Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Μαρία στον κέντρο. Ήρθε στην ώρα της, ίσως και νωρίτερα. Κατευθείαν μπήκε για μπανάκι. Μόλις βγήκε από το μπάνιο όρμησε στο εργαλείο. Έβαλε καπότα με προτροπή μου και άρχισε να μου παίρνει μια πίπα με πολύ όρεξη. Μετά άρχισα να ασχολούμαι με το τρομερό κορμί της και τα απίστευτα βυζιά της.
Δεν άντεχα άλλο ήθελα να την γαμήσω. Την στήνω στα τέσσερα και μπαίνω. Καλή αίσθηση και ωραία βογγητά. Την βάζω από πάνω όπου χοροπήδαγε με πολλή ενέργεια πάνω στο καυλί μου. Ανεβαίνω μετά από πάνω όπου έμπαινα σε ένα πιο χαλαρό ρυθμό. Την ξαναβάζω στα τέσσερα για να βλέπω την κωλάρα της και μετά από λίγο της ρίχνω έναν χείμαρρο σπέρματος πάνω στα βυζιά της.
Μπάνιο και από τους δύο λίγο κουβεντούλα και από μόνη της μου τρίβει πάλι τον πούτσο. Ξανάμπαινω μέσα κάναμε 2 στάσεις αλλά δεν το έκοβαν να τελειώσω και την έβαλα να με τελειώσει με πίπα και μαλακία, που τα κατάφερε.
Ντυθήκαμε και φύγαμε.
Πολλή καλή επιλογή από υπηρεσίες και σώμα. Πρόσωπο ωραίο αλλά λίγο άγριο. Ευγενική και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει όπως μπορεί.
ΥΓ. Στη βαθμολογία θα έβαζα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει το σύστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ant-ant, THV, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2022
Μια χαρά το Μαράκι
Πριν τις γιορτές με περιποιήθηκε …..
review reaction 1 hornyasfuck
22 Ιανουαρίου, 2022
Τελικά φιλιά δίνει η όχι? μάλλον επιλεκτική..ο ένας λέει δίνει ο άλλος όχι στις κριτικές
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck
23 Ιανουαρίου, 2022
Eγώ δεν ήθελα φιλιά και ούτε την ρώτησα αν δίνει. Αλλά ούτε αυτή έκανε κίνηση να με φιλήσει.
review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3