Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 19 10
Call-Girls
62493
Γενική βαθμολογία
2.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Λοιπόν η συνάντηση μαζί της ήταν σκέτο ναυάγιο απ'την αρχή που άνοιξα την πορτα χτυπησε το πρωτο καμπανάκι αλλά δυστυχώς δεν το άκουσα επηρεασμένος απ τα θετικά σχόλια νόμιζα πως θα μετράει στο κρεβάτι, αμ δε...
Φάτσα: Το φώτοσοπ το ξεφτιλισατε.. Όποιος περιμενει να δει αυτό το γλυκό μουτράκι των φωτό άκυρο! Σώμα καλό αλλά τι να το κάνεις..
Φιλια λιγα στην αρχή μετά μόνο εγώ φιλουσα λες κ ήταν φουσκωτή κουκλα.. Γλώσσα ουτε κατά διάνοια! Δεν ξέρω αν έφταιγε κ η ώρα που ήμουν πρωτο ραντεβου στις 13:00 αλλά αν δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν τόσο νωρίς ας ξεκινούν αργότερα!
Πίπα σχεδόν αεροπιπα σε στυλ αντε να σου πάρω μια να τελειώνουμε.. Γαμησι με αρκετό τζελ, χωρίς ιδιαίτερο πάθος και ορεξη.. Ολα πολυ light! Επίσης πολλές φορές ρουφούσε κ φυσούσε τη μυτη της εν ώρα σεξ πραγμα αντιαισθητικό..
Τελείωσα με τα χίλια ζόρια μόνο για να αδειάσω αλλά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου! Ότι να ναι γενικώς..
Φάτσα: Το φώτοσοπ το ξεφτιλισατε.. Όποιος περιμενει να δει αυτό το γλυκό μουτράκι των φωτό άκυρο! Σώμα καλό αλλά τι να το κάνεις..
Φιλια λιγα στην αρχή μετά μόνο εγώ φιλουσα λες κ ήταν φουσκωτή κουκλα.. Γλώσσα ουτε κατά διάνοια! Δεν ξέρω αν έφταιγε κ η ώρα που ήμουν πρωτο ραντεβου στις 13:00 αλλά αν δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν τόσο νωρίς ας ξεκινούν αργότερα!
Πίπα σχεδόν αεροπιπα σε στυλ αντε να σου πάρω μια να τελειώνουμε.. Γαμησι με αρκετό τζελ, χωρίς ιδιαίτερο πάθος και ορεξη.. Ολα πολυ light! Επίσης πολλές φορές ρουφούσε κ φυσούσε τη μυτη της εν ώρα σεξ πραγμα αντιαισθητικό..
Τελείωσα με τα χίλια ζόρια μόνο για να αδειάσω αλλά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου! Ότι να ναι γενικώς..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
έχω διαβάσει άλλο γραφείο προσφέρει 11:00 - 06:00 ...
αυτές οι εταιρείες "συνοδών πολυτελείας" μου θυμίζουν κάτι άλλες ελληνάρικες εταιρείες που ζητάνε από υπαλλήλους Πληροφορικής υπηρεσίες 14x7 ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ...
Εδώ εντάξει έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο ... μιλάμε για υπηρεσίες ... του κώλου προφανώς
Θες να δώσεις καλή υπηρεσία στην πελατεία σου ΚΑΙ να την μεγαλώσεις; Φτιάξε βάρδιες με τις κοπέλλες σου ... ΠΡΟΣΕΞΕ τον πελάτη σου μην τον έχεις γραμμένο
αλλα οταν μια κοπελα εχει δουλεψει ως τις 0500 το πρωι δεν θα στην δωσουν την αλλη μερα στις 1100.
Θα σου προτεινουν αλλη που ειχε πιο χαλαρη μερα την προηγουμενη..