Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 42 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Σάντρα την είχα δει πολύ καιρό πρίν αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν έκλεινα ραντεβού μαζί της. Ίσως και το οτι ξεκινάει από τις 18:00 και εγω γενικά μπορώ πιο νωρις.

Έτυχε πρόσφατα και κατάφερα να την συναντήσω. Η συνενοήση με το γραφείο ήταν πολυ καλή και εξυπηρετική (έχει κρατήσει τα παλιά τα στανταρντς, ο νοων νοειτω) και ζήτησα να έρθει ντυμένη κάπως συγκεκριμένα. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και μπορώ να πω οτι απο εμφάνιση, σώμα και πρόσωπο ειναι απο τις πιο ωραίες που εχω δει.

Μπήκε πολύ χαμογελαστή και μου ειπε ότι δεν φορούσε τα παπούτσια που της ζήτησα αλλα παρόμοια. Μπήκε για μπάνιο και μολις βγήκε και πέταξε την πετσέτα το σώμα της ηταν αψεγάδιαστο, όλα κοιτούσαν πάνω στο θεο!

Ξεκινισαμε με χαδια και τριψίματα, απο φιλιά όχι τόσο, ενα πεταχτό στην αρχή αλλα δεν έχω θεμα σε αυτό γιατι σε άλλες βγαίνει σε άλλες οχι.

Και καπου εκεί ξεκινάει μια τρομερή υγρή πιπα για αρκετή ώρα και έδωσε έμφαση και προσοχή σε ολα τα σημεία. Μετα πέρασε το προφυλακτικο και ξεκινήσαμε με ιεραποστολική στάση.

Στο σεξ φάνηκε να της αρέσουν οι υψηλές στροφές γιατι οταν ηταν απο πανω μου και στα 4, έδειχνε να το απολαμβάνει οταν ανέβαζα στροφές. Κάπου εκεί στα 4 ηρθε και το τέλος του πρώτου γύρου(η θέα με τον σφιχτο της κώλο ειναι απο τις καλύτερες), μπανακι και πολύ ευχάριστο σοσιαλ.

Ο 2ος γύρος ηταν πανω κατω όπως και ο 1ος και το ιδιο ευχάριστως!

Σίγουρα εαν στο μέλλον εμφανίστει η ευκαιρία να την συναντήσω πάλι θα το κανω, γιατι ειναι ενας ευχάριστος που θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
infirium
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
507
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, George_1969, anthotypos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2022
Δεν την βλέπω να υπαρχει στο site του γραφειου
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1