Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 2 10
Call-Girls
5680
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
βαρετη συναντηση, βαρετη κοπελα βαρετα ολα. με λιγα λογια: εμφανιση ετσι κι ετσι. διαφορετικη απο τις φωτο αλλα οχι στο αλλο ακρο. εχει κοιλιτσα αλλα δεν ειναι χοντρη. ωραιος κωλος να χουφτωνεις. στηθος μικρο αλλα ωραιες ρογες. η κοπελα βαριοταν την ζωη της κυριολεκτικα. στοματικο με το ζορι κι αυτο πεταχτα. ουτε deep ουτε Mf ουτε τιποτα. μου εκανε στοματικο με το iqos στο χερι. ισα ισα να το κανει επειδη το λεει στις υπηρεσιες της. την ρωταω "τι σαρεσε" απανταει "δεν ξερω, τι θελεις" της λεω "να σε γαμησω αγρια" μου απανταει "thats extra". λεω δεν μπορει θα καταλαβα λαθος. την ρωταω "hard sex is extra?" Μου λεει "yes". δεν ξερω αν καταλαβε το anal που δεν δινει κιολας αλλα εμενα μου φανηκε ο,τι ναναι. σφαλιαρες δεχεται στον κωλο αλλα χαλαρα πραγματα. το highlight ηταν που σταματησε το τσιμπουκι μονη της και πηρε προφυλακτικο. οταν την ρωτησα συνεχισε εκανε πως δεν καταλαβαινε, αλλα ειχα καυλες και ηθελα να γαμησω. στο σεξ ισως να γουσταρει δυνατο. ισως γιατι δεν καταλαβα. δεν καταλαβα αν της αρεσε ή οχι. εβγαζε καποιες κραυγες αλλα μια σταματουσε μια φωναζε. εστειλα μηνυμα στο γραφειο κι εφυγα στο μισαωρο και δεν εκλαψα φουλ 140. εγω λεω μακρια της!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
@mysterious και @Kwstas545 Μάγκες επειδή εγώ ειχα μια εμπειρία με την συγκεκριμένη δεν σημαίνει πάντοτε ότι και ο επόμενος θα ζήσει τα ίδια με έμενα η ψυχολογία κάθε κοπέλας αλλάζει με κάθε πελάτη είναι κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω και να μαντέψω άλλωστε το γνωρίζετε και εσύ οι ίδιοι όπως και εγώ .