Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ταλαιπωρημένος από την πτώση του Bitcoin είπα να ξεχαστώ λιγάκι!!σκεφτομουν για σανταλ αλλά δεν είδα κάποια κριτική κ δεν βόλεψε η ώρα όποτε αποφάσισα Μπιάνκα!!
Στο μυαλό μ περίμενα πιο μεγαλύτερη να είναι από τις φωτογραφίες αλλά στο προσωπο είναι ωραία και στο κορμί λαμπάδα έχει ωραίο στήθος κ καθόλου περιττά κιλά!!εχει κ μερικα τατουάζ να ξέρετε!!φτανω δωμάτιο χαιρετούρες μπαίνω για μπανιο βγαίνω χαλαρωμένος πιάνουμε λίγο κουβεντούλα κ στην συζήτηση πάνω με ρωτάει γτ είσαι λίγο down!!εεε άστο λέω τι να σου απαντήσω δεν θα ξέρεις!!πες μ μου απαντάει!λεω έπεσε το Bitcoin τελευταία κ είμαι κάπως!!χαμογελαει κ μου απαντάει κ γώ είμαι trader κ γώ ασχολούμαι!!!χαχαχα αφού είπαμε τα δικά μας κάποια στιγμή ξεκίνησε κ το έργο το καλό!!πιπα ωραία βαθιά με ωραία θέα τις βυζαρες της!!σειρα μ να ανταποδώσω την περιποίηση με γλύψιμο το οποίο της άρεσε αλλά θέλει αργό τέμπο και να της τριβής και την ρόγα της!!
Ακολούθησε σεξ να με καβαλάει έχει ωραία επιδερμίδα και ωραίο κωλο!!παιχτηκαν διάφορες στάσεις αντεχει το σφυροκόπημα!!το τέλος ήρθε στα 4που την είχα με την ωραία θέα του κωλου και τα ωραία στήθη που έχει!!
Ωραία και καλή φάση πέρασα όμορφα!!
Προσοχή μην ανάφερετε trading θα σας μιλάει για αυτό όλη την ώρα!!!χαχαχα
Γράψτε κ καμμία κριτική για Σανταλ αιντεεεεε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kounel@
Ανώτερος
Εγγραφή:
7 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
3.105
Πόντοι:
7.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, Διαγραμμένο μέλος 201295, elpotero και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2022
Για την Σάντα βλέπε κριτικές και σχόλια εδώ σαν Bella5 από το glamour: https://www.bourdela.com/call-girls/bella5-glamourescorts Ναι είναι γκομενάρα με φυσικά χαρακτηριστικά αλλά ξινούρα και πάγο κολώνα. Την είχα πηδήξει τον Αύγουστο στην Αθήνα και με άφησε αδιάφορο.
review reaction 1 hornyasfuck
25 Ιανουαρίου, 2022
Παραθεση στο σχολιο του 21πλας, αδερφε πιστευω οτι το ενα ανταγωνιζεται το αλλο, ειναι απειροελαχιστες οι μουναρες(φυσικες κυριως) που και χυνεις με το που της βλεπεις και πηδιουνται αριστοκρατικα.Και απο την αλλη κατι ψιλομπαζακια , βλεπεις οτι τραιχαρνταρουν τις μουνες τους να σε φτασουν στο τερμα. Οσα και να δωσεις οπου και να πας η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται,οχι οτι δεν υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα νομιζω ειναι πολυ λιγες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2