Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 23 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
παλιά γνώριμη η δεσποινίς, έφτασε στην ώρα της.
Χαιρετηθήκαμε κι πέρασε μέσα. το πρώτο που μου είπε , σε ξέρω εσένα έχουμε συναντηθεί.
Πρόσωπο όμορφο, περιποιημένη ίσως ελαφρά βαμμένη, παλτουδάκι μπεζ όπως και τα μποτάκια της, φόρεμα κόκκινο και μαύρα γάντια.
Δεύτερη κουβέντα δεν είχαμε, φιλιά με γλώσσα , δάγκωνε χείλια μου και άρχισα τις μπάτσες στα κωλομέρια της. να τα πρώτα da da da.
ξεντύθηκε και εμφανίστηκαν τα μπλε εσώρουχα της, κορμάκι καλό , όπως έχω ξαναπεί θα χρειαστεί τζιμ, αφράτος αλλά καλός κώλος μια χαρά ακόμη είναι , κοιλίτσα επίπεδη, στηθάκια μεγάλα με την κατιούσα.
Γύρισε την κωλάρα της για μπάτσες, τις γουστάρει και σε προτρέπει για πιο δυνατές, κατακόκκινο της τον έκανα στο δίλεπτο σαν το φόρεμα της. Να βαράς με το ένα χέρι και με το άλλο να της τραβάς τα μαλλιά και να σου λέει κι άλλο.
περάσαμε στην πιπούλα , πέρασμα και αξιόλογη περιποίηση στα μπαλάκια, πιπούλα καλή με ντιπ , πνίξιμο μπόλικο ζόρισμα δέχεται.
περιποίηση και από μένα στην νεαρά που δήλωσε ότι και τελείωσε , μόνο γλώσσα θέλει,δακτυλάκια μπρος και πίσω γιοκ. όσο την γλύφεις τόσο φωνάζει, τόσο ζητάει να πασπατεύεις τα στήθια της, τόσο να τσιμπάς τις ανενεργές ρόγες της. Οι μπάτσες μπάτσες , εάν δεν δώσεις εσύ τις δίνει από μόνη της.
Στο πρόσωπο για χαστούκια τος ξεχνάμε !!!!!!! κίνδυνος- θάνατος !!!!!!!!
βάλαμε προστασία , τζελάκι Νο και διείσδυση. Καλή αίσθηση , χτυπιέται και δίνει ρυθμό, όλο strong & strong , quickly & quickly. φιλιά κατά την πράξη , πνιξίματα, μαλλιοτράβηγμα, να γαντζώνεται με τα νύχια της και να με καβαλάει . Πολύ φωνή στο τέλος της , να της κλείνω το στόμα με το χέρι και να το δαγκώνει .
μπανάκι , της πρόσφερα ουίσκι κόλα αλλά δεν πρόλαβε για δεύτερη κουβέντα . μια από τα ίδια.
Όρμηξε και δάγκωσε τα χείλια μου, άντε πάλι ξυλίκι , μαλλιοτράβηγμα , πίπα έπεσε στα γόνατα και στήσιμο στα 4 , το ένα χέρι στα καπούλια και το άλλο να της τραβάς το μαλλί. Πάλι είχαμε τα strong & strong , quickly & quickly
ώσπου να επιστρέψει τρίχα δεν θα της μείνει.
γουστάρει το δυνατό σεξ , γατούλα την βλέπεις αλλά μεταμορφώνεται σε αγρίμι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Weruloa, TOMCRUISE και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2022
με εχεις ψησει ασχημα..
εχει κ βυζαρες
review reaction 1 hornyasfuck
24 Ιανουαρίου, 2022
Πεσμένες λιγουλάκι, αλλά για το στυλ σου πρέπει να είναι πάνω στο σεξ
gpd
gpd