ερώτηση αδιάκριτη μόνο που δεν με έφαγε όποτε και το σταμάτησα εκεί, όποτε αρκούμε πάντα μόνο στις βασικές ερωτήσεις εκτός και αν μου το επιτρέψει αυτή.
- Εκτιμώ αν κάποια πει ότι το αντίτιμο είναι παραπάνω... κάτι που δεν έκανε, απλά ρώτησε αν τα λεφτά ήταν για εκείνη και τα μέτρησε.
-- Απάντηση: Όπως είπαμε καμια μα καμια ειδικά από τις χώρες που προέρχονται δεν το κάνουν για την ψυχή τις μάνας τους έχουν έρθει με συγκεκριμένο σκοπό αν τώρα βρεθεί στο διάβα τους κάποιος που να του αρέσει θα αφεθούν άλλα τα φράγκα πότε για αυτό και δεν παντρεύεσαι πότε μα πότε αυτές τις γυναίκες μόνο τις πηδάς.

Ελπίζω να σε κάλυψα και παρεμπιπτόντως προτιμάω τις προηγούμενες τύπου κριτικές με νόημα, πάθος όπου ξεδιπλωνόταν το ραντεβού μπροστά στα μάτια μου λες και το ζούσα εγώ ίδιος, αυτό δεν έχει ψυχή σκέτο δελτίο τύπου, αλλά ευχαριστήθηκα που ξανά μπήκες δυναμικά στο σπορ σε έχασα σε μια φάσηΈτσι!Έτσι!
P
paparovicz
30 Ιανουαρίου, 2022
@jaygatsby τι της αρέσει και τι όχι στο σεξ, αν έχει κάποια φαντασίωση κλπ... κυρίως στα περί σεξ. Ερωτήσεις επικοινωνιακές στο σόσιαλ ας τις αποφεύγει δεν με νοιάζει καθώς αυτό είναι δικιά της επιλογή. Δεν απαντούσε θετικά, αρνητικά... αλλά το άφηνε στον αέρα.
Σε κάποιους αρέσει αυτό το μυστήριο... και εμένα σίγουρα αλλά δεν πήγαμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να πλέξουμε και να ρίξουμε και κανέναν αν τύχει.
30 Ιανουαρίου, 2022
@paparovicz Στα αδιάκριτα βλέμματα, μπορεί ναι... μπορεί όχι αλλά να ξέρεις ότι θα γαμηθούμε σαν σκυλιά, πολλές γυρίζουν πλάτη επειδή ντρέπονται και αυτή δεν ντρεπόταν σίγουρα. Άλλος λόγος σίγουρα
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, paparovicz
30 Ιανουαρίου, 2022
Απάντηση: Έχω συναντήσει τόσες και τόσες μερικές πάνε στο μπάνιο να γδυθούν και δεν το κάνουν γιατι ντρέπονται, απλά δεν είναι πουτάνες ενώ η κυρία θα γδυθεί διακριτικά από αδιάκριτα βλέμματα.
--Πολλές γυρίζουν πλάτη λόγω ντροπής, υπήρχε κάτι άλλο περισσότερο, μάλλον η περίοδος Κεφάλι σε τοίχο!

Απάντηση: Το έχω συναντήσει και εγώ όχι αρκετές αλλά όσες φόρες το συνάντησα ήταν επειδή την ανάγκασε το γραφείο ή δεν είχε μαζέψει τα απαιτούμενα φράγκα για την διαμονή της πιστεύω ότι καμια δεν νιώθει ευχάριστα σε τέτοια κατάσταση.
--Το καταλαβαίνω αλλά καίνε γέφυρες αν το καταλάβω και κυρίως για επανάληψη, ήθελα πραγματικά για 2-3 ώρες να τη πάρω και να το ευχαριστηθώ. Τώρα τέτοιες γυναίκες και αν περάσω μέτρια ούτε τα @@ μου θα πάρουν καθώς έτσι μου δείχνουν ότι το κάνουν για τα λεφτά περισσότερο. Το ξέρω ότι έτσι είναι, αλλά να μην το δείχνουν και τόσο. Το έκρυψε αρκετά καλά η συγκεκριμένη και πέρασα καλά, αλλά...

Απάντηση: Επειδή είμαι τύπος που μου αρέσει να επικοινωνώ με την γυναίκες που έχω απέναντι μου πολλές φόρες συνάντησα αμηχανία ή άρνηση να απαντήσουν και αυτό διότι δεν θέλουν να διαρρεύσουν πράγματα προς τα έξω πέρα από την συνάντηση και όχι ότι θα το μάθει ο γκόμενος ο νταβατζής ή και εγώ δεν ξέρω και μαλακίες τούμπανα έχει να κάνει με την εχεμύθεια πρόσφατος ειχα μια συζήτηση με την Emma όταν τις έκανα μια ερώτηση αδιάκριτη μόνο που δεν με έφαγε όποτε και το σταμάτησα εκεί, όποτε αρκούμε πάντα μόνο στις βασικές ερωτήσεις εκτός και αν μου το επιτρέψει αυτή.
--Συμφωνώ αλλά εδώ μιλάμε για προτιμήσεις και γενικότερα για σεξ, δεν ήρθαμε να γνωριστούμε και να μάθω ποια είναι και από που βόσκει... προτιμήσεις στο σεξ κλπ ώστε να πάμε δυνατά. Δεν ήθελε να απαντήσει μπας και ξενερώσω επειδή δεν θα της άρεσε κάτι που θα γουστάρω να κάνω

Απάντηση: Όπως είπαμε καμια μα καμια ειδικά από τις χώρες που προέρχονται δεν το κάνουν για την ψυχή τις μάνας τους έχουν έρθει με συγκεκριμένο σκοπό αν τώρα βρεθεί στο διάβα τους κάποιος που να του αρέσει θα αφεθούν άλλα τα φράγκα πότε για αυτό και δεν παντρεύεσαι πότε μα πότε αυτές τις γυναίκες μόνο τις πηδάς.
--Πολλές τα βλέπουν και λένε τα λεφτά είναι περισσότερα... το εκτιμώ και σε περιπτώσεις που πέρασα αρκετά καλά ή τέλεια μπορεί και να άδειασα το πορτοφόλι μου πάνω τους... ΑΧ ΑΜΑΛΙΑ! Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, paparovicz
30 Ιανουαρίου, 2022
H κοπέλα είναι γνωστό ότι δεν έχει τις απαραίτητες αντοχες. Είναι παντώς μικρού μεγέθους.
review reaction 1 hornyasfuck, redb
31 Ιανουαρίου, 2022
@srek7 Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχα ακόμα...σκέφτομαι επανάληψη γιατί έχω μείνει με την απορία αν μπορεί να με απογειώσει ή όχι Χμμμ;
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8