Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 13 10
Call-Girls 22596
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Επικοινωνία με όλα τα γραφεία να δούμε ρόστερ καθώς υπήρξε λίγη ώρα διαθέσιμη, τίποτα το Σάββατο και λογικό όταν ενημέρωσα ελάχιστη ώρα πριν. Μπέλλα ή Αλόνα και τελικά διάλεξα Αλόνα από τις κριτικές και ότι η Μπέλλα, όπως μου είπαν άλλοι, δεν έχει καλές υπηρεσίες τελευταία και την αποφεύγουν πολλοί. Χμμμ; Προτάθηκε από το γραφείο παλιότερα ως PSE κατάσταση. Άψογη η επικοινωνία με το γραφείο και κλείστηκε η κορασίδα.

Η κορασίδα έρχεται 5 λεπτά αργοπορημένη, χτυπάει τη πόρτα και μπαίνει μέσα στη τρελή χαρά. ΩΧ λέω, μεθυσμένη ή φιξαρισμένη ή οτιδήποτε άλλο. Περίεργο να είναι τόσο πολύ χαρούμενη, αλλά στη συνέχεια δεν φάνηκε ή έγινε κάτι το περίεργο... οπότε και αποφάσισα να την κρατήσω. Ηλικιακά πάμε άνετα στο τέλος των πρώτων άντα και για τα δεύτερα, πρόσωπο αδιάφορο, σώμα με μπυροκοιλιά, πρέπει να κατεβάζει τον Βόσπορο, ώς σύνολο μέτριο αλλά με κέρδισε αυτή η συμπεριφορά με την απίστευτη διάθεση... οπότε για πάμε λέω να δούμε τι θα δούμε. Νεώτερη θα πρέπει να έκανε πάταγο... οι φωτογραφίες της είναι αρκετά παλιές... μου το είχαν αναφέρει οπότε δεν με πείραξε. Τίποτα το σπουδαίο σε ντύσιμο, λες και έβλεπα μία gothu πρώην να ξεντύνεται πραγματικά, εσώρουχα με ολόσωμο όμορφα, μύριζε και ωραία. Τα περισσότερα έχουν ειπωθεί από τους προηγούμενους συναθλητές.

Κάθεται δίπλα μου, ξεκινά σόσιαλ, αγκαλίτσα και κατευθείαν να εξερευνήσει όλο το σώμα μου από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες... τι στο καλό λέω Εμμμμ Φιλιά άπλετα στην αρχή, δεν ξέρω αλλά μετά δεν έκανα ούτε προσπάθεια να πάρω, αλλά ούτε και εκείνη. Δεν με πείραξε καθόλου καθώς ήθελα γαμήσι και όχι έρωτες. Τέλεια. Χαμούρεμα και εγώ... κατευθείαν παίξιμο το μουνί της και μετά από λίγο απαίτησε και δάχτυλο, όπου εναλλάξ μέσα και στη γύρω περιοχή κάβλωσε για να προχωρήσουμε. Ξεκινά, απίστευτη πίπα... γλείψιμο παντού.... λέμε τα πάντα, γύρω περιοχής, δεν άφησε τίποτα παραπονεμένο... γλώσσα πάνω, κάτω, μέσα, έξω... κάποια στιγμή σηκωνόμουν να δω τι στο πούτσο κάνει δλδ...έτοιμος να χύσω. Μόνο παράπονο που DT και MF αρνήθηκε πεισματικά καθώς είχε πρόβλημα στο λαιμό... λόγω AC όπως είπε μετά. Τη σταματάω αφού με αρχίζει με γρήγορους ρυμθούς και γλείψιμο από τη μεριά μου. Σεληνιάστηκε τέρμα, τελείωσε... ουκ ολίγες φορές... νόμιζα ότι το έκανε θέατρο στην αρχή μέχρι που ερχόντουσαν τα υγρά. Τρελαινόταν και γούσταρε τρελά, κάποια στιγμή λέω ευκαιρία είναι τη δαχτύλιαζα και της τον δίνω στο στόμα και πήρα το πολυπόθητο MF και DT... για μένα τέλεια.

Λέει θέλει σεξ... why not της λέω.. μου βάζει ένα προφυλακτικό για παιδάκια.. ούτε το μισό μέσα... ωχ λέω μωρή αυτά έχεις μόνο. Ιεραποστολικό και στήσιμο τέλειο... αλλαγές ποδιών συνεχώς και για να τα νιώθει όλα και εγώ και αυτή. Δεν βρήκα ποτέ την άκρη του τούνελ μόνος μου αλλά με πολύ όμορφες κινήσεις τον γράπωνε μέσα... ενθουσιάστηκα. Στα 4 με τέλειο στήσιμο και κάπου εκεί πόναγα και έπεσε... λέω άλλο προφυλακτικό... αδειάζει τη τσάντα... βρίσκει ένα καλύτερο και πάμε. Σκέφτομαι κάπου τα έχω ξαναδεί αυτά... περίεργα ήταν. Τέλος πάντων... στα 4 .. στα 4 ξαπλωτό, ιεραποστολικό, πλάγια με πόδια πάνω... πόδια κάτω... και άλλες τόσες στάσεις. Γαμήσι για αρκετή ώρα και ήθελα για άλλο τόσο... λίγες οι φορές που γουστάρει κάποια σφυροκόπημα, αγριάδες κλπ σε τέτοιο βαθμό με κάποια όρια όμως. Κάποια στιγμή είχε τελειώσει άπλετες φορές και μουνί τα σεντόνια... Στοπ γιατί ζήτησε νερό.... έκανε ζέστη, έβαλα AC, έκανα ντουζ, αυτή όχι. Πίπα ξανά να μου τον σηκώσει στα τελευταία 5 λεπτά... ήθελα σεξ και άλλο, βλέπω ώρα... δεν γίνεται... τελειώνω στο στόμα της, τα δέχτηκε, τα πήρε... τα κατάπιε μάλλον και άραξε 5 λεπτά να βρει δυνάμεις να σηκωθεί. Ωραίο χαβαλεδίστικο σόσιαλ, δεν θέλει να ανοίγεται πολύ και το σεβάστηκα.

Ντύθηκε, αγκαλιά, φιλιά, χαμούρεμα... μία συμβουλή για το δρόμο, της ανοίγω τη πόρτα και άντε στο καλό από το άντρο της ακολασίας μου.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για όλους... αντέχει αρκετά και γαμήσι τρελό... δέχεται τα πάντα, δεν της αρέσει το ανάλ, άπλετη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα... από στησίματα μέχρι το τι θέλω, τι να κάνει και στάσεις για να προχωρήσει ο αγώνας με απογείωση. Ηλικιακά αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα πολλών. Πρόσωπο αδιάφορο, σώμα οκ με κοιλιά αρκετή... φαίνεται ότι είναι πολλά χρόνια στο σπορ και έχει κάνει αρκετές καταχρήσεις. Διάθεση και ενέργεια στο φουλ, να με ικανοποιήσει στο έπακρο και να ικανοποιηθεί και αυτή. Καθόλου στενή αλλά ήξερε πως να με κάνει να νιώθω σε κάθε στάση και κάθε στιγμή ότι την καρφώνω... ήθελε αγριάδες και PSE καταστάσεις αλλά δεν το έφτασα τέρμα λόγω άρνησης DT και MF στην αρχή επειδή είχε κάποιο θέμα. Πίπα επαγγελματική.... δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να κάνει τέτοια κόλπα... όλα τα λεφτά. Άκρα οκ, καθαρή και έκανε μπάνιο πριν φύγει. Στην αρχή νόμιζα ότι όλο αυτό είναι θέατρο με τις υπερβολικές φωνές κλπ αλλά αφού τελείωνε συνεχώς... λέω.... τελικά γαμάω πολύ καλά ή κάτι αλλο συμβαίνει Εμμμμ Στα νιάτα της πρέπει να ήταν τοπ κορασίδα σε εμφάνιση... καθώς υπηρεσίες ακόμα το έχει σε μέγιστο βαθμό. Αν και ένας γύρος...με συνεχές γαμήσι 40 λεπτών, όπου με τελείωσε με πίπα, έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος. Αρκετά μεγάλο τατουάζ όπου στα όρια να αρχίσει να ξεθωριάζει. Πέρασα εγώ καλά και αυτή καλύτερα....μάλλον...who knows. Χμμμ; Αυτό που μου έμεινε από την όλη συναναστροφή είναι το άπλετο γαμήσι που και οι δύο ευχαριστηθήκαμε... τέλειο.

ΞΑΝΑ ΙΣΩΣ για τις υπηρεσίες της αλλά δεν με τραβάει εμφανισιακά... δεν είναι του γούστου μου (με έχουν τραβήξει και λιγότερα εμφανίσιμες).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, George_1969, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2022
Πόσα δάχτυλα δέχεται?? Κωλο δεν δίνει με τίποτα ουτε για δάχτυλα?
review reaction 1 redb, hornyasfuck
17 Ιανουαρίου, 2022
@redb ''Ηλικιακά αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα πολλών. Πρόσωπο αδιάφορο, σώμα οκ με κοιλιά αρκετή... φαίνεται ότι είναι πολλά χρόνια στο σπορ και έχει κάνει αρκετές καταχρήσεις''
Από τα αναγραφόμενα σου φαίνεται δυνατή σε υπηρεσίες γιατι από εμφάνιση έχει πάρει τον κατήφορο.
Μπράβο που πέρασε άψογα χαίρομαι ιδιαιτέρως και μα αρέσει όταν τύποι σαν και εσένα βάζουν πλάτη για να ενημερώσουν άλλα και να διαφωτίσουν το τι πρόκειται να αντικρίσουν και να περιμένουν τέτοιους τύπους σαν εσένα χρειάζεται το Βου αλλιώς ζήτω που καήκαμε.
P
paparovicz
review reaction 1 redb, hornyasfuck
17 Ιανουαρίου, 2022
@Eros82 2-3 μπρος με χαρά και έχω χοντροδάχτυλα... άβυσσος πρέπει να είναι. Για κώλο δεν ασχολούμε εγώ αλλά κάναμε μία έτσι πέραση με το μικρό δαχτυλάκι κατά το δαχτύλιασμα... το δέχτηκε τότε. Ανάλ δεν της αρέσει αλλά το έχει στις υπηρεσίες της.

@paparovicz Όσο φεύγει η εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να ανεβάζουν τις υπηρεσίες αλλιώς δεν κάνουν δουλειά... αν και νομίζω ίδιες υπηρεσίες θα είχε και τότε εκτός από ωραία εμφάνιση... who knows Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3