Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Call-Girls 108764
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
--Δεν πρόλαβε να φύγει ο μπαμπουίνος από μέσα μου και αναζήτησα άλλο τουράκι, έκλεισα την Emma ειχα θαμπωθεί από την ομορφιά της και το σώμα τις, οπότε δεν άργησα μήνυμα και έφυγε το ραντεβουδάκι μας στο γνωστό γαμιστρώνα. Με βλέπει ξανά ο τυπάς και προσπαθεί να μου κρυφτεί με είχε φοβηθεί το μάτι του, μου λέει διάλεξε οποίο δωμάτιο εσύ γουστάρεις του λέω με ύποπτες ματιές Χαχαχα! αυτό και μην καθυστερείς έγινε μου λέει.
--Ανεβαίνω παρφουμαρίζομαι και την περιμένω, χτυπαει η πόρτα στην ώρα της την ανοίγω και σαν να έβλεπα την Ξαδέρφη μου στο ξανθό αλλά μεταμορφωμένη σε θεόμουνο και με χείλια ροφού ήθελα να τις πως και από εδώ Μαράκι ήρθες να δοκιμάσεις τις αντοχές σου Χαχαχα!. Ντυμένη με με μαύρα γυαλιστερά ρούχα και μποτάκια καθόλου σεξουαλικότητα στο προσκήνιο λέω για να δούμε.
--φιλιόμαστε έτσι για το καλωσόρισμα μη μας πει και αγενής και αρχιζω σιγά σιγά να την γδύνω αφού βγήκαν οι πυτζάμες τις γυμναστικής τι να δουν τα ματάκια μου ένα σώμα Ναι!Ναι!, μάγκες χωρίς αστεία μοντέλο και λίγο λέω κάτι παραπάνω από μοντέλο άρχισαν να με βαράνε τα εγκεφαλικά έλεγα που κρυβόσουν εσύ τόσο καιρό.Βυζί 2 Αρίστο στητό το καλύτερο που έχω δει στην ζωή μου με ρόγες στο απόλυτο μέγεθος ροζ και άκρα περοιποιημενα στα χρώματα τις φωτιάς πως να το κάνουμε, το σύνολο όλο σε παρέπεμπε σε Γυναικάρα με κεφαλαίο. Την πετάω στο κρεβάτι και αρχιζω να την φιλάω χωρίς να χορταίνω το σώμα τις και τα βυζάκια τις και καθώς κατεβαίνω στο ποιο καλό ξυρισμένο και πανέμορφο μουνί που έχω δει βάζει τα χεριά τις λέω ορίστε, μου λέει δεν μου αρέσει, Α ωραία πέσαμε σε κομοδίνο έλεγα από μέσα μου ξανά και ξανά γαμώ την τύχη μου γαμώ και τώρα θα με κοιτάς και θα σε κοιτάω, δηλαδή πως θα φτιαχτούμε, πιάνει τον μητσαρα με το χέρι τις να τον καλύπτει όλο προς αποφυγήν ξελαρυγγιάσματος, αρχίσανε τα νεύρα μου να γίνονται τσατάλια ειχα και δώσει τα λεφτά προκαταβολικά. Τέλος πάντων την βάζω γονατιστή εδώ τις ξέφυγε κατά πολύ ο μητσαρας και έμπαινε εις βάθος και πλάτος σε όλο τις το στόμα ενώ εγώ χάζευα αυτό το θεσπέσιο κορμί να στον καθρέφτη και να φαντασιώνομαι πως να τις τον χώσω όλο στην μούνα της. Μην τα πολυλογώ, σκουφί και την γυριζω ανάσκελα και τι μου λέει όπα σιγά σιγά δηλαδή λέω και την γυριζω στο πλάγιο χώνοντας τις όλο μέσα και εκεί πετάχτηκε σαν γοργόνα έξω από το νερό από πόνο ενώ εγώ τελείωνα λέγοντας μου σιγά θα με ξεσκίσεις τις απαντάω σορρυ, μάλλον έφταιγε η στάση τις λέω χαλάρωσε τώρα πήγαινε για ντουζάκι. Ήμουν στο ντε μη να της πω να τα μαζέψει και να τσακιστεί από εδώ μέσα ενώ παράλληλα θα καλούσα το γραφείο παράπονων αλλά δεν λέει να κάνει αρπαχτή και να φύγει θα υποστεί και δεύτερο γύρο και ας είναι και με το ζόρι.
--Αφού βγήκα και εγώ από το ντους σκεπτόμενος πως να ξεκλειδώσω αυτόν τον μούναρο, τις πιάνω κουβεντούλα λέγοντας τι απαγγέλλεσαι στα αλήθεια μου είπε ότι είναι διακοσμήτρια, μου λέει έχει ζεστή, την έχω κλείσει την θέρμανση, όχι μου λέει γενικά δηλαδή τις λέω αυτό έξω είναι πταίσμα ναι μου λέει αφού να φανταστείς ότι το πρωί τα ανοίγω όλα τσίτα για να οξυγονωθώ ναι αλλά εμένα δεν με αφήνεις να οξυγονωθώ όπως πρέπει και άρχισα σιγά σιγά να την φιλάω και να την γλύφω αισθησιακά στις ρόγες τις και παράλληλα να τρίβω το μουνί τις έχοντας γίνει μούσκεμα από τα υγρά τις κατεβαίνω προς τα κάτω, λέω άμα μου δώσει άκυρο ντύνεται και φεύγει σούμπιτη, αλλά όχι μόνο άκυρο μου έδωσε άνοιξε και διάπλατα τα καλλίγραμμα ποδιά της για να το ευχαριστηθεί σαν σωστή πουτανίτσα Ματάκι και εκεί που την γλύφω βάζει κάτι φωνές ηδονής όπου και ο τυπάς κάτω στην υποδοχή πιστεύω θα κρύφτηκε δηλώνοντας μου ότι έχυσε. Μου λέει γιατι μου το έκανες αυτό, ναι πες μας ότι δεν σου άρεσε κιόλας, μόλις τελείωσε η μέρα μου νωρίτερα δεν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μου, γυρνάει και με αρχίζει σε μια πίπα θειική μέχρι και λάρυγγα είχε φτάσει ενώ εγώ ειχα αράξει και απολάμβανα το κορμί αυτό να επιδίδεται στην τέχνη του, δεν αργώ βάζω σκουφί με καβαλάει και αρχίζει να απολαμβάνει τον μητσαρα μέσα τις με ωραίες κινήσεις σε μια φάση δεν ερχόμουν όποτε πετάει το σκουφί και ξαναρχίζει την λαρυγγική πίπα Ναι! κάνοντας με να τελειώσω στα ροφό χείλια της σηκώνεται πάει στο ντους να εναποθέσει τα υπολείμματα σπέρματος και αρχίζει να ντύνεται ενώ είχαμε πιάσει κουβεντούλα μου δίνει παθιάρικα φιλιά τις ανοίγω την πόρτα και άντε γεια πουτανιτσα μου που μου το έπαιζες και δύσκολη.
--Λοιπόν μάγκες εδώ έχουμε ένα μούναρο γυναίκα όπου μοντέλο είναι ίσως το λιγότερο που μπορεί να την χαρακτηρίσει είναι πουτάνα πολυτελείας σε όλο του το φάσμα, χρειαζεται ξεκλείδωμα γιατι προσπαθεί να δει τι τύπος είσαι και πως θα το πας μαζί τις εγώ πάντως βρήκα τον τρόπο και την ξεκλείδωσα, όποτε οποίος γουστάρει μοντέλα υψηλών προδιαγραφών και gfe καταστάσεις είναι η ιδανική αν όχι μην πάτε θα φάτε το κεφάλι σας ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, arwstaki10, kamikaze73 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2022
@paparovicz κλειδοκράτορα.... δλδ πως την ξεκλείδωσες? κατάλαβες να μας πεις και εμάς? Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
23 Ιανουαρίου, 2022
Άντε πάλι ο γλυψομουνάκιας να προσπαθεί να ξεκλειδώσει πουτάνες με μεσάωρο γλυφομούνι Μαλακία Νομίζεις δεν κατάλαβε τι ΄τύπος είσαι με το μεσάωρο γλυφομούνι ? Μπορεί στο χωριό της να μην έχει θάλασσα και καράβια αλλά έχει πα΄ρει μία γεύση από τα ελληνικά ναυάγια χαχα
Επειδή δεν σηκώνεις κεφάλι από το γλυφομούνι είσαι και τυφλός στο τι μπαίνει στο δωμάτιο. Ρε θολωμένε από τα μουνόζουμα , η τύπισα είναι καραμίλφ 40αρα ,καμιά σχέση με τις φωτο (Καμιά σχέση -- το τερμάτισαν στο photoshop) με χείλια παραμορφωμένα και στόμα σαν το Pacman. Αυτή την σούπα την τρώει με την κουτάλα που την ανακατεύουμε. Έχεις και θράσος να λες ότι μας βοήθησες στην επιλογή μας. Πληρώνεις 150 euro και ούτε το σάπιο μουνί τους δεν σε αφήνουν να γλύψεις. Η κριτική με τίτλο Φτάνει με το photoshop είναι η πιο αντιπροσωπευτική για το τι θα συναντήσετε.
review reaction 1 Stavros(2), hornyasfuck
23 Ιανουαρίου, 2022
@Syrios για να με λες έμενα ναυάγιο φαντάζομαι πόσο υπερωκεάνιο ναυάγιο είσαι εσύ που πας και γαμάς σε μπουρδέλα των 20 ευρώ, δηλαδή είναι σαν μου λες ότι οι πουτάνες στο μετάξι είναι μοντέλα από τι αυτή που δεν έχει ουδεμιά σχέση με αυτά που υποστηρίζεις και προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Μπράβο κάνεις την διάφορα εδώ μέσα εσύ που πιστεύω ακράδαντα ότι το άκουσες ή διάβασες χορταινοντας την όρεξη σου και τις καύλες σου παίζοντας τον μπροστά στην οθόνη αντί αυτού να πας και να δεις από μόνο σου ε βεβαία που να σου περισσεύουν τα 150 άμα τα διαιρέσεις σου βγαίνει η εβδομάδα σου στα μπουρδέλα με τα μοντελοσαβούρια.
Μου αρέσει που έχεις το θράσος και εκφράζεις τις απόψεις σου σε κριτική μου εγώ θα ντρεπόμουν και μόνο στην ιδέα να ανέβαζα και να κοκορευόμουν ότι πήγα σε μπουρδέλο και γάμησα κοπελίτσα του 20, άντε από δω ρε μπουρδελιάρη του Μεταξιού ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου
P
paparovicz
review reaction 3 hornyasfuck, redb
23 Ιανουαρίου, 2022
@redb τις λεπτομέρειες από κοντά ξέρεις εσύ
P
paparovicz
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, redb
23 Ιανουαρίου, 2022
@Syrios ο καθένας έχει την άποψη του.... εφόσον μας πασάρεις τη δικιά σου, γράψε κριτική...
Ευχαριστώ...
review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5