Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 7 10
Call-Girls 15882
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρόταση του γραφείου και έπεσε διάνα. Ήρθε κανένα 5λεπτο νωρίτερα με διάθεση και όρεξη. Από την πρώτη στιγμή με το χαμόγελο στα χείλη. Βαμμένη και ντυμένη πολύ ωραία. Με ρώτησε κιόλας αν μου αρέσει. Τα μαλλιά πιασμένα πάνω, έτοιμη για δράση. Το πρόσωπό της πολύ όμορφο. Ματαρες. Τα φιλιά στην αρχή ήταν αναγνωριστικα, δεν άργησαν να μετατραπούν σε βαθιά γλωσσοφιλα.

Έβγαλε τα ρούχα της και φανερωθηκε μια πετιτ κορμάρα για ξέσκισμα (μοντελακιδες εδώ είστε). Στήθος 2.5αρι με ρογα που ανταποκρίνεται και είναι ότι πρέπει να κρέμας ρούχα. Κωλαράκι πεταχτό και στη θέση του. Πόδια υπέροχα, στεγνά. Δέρμα λευκό, βελούδινο.

Τη στήνω για γλύψιμο. Το αιδοίο της πεντακάθαρο και πολύ όμορφο, με μεγάλα σαρκοδη χείλη για πιπίλισμα. Δεν με άφησε πολύ ώρα κάτω. Μου είπε μετά ότι ήθελε να τελειώσει με σεξ και όχι με γλύψιμο. Τον πήρε στο στόμα και έκανε παπάδες. Πολύ καλή πιπα, χωρίς χέρι. Δέχτηκε και ελαφρύ mf.

Καποτα και πρώτη στάση ιεραποστολικο και μετά στα πλάγια όπου ήρθε και το τέλος.

Μπάνιο και από τους δύο και ώρα για social ενώ ήμασταν αγκαλιασμενοι. Πολύ καλά αγγλικά. Μπορείς να συζητάς για ώρες. Μου πρότεινε μασάζ και δεν έχασα την ευκαιρία. Κάποια στιγμή άρχισε να χορεύει και να τρίβει το αιδοίο της στην πλάτη μου. Καυλα να νοιώθω τα υγρά της χείλη επάνω μου.

Γυρίζω και με αρχίζει πάλι στην πιπα. Σύντομα ήταν και πάλι πέτρα. Καποτα και ανέβηκε για cow. Σε αυτή τη στάση πραγματικά την ίδρωσε τη φανέλα. Χτυπιόταν σαν αφηνιασμένη. Όταν κουράστηκε μου ζήτησε στα 4. Στήθηκε ιδανικά χωρίς να κλέβει. Πάλι ιεραποστολικο όπου ήρθε το τέλος.

Η κοπέλα είναι καθαρά GFE αντέχει όμως στο δυνατό γαμησι χωρίς να δυσανασχετεί. Της αρέσουν οι σφαλιάρες στο κωλαράκι της (ήρεμα παιδιά) και δεν βάζει τζελ. Είναι στενή και για αυτό στην αρχή θέλει σιγά σιγά. Μετά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Όταν πλησιάζει να τελειώσει λέει συνέχεια DA DA DA και στο τελείωμα μιλάει ρώσικα (κρίμα να μη ξέρω). Πέρασα πάρα πολύ καλά. Προτείνεται. Λεφτά στο τέλος. Δεν μας ενόχλησε ούτε το γραφείο ούτε ο οδηγός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, THV και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2022
Πολύ πιθανόν να μας βρίζει ΑΚΑ "με ξεμούνιασε ο μαλάκας" Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, das379
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1