Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 9 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο τίτλος που έγραψα είναι διότι μετά το ραντεβού ήπια και κάτι παραπάνω αν με πλησιάζει άνθρωπος στα 10 μέτρα με τσιγάρο θα γινόμουν Παρανάλωμα πυρός. Πίσω στην κριτική λοιπόν, στις φωτό προσθέστε +5 χρόνια δηλαδή 35 θα την έκανα με κανονικό ύψος για γυναίκα με επίσης κανονικά προς το λεπτό κορμί. Πρώτη εντύπωση μου έκαναν τα πολύ όμορφα μάτια της και η πρόθεση τής μετέπειτα να με ικανοποίηση στο έπακρο. Ντροπαλή, πρωτάρα, τα πρώτα συναισθήματα μου για το πλάσμα αυτό. Η επικοινωνία έγινε με πάνω από τον μέσο όρο στα Αγγλικά. Το φιλί της αρχικά χωρίς πολλά πολλά δηλαδή μόνο με την άκρη των χειλιών της αλλά φαινόταν πολλά υποσχόμενη από την έκδηλη έκφραση του προσώπου της και στον τρόπο που με άγγιζε με τα χέρια τής. Τα κορμιά μας κόλλησαν και ήδη αισθανόμουν την καρδιά της στην δικιά μου, αχ Βαλέρια, ακούγεται πολύ ποιητικό αλλά έτσι είναι. Την γδύνω και την ανεβάζω στο πάσο της κουζίνας, ωραίο Μαυριδερό, απαλό, κορμάκι με δυαράκια ωραία στήθη όπως στις φωτό και όσο έγλυφα τις θηλές της μεγάλωναν και εγώ καύλωνα περισσότερο. Ναι και πάλι Ναι το έχουμε ανάγκη το λίγο τριχωτό αιδοίο, μάγκες πολύ καύλα το γλύψιμο στο τριχωτό αιδοίο μα πολύ καύλα!! Να με τυλίγει με τις όμορφες γάμπες της το φιλί της να είναι τρυφερό βαθυ αισθησιακό. Σαν δυο εραστές που έκανα καυτό έρωτα κάτω από το κρύο φεγγάρι γυμνοί. Κάποιες φορές ανέβασα τον ρυθμό, μπήκα πιο δυνατά μέσα της την θέλω πιο πολύ καί να με υπομένει ξέρω ο τύπος της είναι το τρυφερό sex ο έρωτας! και μόνο έρωτας! απίστευτο ερωτικό πλάσμα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
184
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 koumanidas, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, kamikaze73 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2022
Φίλτατε, τριχωτό μουνάκι φορέβα.

Π
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, company of heroes tho
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1